שרשור אוף

JeeChan

New member
בליץ' מכה שנית באנימת מכה XD

המדובב של יומיצ'יקה. המדובב של קירה. המדובבת של רוקיה. המדובב של קון. המדובב של אישידה. המדובב של קלאוד (מהפילרים). המדובבת של אמא של איצ'יגו. כל אלו XD ועוד מדובבים כמו המדובבת של יוקו מטסובאסה/XXXholic המדובב של סשומארו מאינואישה. המדובב של פאי מטסובאסה. מדובבים מצ'וביטס. המדובבת של אזומריה. המדובב של אירוקה מאירוקה 7, ועוד מפורסמים. כמו כן שיר הפתיחה של הסדרה יהיה על ידי להקת flow, ושיר הסיום יהיה על ידי להקת ali project. לסדרה יקראו Code Geass - Lelouch of the Rebellion, והיא ללא מנגה, הדמויות יעוצבו על ידי קלאמפ עצמן. מאיפה זה צץ X_X.

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif איכ, זה בשיתוף עם סאנרייז. ><

אבל אני אראה לפחות פרק אחד בשביל המדובבים ושיר הסיום. אמג אלי פרוג'קט 3333333333>

אם

בולעים ושואפים אותו לסינוסים אפשר לעשות בועות מהפה. בדוק. [ואגב כך לרייר כמו כלב מוכה כלבת, אבל זה פרט שולי] [היי, ברור שזה לא היה בכוונה. לפחות לא במודע] ועקצה אותי צירעה. >< בוהו. אחרי שהתגאיתי כלכך בזה שלא נעקצתי בכלל בכל פארק הירדן הקודם. ומישהו הביא טלוויזיה לבן שלו. וכולם התקבצו סביבה. למפגש של באופן טבעי. לה-מפגש. ובשביל מה? לצפות בגמר של כוכב נולד. באמא'שלי. תוכנית ריאליטי זולה, תת רמה ומטומטמת להחריד, רוצחת תאי מוח, משודרת במרכז מפגש של קהילה שבאופן כללי ומהותי נגד דברים כאלה. כשאיילת סוף סוף תשלח לי את זה זה כלכך יהיה הדסקטופ שלי. אגב איילת וכוכב נולד, היא יודעת את ההבדלים בין הראל מויאל והראל סקעת. הפקאצה.

Hinamori

New member
את חיההההההההההה../images/Emo181.gif

אמגגגגג תתחברי למסנג'ר T______T;

לבנדר א

New member
ולמתקשים, ההבדל:

הראלה סקעת מכוער, הראל מויאל אולי, בטח מי שאי פעם ראה אותו יודע. -_-

תירגום: הראל מויאל הוא חתיך.

נו, איילת, מה הבא? תהיי כמו הבת של רני וחדווה ותורידי שערות מהרגליים ותשימי פוש אפ? [קטנטנות כבר ראית P=]

לבנדר א

New member
אל תעשי לי "^__^"!!!!111

את כאן משמיצה אותי ברבים בלי להניד ולו עפעף וירטואלי אחד.

dark max

New member
שאאלום

מה קורה? בואהאהאה!~ ביי יש לי רמות סוכר גבוהות במיוחד בדם ._.'''

למעלה