שרשוררררררררררררר

../images/Emo32.gif שרשוררררררררררררר

אתם מוזמנים לשרשר לכאן את OFFתכם... ועכשיו לי יש שאלה!!! מישהו יכול לתת לי קישור להורדה של תוכנת גרפיקה כמו פייטנ שופ פרו וכל אלא, פליז אל תגידו לי ללכת לפורום דוליז או משהו כי שאלתי פעם והתעלמו! אז אם מישהו יודע מאיפה, אני אשמח לקישור... תודה!!!!!

חבר'ה.. מגיע לי מזל טוב../images/Emo70.gif

מאתמול אני מנהל שותף בפורום משחק החיים - 281 חשוב לציין שזה פורום ממש מטורףף חחח בשבוע עוברים שם איזה 13 דפים.. לעשות עדכון שבועי שם זה לכתוב את התנ"ך מחדש
טוב לא משנה תאחלו לי
חחחחחח
נ.ב למי שלא יודע אני גם מנהל את פורום סלסה - 644

O Boy

New member
ב-ה-צ-ל-חה!

דיברנו על זה גם באיי סי, שיהיה לך אחלה שם ושלא תשכח אותנו כאן

O Boy

New member
אני ו"היום הראשון בעבודה"...

עמית וכל החבר'ה כאן, שמעו קטע... נסעתי באוטובוס (יצאתי שעה וחצי לפני תחילת העבודה), פתאום חפץ חשוד(!), התקשרתי לזאת מהעבודה כי ראיתי שאני לא הולך להספיק להגיע, היא היתה מה זה חמודה ואמרה לי לבוא מחר ב-16:00... אני קצת בבאסה כי לא התחלתי היום, אבל חשבתי כבר שהיא תפטר אותי, והיא לא, אז אני שמח

פששש יפה יפה../images/Emo24.gif

מה זאת אומרת "עמית וכל החבר'ה כאן"??? זה נשמע כאילו עמית שולט כאן ואנחנו סתם

fireblue1

New member
אויי אל תגזימי...

יו אור יש לך מזל שיצא לך אחת כזאת חמודה... אצלי אני איחרתי ב 15 שעה והוא התחיל לעשות עליי פוזות מול כל המלצרים{הוציא את השעון וזרק אותו על השולחן לדוגמא} לפחות הוא לו פיטר אותי ומחר יש לי הזדמנות לתקן את זה...

אמממ...עמית...

אני ממש לא התכוונתי להגזים! ואור אתה ממש אחלה! סתם הבעתי את הדעה, ובלי שום קשר לך עמית קל לדבר כי הוא אמר "עמית וכל החבר'ה" אבל אור, אתה באמת אחלה!

i l0ve u

New member
וואי אימלההההההההההההההההה

השם ישמור העיקר שלא קרה כלום בלי עין הרע טפו טפו טפו
חפיף העיקר שלא קרה כלום גם בקטע של החפץ החשוד וגם לא פיטרו אותך חחח

למעלה