LIMORI איפה את???
I iris & ben New member 17/12/01 #2 ../images/Emo32.gifשרה של הודיה לא ראיתי הועות שלך לאחרונה... עברתם את ניתוח הכפתורים? עדכני אותנו..
ל לימור של עמית New member 17/12/01 #7 היי רותי בוקר טוב../images/Emo42.gif לצערי, עדיין אין שיפור.. גם אן כ"כ טיפול למעט כדורים ופיזיוטרפיה וצריך לשנות את כל הרגלי התזונה... לוותר על קפה ועל סיגריות, מקווים לטוב ונשארים אופטימיים. בהזדמנות הזו אני רוצה לומר שוב תודה רבה רבה על המילים החמות והיחס החם שיהיה יום טוב לכולנו
היי רותי בוקר טוב../images/Emo42.gif לצערי, עדיין אין שיפור.. גם אן כ"כ טיפול למעט כדורים ופיזיוטרפיה וצריך לשנות את כל הרגלי התזונה... לוותר על קפה ועל סיגריות, מקווים לטוב ונשארים אופטימיים. בהזדמנות הזו אני רוצה לומר שוב תודה רבה רבה על המילים החמות והיחס החם שיהיה יום טוב לכולנו
ש שרה&הודיה New member 17/12/01 #10 שלומנו ב"ה טוב.. שלומה של הודיה כבר יותר טוב משלי (הפורחת לה בגלל אלרגיה לרספרים..) אני מיד מעדכנת
A anat30g New member 17/12/01 #6 לימור טסה לניו-יורק לשבועיים - לימור של רואי טסה לניו-יורק לשבועיים... ככה היא הודיעה לי באימייל... היא לא בקרבת מחשב.
לימור טסה לניו-יורק לשבועיים - לימור של רואי טסה לניו-יורק לשבועיים... ככה היא הודיעה לי באימייל... היא לא בקרבת מחשב.