../images/Emo58.gif 64 דעה לגבי הפרק שיצא היום
ובכן אני קורא בלוג של מישהו מחו"ל, כל פרק באנימה שהוא רואה הוא מתעד, עם תמונות, תקציר עלילתי ודעה אישית על הפרק, אני אצטט לכם מה הוא חשב על הפילר בפרק הזה, זה ספויילר קטן, כי הוא לא ממש מדבר על מה היה בפרק אלא רק מה הוא חשב על זה: "ED6: 「マイペース」 (My Pace) by SunSet Swish אני אוהב את השיר סיום החדש, אבל האנימציה עבור זה היא קצת מוזרה. והדבר של הריקודים.. אני אפילו לא מבין מה זה בכלל.. כאילו שבוע שעבר פחדתי מהרעים החדשים שהם לא נראים כל כך מקוריים, אבל אני מניח שנראה איך זה ימשיך. עבור הרקורד השיר יצא ב1 מרץ 2006. הפרק הזה הוא לא כולו חומר חדש, עקב זה שהם משתמשים בחומר כולם-חזרו-לחיים-נורמאליים מפרק 183 במנגה. זה כנראה הדבר היחידי מהמנגה שנראה לזמן מה. הפרק הזה מראה שאלו עדיין אותו צוות ראשי עם אותם מטרות ומערכות יחסים. וזה מציג כמה רעים חדשים כדי לגרום להתחלת הסיפור. אני בהחלט לא ציפיתי מהם להשתמש בזווית של אח של אוריהימה שוב, למרות שעדיין נשאר לראות אם היא תהיה הדמות הראשית של הארק הזה. ההקדמה הזאת כן מציגה את אינואה בחזרה עם הקבוצה, כך שאני די מפקפק בכך שזה יהיה ארק "נציל את אינואה". כך שלמעשה, לארק הזה היה פרק ראשון הגון ושיר סיום מעולה. בהחלט עדיין שווה את הזמן שלי להמשיך לצפות בסדרה ולהמשיך לרשום על זה בבלוג. המשאלות שלי לארק הזה: גרמו לאייזן איכשהו להשתלב בעלילה, כך שהארק הזה לא יראה לא במקום מבחינת הבגידה של אייזן, גרמו לעוד קפטנים וסגני קפטנים להיות קשורים לעלילה, ואל תהרסו משהו רציני (כמו רוקיה ואיך שהארק הזה אמור להמשיך). אה ושוב, אני מקווה שהרעים יותר טובים ממה שהם נראים, למרות שהבחורה נראתה די חמודה בשיר הסיום.