שרשור אוף

JeeChan

New member
סקר בחירת יום לכנס של הוליק

הסקר מתפרסם בכתובת: http://www.animeholic.net/ אתם מוזמנים להצביע ולבחור באיזה יום אתם הכי מעדיפים מתוך 3 אופציות, שהכנס יתקיים.

Guid

New member
יש! עוף!! תודה אור.

אז בשביל להפיח חיים- סקר! השאלה- איזה זאנפאקטו הכי אהבתם?

Guid

New member
עונה:

הכי אהבתי את זאבימארו! ולמה? פשוט כי הוא גמיש, וזה חתיכת ייתרון. וגם הבנקאי שלו יפה!! *-* משעמם, תענו גם אתם...

Noya Nyan

New member
המ~

סודה נו שיראיוקי 333> (הזאנפאקטו של רוקיה) בגלל שכל חלקי הזאנפאקטו הם בלבן בוהק ונוצץ! *מסתנוורת* וחוצמזה, אני אוהבת את הסגנון של ההתקפות שלה, עם כל הריקודים והקרח 3> (אתם חייבים להודות שהריקוד הראשון שלה, טסוקישירו, די מגניב >_>" זה עם עיגול המוות הקפוא 3>) אוה, ואני גם אוהבת את הזאנפאקטו של ביאקויה. אני פשוט מכורה למילים "סקאטר, סנבונזאקורה." 3333> הידד לקוצ'יקי~

../images/Emo15.gif זקוקה לתמיכה דחופה

תבינו, אני בצופים. והיה לנו פסטיבל שחוגג שבעים שנה לשבט שלנו. תקשיבו לאיזו רמת הזיה הגענו!@ בנינו. פאקינג פינגווין בגובה ארבעה מטרים מסנדות. ועוגת יומהולדת של ארבע קומות באותו גובה (מסנדות, כמובן.) והייתה הפקה שלמה. והשיר של הנהגת שרון צפון תקוע לי בראש מאז! ולא לשכוח שגיליתי שבזכות היותי בצופים נפתח דף חדש של מושגים לציין "הומו" (ותודה רבה לרז, ההומו השכבתי שלנו, שמשך את הפריליכט מהאדמה בכזו קולניות שזה גרם לדיון המרתק להתפתח. ואיך שכל הבנות היו חצי-מרותקות חצי-נגעלות מההסברים שלנו למה "מפתיע ינשופים" זה הומו. תמימות.). ובשלוש לפנות בוקר, אחרי השהכול פורק _ואחרי שריסקתי לחתיכות קטנות את הפרוייקטים הגדודיים (וזה היה כייף! להרוס ולבעוט ולמחוץ! מוחאחאחאחאחאחאחא), ישבנו בשבט. ואכלנו פיצה. תבינו- כולם היו מורעבים (אין פלא- השכב"ג היו שם מעשר בבוקר ואנחנו רק עשינו הספקה של שעתיים כדי להתארגן, ולא אכלנו כמעט כלום כל היום), והיו שם כמה פיצות מסכנות וכולם "אוכלללללל!" כמו פאנגרלז מורעבות. בקיצור, היה מצחיק, אבלך זה השתלט לי על השכל באופ]ן זמני. אז... תמיכה? תגידו לי שזה יעבור ואני אוכל להפסיק לךזמזם את שיר ההנהגה של שרון-צפון? אתם תצילו אותי, תשתטפו לי מחדש את המוח, נכון? בבקשה?

Guid

New member
XDDDD

תאזיני לרשת ב`, סמכי עליהם שהשירים שהם ישמיעו ייתקעו לך חזק בשכל... ^_^ מניסיון... XD

RaVeN IYI

New member
האאאאא!11111111 מגיע!!11

אני באתי למפגשבועות ועכשיו אין לכם יותר על מה להתלונן >.<!@@#%@$$^ כן [: [אגב, היה כיף D: למרות שבגללכם אני במחזור, ביטצ'ז T___T;] >: לא היתה קיפי...3>

RaVeN IYI

New member
את כזה.. לא רצית לבוא >:

ואת יודעת שהרגשתי רע כל היום .ס.;

Hinamori

New member
מה לא רצית לבוא? ^#%^#$

לא קראת לייי!!11 אני הייתי בירקון לבדי עם כל השאר!!!!!!!!1111 נטשת אותייייייייייי T__T;;;;;; עדעןדכפעחםכדיעםדידשאןרש90עושכןםעושגכםורקונג

CibiHeart92

New member
גם אני הייתי!

לגמרי במקרה XD היה כיף לראות אתכם! D: *קדה קידה*

CibiHeart92

New member
ציור שרציתי להראות לכם X3333

גרסת בליץ' לבת הים הקטנה -_-; אחרי שיחת קראק עם סנפאי לפני איזה.. חודש וחצי-חודשיים הרעיון עלה ופשוט לא הסכים לצאת התחלתי לצייר אבל מה שיצא היה אפילו יותר מדי בשבילי אז לקח לי בערך חודש לסיים את זה.... אם מישהו לא מבין אני אעשה הצגת דמויות: אריאל: רנג'י אריק: איצ'יגו פלאונדר: ריקיצ'י סבסטיאן: קירה טריטון: ביאקויה אורסולה: אייזן (הצלופחים של אורסולה הם גין וטוהזן) חוץ מזה יש את דון קאנונג'י בתור הטבח שרודף אחרי קירה, את אישידה בתור העוזר של אריק (ואת צ'אדו בתור הכלב שלו) יש מתנדב לעזור לי לכתוב את הדבר הזה? @_@;

Goggle Girl

New member
לא. כי זה איום ונורא ואת הולכת לגיהנום על זה.

כמעט לאותו מדור שאני הולכת אליו, אבל אני עדיין הסנפאי ולכן אני אפיל את השטן מכיסאו.

CibiHeart92

New member
שקט את, רוב הרעיון היה שלך XD

את טאיצ'ו שנותנת פקודה בלתי חוקית בעליל! אם אני אענש זה הכל באשמתך! *אצבע מאשימה* ((כן בטח, אם זה היה עובד כאן כל הקפטנים כבר היו בכלא הצבאי..)

Ikari Shinji

New member
לא נכון, לטאיצ'ואים יש קשרים בביד"ץ

אז לא יקרה להם כלום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח LOL

למעלה