שפעת ה
חזירים

glitter8

New member
../images/Emo32.gifשפעת ה../images/Emo109.gif../images/Emo109.gifחזירים

אני חוזרת עכשיו ממפגש מאד מעניין במשרדי תפוז, בו נתבקשתי יחד עם מנהלי פורומים נוספים לנהל דיון עם מנהל מחלקה אימונולוגית באיכילוב, (שאגב, מאד הרגיע אותנו, ובכלל אין מה להיכנס לפאניקה..) ולשאול אותו שאלות לצורך סרט שישודר בטלויזיה בבימויו של גלעד עדין. אמנם הפורום שלנו לא מתעסק בנושאי בריאות, אז חשבתי לשאול אתכם האם העיניין הזה מטריד אתכם, או שחולף על פניכם כמו עלה בשלכת?

handlessman

New member
יצא לי לקרוא על זה קצת...

הפאניקה סביב שפעת החזירים היא סתם, כי שפעת החזירים היא בדיוק כמו כל שפעת אחרת, ורק השם עושה אותה למה שהיא. אנשים בישראל ובעולם חולים ומתים משפעת רגילה הרבה יותר מאשר משפעת החזירים. שפעת החזירים נקראת ככה רק בגלל שהסוג המסוים של השפעת שבה חולים חזירים היא השפעת הזאת, ואין שום סיבה לפחד שתקומו בוקר אחד בחירחורים ועם זנב מסולסל. גם אין צורך לשים מסיכות, זה רק מעצים את הפחד ומהמחלה ומגדיל את הפאניקה שלכם ושל אחרים. כל מה שצריך זה לשטוף ידיים בתכיפות גבוהה, כי זאת הדרך העיקרית שבה ניתן להידבק במחלה - בנאדם לוחץ יד לאחר, לאחר מכן הוא נוגע בעין או בפה והמחלה עוברת. גם מהתיאור האחרון אין סיבה להיכנס לפאניקה, זה רק מצב היפותטי שצריך למנוע. בקיצור, אני לא ממש מוטרד מכל העניין, והעמדה שלי בנושא היא שצריך לקחת הכל בפרופורציות, ואם שומרים על היגיינה, אין סיבה שנלקה במחלה הזאת או בכל מחלה אחרת.

SHANILIROY

New member
מטריד מאוד ...

מדברים על זה כל היום בתקשורת ,אם לא החשיפה האדירה לנושא ,אני בטוחה שהיינו פחות מוטרדים . עם כותרות כרבע מהאוכלוסיה תחלה החורף הקרוב ,אתם לא מודאגים ???

למעלה