שרשור אוף טופיק...

einatns

New member
מטפלת - לא לגמרי שייך

הבת שלי הולכת לגן בספט'. יש לה כרגע מטפלת מדהימה, ואני מחפשת למטפלת את העבודה הבאה. אני כותבת כאן כי אני יודעת שפה יש נשים שעובדות במשרה מלאה. אז אם אתן מתכוונות לחזור לעבודה באיזור ספט', ואתן גרות באיזור ראשל"ץ נס-ציונה ראשון, תשלחו אלי מסר.

טושטוש5

New member
../images/Emo32.gif שרשור אוף טופיק...

זה המקום לשרשר את כל ההודעות שלא קשורות לנושא הפורום

ilil4444

New member
../images/Emo35.gif שאל/י את הפמיניסטית ../images/Emo35.gif

שאל\י את הפמיניסטית האם אני יכולה להיות פמיניסטית ולשכב עם בחורים? אני רוצה לשרת בקרבי. האם זה פמיניסטי? האם זה בסדר שאני אוהבת רגליים מגולחות? מה פמיניסטי בלהיות אמא? כיצד אוכל לנהל חיים שוויוניים עם בן זוגי? אני אוהבת להסתכל על דוגמניות. מדוע אני רוצה להיות כמוהן? אני נמשכת לבחורות לא פמיניסטיות. האם זו סטייה? החבר שלי לא מבין למה אני צריכה ללכת לפעילויות לנשים בלבד. אולי הוא צודק? הבוס שלי מטריד מינית. מה כדאי לי לעשות? אני לא פמיניסטית, אבל אני מאמינה בשוויון. מה זה אומר? אני מאוננת ומרגישה רע בקשר לזה. מעריב לנוער לא עוזר- האם אתן תעזרו? בית נשים פמיניסטי משיק פינה חדשה במגזין האינטרקטיבי: שאל\י את הפמיניסטית! אם תמיד רצית לשאול ולא ידעת את מי, זו ההזדמנות שלך! שלח\י שאלות בנוגע לכל נושא שעולה על דעתך. כל שבוע נבחר שאלה מקורית, בוטה, מאתגרת, מתחכמת או פשוט כזו שיתחשק לנו לענות עליה, ונעלה אותה למגזין בצירוף תשובה פמיניסטית ביותר. מהר\י ושלח\י שאלה בצירוף שם, גיל ומקום מגורים אל [email protected]

T i k t a k i t

New member
אם בא לך לפרסם את המודעה הזו ב.

פורום נשואים טריים ,אני חושבת שיהיה שם ביקוש [הפורום ההוא הוא די "פורום הבית " שלי ,ואני יודעת שיש שם כמה וכמה נשים עם ילדים בגילאים מתאימים]

orale1607

New member
יותר טוב בפורום הורים לתינוקות

מחפשים שם בנרות מטפלות עם המלצות

למעלה