שרשור אוף

JeeChan

New member
אניויקי - ויקי אנימה לקהילה הישראלית

מאת יבגני [Kawaii Baka] במטרה לתת מענה לתלונות הרבות שהתקבלו על צוות המנהלים של ויקיפדיה העברית, שמוחקים ומבטלים עריכות של ערכים הקשורים לאנימה ומנגה, החלטתי להקים לתחייה פרויקט ישן שקברתי. אני מדבר כמובן, על הרעיון להקים ויקי נפרדת שתעסוק באנימה ומנגה - בשפה העברית. הדיו עוד טרי, אבל הויקי כבר חיי וקיים, בכתובתו הזמנית (או שלא): http://wiki.anime-il.com עד עכשיו, מספר אנשים כבר נרשמו, ותרמו כמה ערכים (17 נכון לרגע כתיבת שורות אלו), אבל בכדי שהפרויקט יצליח אנחנו צריכים את עזרתם של עוד אנשים. עוד אנשים רבים. תעזרו אם אתם יכולים, הויקי היא שלכם ובשבילכם. נ.ב: הערות, עצות ותלונות על ספאם יתקבלו בברכה.

fay valentine

New member
Bleach 300

אוקיי, אז היו לי כמה תמונות מפחידות בראש שקשורות לדמויות בליץ' והסרט 300. ואז התפתחה לה שיחה בתוך הראש שלי בין הדמויות של בליץ' על הסרט, רגע אחרי שהם ראו את הסרט. זה הולך ככה: Ichigo: Good movie. Chado: Mm Keigo: WOW!!! I wish I could be there too!! I'd be a Spartan Warrior!! Mizuiro: More like the limping idiot who betrayed them. Keigo: KAAAAH!! How can you say that?!?!?! ;;;_;;; Mizuiro: Becoz it's true. Keigo: =_= ... Oh yeah?? Well, You would be LIONES'S WIFE!! HAHA!! I OWNED YOU!! Ichigo: Mizuiro would be the bastard who was after Liones's wife. Mizuiro: :O Chado: *walking a bit behind Ichigo* Ichigo, you could be Liones. Ichigo: ha? *looks back at him over his shoulder* Keigo: XDDDDDDD OMG!! Then Chado - You would be that huge black dude with the piercings!!!! XDDDDDD Ichigo&Chado: o_______O Keigo: XD;; Ichigo: *punches Keigo to hell* Keigo: *falls endlessly into a whole in the sidewalk* Mizuiro: ^___^ hahaha! This is sparta~ *wink*

למעלה