שרשור אקטואליה

../images/Emo32.gifשרשור אקטואליה../images/Emo88.gif

פתחתי את השרשור הזה כי לפי דעתי חשוב מאוד לדבר על המצב במדינה שלנו! אנחנו נמצאים במצב... בואו נגיד ככה - לא הכי טוב שבעולם (וזה בעדינות) המון נפגעים והרוגים הרבה משפחות הרוסות פיגועים גזענות ובין היתר גם בחירות שהולכות וקרבות....
אז במי אתם תומכים? בימין או בשמאל
ולמה
למה נראה לכם שצריך לבחור בשרון ולא במצנע
(או להפך)
אז מי שולט אצלכם (מבחינה פוליטית) במשפחה
מה דעתכם על המצב המדיני\פוליטי\בטחוני אצלנו במדינה
אתם חושבים שצריך לחלק שטחים בשביל שלום ובטחון
אני יודע שהשרשור לא קשור לפורום אבל הוא קשור אלינו! לעם שלנו! למדינה שלנו! ולפי דעתי מאוד חשוב שנדבר על זה כי אין מה לעשות! זאת המציאות וצריך להתמודד איתה ולנסות להגיע לפתרון אז יאאלה אנשים תתחילו לשרשר...

אז מה דעתכם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני תומך בימין
לפי דעתי אנחנו צריכים לעמוד על דעתנו ולא להמשיך להתפשר ולהיות נחמדים ולחלק שטחים לערבים תמורת ביטחון שלא נותנים לנו ולא להבליג על דברים שקורים (כמו פיגועים)! מדינה אחרת לא הייתה נותנת שדברים כאלו יקרו! בגלל זה אני תומך בימין ולא בשמאל! במי אתם תומכים

אמממ

אני לחלוטין תומכת בשמאל. למה? כי שמאל לא בהכרח אומר הבלגה, שמאל אומר התפשרות. אני חושבת שאנחנו צריכים להתפשר, כי אם לא, זה לא ייגמר, ימשיכו הפיגועים, ימשיכו הרציחות. וגם לערבים, כמו לכל עם אחר, מגיעה מדינה משלהם..

תסלחי לי אבל המצב המדיני שלנו

כיום אינו מאפשר לנו להתפשר! כמה אפשר להתפשר?? נותנים להם (לערבים) אצבע - הם רוצים את כל היד! (מכירה ת'משפט?) גם ככה המדינה שלנו לא גדולה - *מדינה קטנה* אז אם נתחיל להתפשר ולהיות טובים... נתחיל גם להיעלם! לאט לאט אבל בטוח...!

SMOLANIT1

New member
אוקיי...

אני תומכת במרצ, שכידוע לכם שייכת לשמאל. אני חושבת שכוח זה לא פיתרון, כי בעקבותיו רק בא עוד כוח מהצד השני, וזה מעגל של אלימות שלא נפסק. בשביל לצאת מהמצב שבו אנו נמצאים, צריכים לחשוב על פיתרון לטווח רחוק, והפתרון הוא רק הדברות וחזרה למשא ומתן. ההידברות לא נעשית כי אנחנו "נחמדים" אלא כי אנחנו רוצים שיהיה לנו טוב! הרי ברור שהשטחים מעבר לקו הירוק לא ישארו אצלנו לעד, ובשלב כלשהו אנחנו נצטרך להחזיר אותם גם אם זה יקח 10 או 20 שנה. על כל יום שבו אנו לא מתקדמים למשא ומתן אנחנו משלמים בהרוגים. גם מבחינה כלכלית השטחים רק מזיקים לנו. הממשלה משקיעה מיליארדים בפיתוח ההתנחלויות מעבר לקו הירוק במקום להשקיע בתוך ישראל. נ.ב אני לא ממש קשורה לפורום הזה אבל טל ביקש ממני להיכנס ולהגיב..)

(רציתי להעיר את הפורום:)

תראי... המדינה משקיע בשטחים האילו כדי לפתח את המדינה שלנו,להגדיל אותה... ובקיצור - להרחיב אופקים..

shellyland

New member
../images/Emo63.gifפתחנו את הקלפיות../images/Emo70.gif

גם זה סוג של אקטואליה: בפורום מוזיקה ברזילאית ולטינו-אמריקאית התנהלה לאחרונה מערכת בחירות נמרצת, בה כמה מהגולשים הריצו את המועמדים שלהם - מוזיקאים נבחרים מהתחום. היום נפתחו הקלפיות להצבעה בסקר של הפורום, והם ישארו פתוחים עד למוצאי-שבת הקרובה. אתם מוזמנים לקרוא בהיסטוריה של הפורום (מהשבועיים האחרונים) על המועמדים ולהצביע עבור המועמד הנבחר שלכם. מחכים לכם שם!

למעלה