שרשור אוף =] סתם כי בא לי =]

Fox360

New member
חדשדשה..~

שיכנעו אותי להצטרףD: מעניין מי~ לא שכלכך הבעתיהתנגדות לא בכלל לא הבעתיהתנגדות (וסורי על העניין של הרווחים>.< מקלדת מטומטמת) גאיה 13 וחצי ממ ראיתי אתכלהפרקים שיצאו חוץ מ55 ומחפשת נואשות עוד אנשים לקאסט שלנו;;

Sakura Kinomoto

New member
שלום!!!^0^

היי אני חדשה!~.^ לא לפני הרבה זמן התחלתי לקרוא את המנגה של בליץ' ועדיין לא יצא לי לראות את האנימה. מקווה להשתלב!>.<

Onigiri Chan

New member
אנוכי חדשה

שלום. אנוכי חדשה פה... אני בת 14 התאריך לידה שלי זה ה-4.11 אהה כמעט שכחתי...קוראים לי אלינה. אני גרה בכפר סבא,אין לי פרק אהוב במיוחד כי הגעתי רק עד פרק 20 אבל בנתיים הכי חביב עליי זה הראשון, והדמות האהובה עליי היא אוריהימה... ניצן הכריחה אותי להצטרף ולבקש עזרה באמנות השרשור... וניצן אומרת שאני יכולה לאמץ לעצמי אייקון..אז..אפשר לאמץ את
? כי זה ממש חמוד... טוב נראלי שזה יצא ממש ארוך...חחח סורי

mr redimmer

New member
אהלן חדש בפורום

טוב אז אני חדש בפורום. אני כותב גם בפורום מנגה ואנימה ובנארוטו פאן הישראלי הניק ניים שלי זה lost anbu. איך שהתחלתי לראות בלית זה די מסובך כי בהתחלה ניסיתי את הפרק הראשון והתאכזבתי ואז אחרי כמה חודשים ראיתי עד פרק 30 ועשיתי עוד הפסקה ואז בסוכותע שיתי מרתון פרקים עד לפרק 54 ואתמול ראיתי את 55. אז הדמוויות האהובותע ליי הם איצ'יגו ואוקיטקה( הקפטן של סקוואד 13) ואני לא סובל את ביאקויה ואת זה אני אסביר אחר כך. ונחמד שפתחו באמת פורום של בליץ' מה אני אגיד לכם...אל תצפו אם יום אחד ערוץ הילדים יעשה אסון ויקנה גם אותה... אז שלום אני חדש בפורום

Painted Boy

New member
שלום לכולם, חדש פה. ^^

שלום לכולם, קוראים לי אוריה, ואני מקיבוץ נידח בצפון (ליד הכנרת, אם עוד מישהו מהסביבה), ואני בן 16, מעט מכור לבליץ'. כרג סיימתי לצפות בפרק 52-3, שהיו פרקים מעולים, דרך אגב. מקווה להשתלב. יש לי שאלה, מה נחשב פה, בפורום, לספוילר?

אמ, שאלה קטנה.

עד איזה פרק של המנגה הגיעה האנימה? האם יש פילרים כלשהם באנימה שאין במנגה?

karyn

New member
גם אני חדשה ^^

ראיתי רק את הפרק הראשון :p אבל השמעתי את השירים איזה 1000 פעם :p והריבים של איגצו ואבא שלו מזכירים לי את הריבים של קיו ויוקי מפרוטס באסקט XD. מקווה להשתלב

Kakashi Sensei

New member
בני כמה אתם?

אני רואה שכבר יש לנו מסיבת יומולדת ההוכלת וקרבה, וביום שיש הזה יש לי יומולדת 20, אז קדימה! כתבו כאן את הגיל שלכם(זאת אחת הסיבות, הסיבה העיקרית היא שאני רוצה לדעת אם אני אכן הכי זקן כאן...).

Jifannit

New member
ברוכית[=

וואטאשי נהמע. ^____^ האנימה יותר טובה. נדמה לי. XD ויש לי קשרים בהנהלהנ-|

cRitiCaL KitTy

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo76.gif../images/Emo113.gif

ני רוני, בת 14 אין לי את התמונה של אמנות השרשור... אממ תזהרי מספוילרים! תהני בפורום!

MichelleLev

New member
ברוך הבא!

אני מישל ^^ אממ.. עם ע"ה יקנה את בליץ', יקצרו את הסדרה בהרבהההההה כי יש שם המון קטעי דם. ולא נראה לי שיקנו אותה כי כל קטעי הדם הם קטעים שווים ואי אפשר לפספס אותם כי בלעדיהם יהיה חור בעלילה :p

keep smiling

New member
ברוכהבא [: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

[היי, גיליתי שהכותרת כבר שמורה לי. XD] אני קיפי, אני לא מהצפון, אבל מאיזה קיבוץ אתה? O: השתלבות מהירע והכל. ^^

ברוכה הבאה !!!

ממ פרק ראשון... נשאר לך כולה 54 פרקים לראות... לא הרבה... ממ ספרי משו על עצמך .. שם,גיל,מאיפה.. בכל מקרה אני מאחל לך שתהני פה..

למעלה