שרשור בגרויות

LuZ dE EsTrElLa

New member
../images/Emo32.gifשרשור בגרויות../images/Emo32.gif../images/Emo46.gif

בהצלחה לכל מי שיש לו בגרויות השבוע ושבוע הבא ברודי- בהצלחה מחר במגן
לי יש בגרות בטימטומטיקה ביום שני
אמאלהההההה

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבהצלחה לכולן!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לי יש בגרות ביום רביעי בפיכסולוגיה...בעע...

Dafi the Mighty

New member
בהצלחה!!!

יאללה עוד שתי בגרויות וגמרנו השנה! (אלא אם יתברר שיהיה צריך לעשות מועד ב' במתמטיקה. אולי באמת כדאי לי להתחיל לשבת וללמוד...) בגרות קלה אמן!

gabrielle

New member
בהצלחה מתוקות ../images/Emo24.gif

לי יש יום ראשון מגן בלשון... יאוווווווווווווווו אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי שיעבור כבר אני רוצה חופששששששששששששששששששששששש

ברודי

New member
חחח תודה חמודה../images/Emo9.gif

חרא מחר המגן בלשון. מוות ללשון!!! שני בגרות במתמטיקה.
לא לחץ בכלל. ואיך לומדים למתמטיקה בשבת?? מדכא.!

ברודי

New member
למען האמת...

אינלי מושג על מה את מדברת...
אבל משו אומר לי שאני בעד!
ואמממ..חצי שכחתי- בהצלחה לכולן!!!!

BUG LOVE

New member
בהצלחה לכולן!!!!!!!! ../images/Emo24.gif

אני בכיתה ט אז אין לי בגרויות ואני ממש לא מעוניינת לדבר על בגרויות של שנה הבאה אני עוד במצב של הכחשה

THEchosen1

New member
בהצלחה לכולן ... !!!!!!

לכל המתמתיקה/היסטוריה/פסיכולוגיה/לשון ועוד מה ששכחתי.. בסוף המורה הגישה אותי על 90 במחשבים , יש כאלה שיגידו שזה טוב אבל אני יודעת שיכלתי להוציא הרבה יותר .. אתמול עשיתי מועד ב' במתמתיקה , הלך חרא למרות כל החרישות לא עשיתי חצי מבחן , ישבתי 4 שעות עליו , שעתיים בהיתי בקיר ועוד שעתיים חשבתי איזה תרגילים0 לעשות וכמה שאין לי כוח , מיד אחריו עשיתי מבחן באנגלית שהוא הלך יותר טוב - אני מקווה , ומעכשיו אני רק לומדת להיסטוריה , מגן עוד שבוע בערך .. *אני עדיין מנסה להתרגל ללחץ*

shiri_b

New member
בהצלחה!../images/Emo13.gif

לי יש עכשיו תקופה של יומיים שלושה של רגיעה..... ואז חוזרים במלוא הכוח!

LuZ dE EsTrElLa

New member
אני מבינה אותך...../images/Emo4.gif

גם לי לא הולך במתמטיקה בעע....שונאת את המורה שהגישה אותי על 65 למרות שנכשלתי במגן יש לי בגרות ביום שני מקווה שילך לי טוב

ברודי

New member
לכולנו יש בגרות../images/Emo8.gif

עונש קולקטיבי. סתם לרובנו. אני מרגישה כאילו כל העולם עכשיו עסוק בבגרויות. לא מצליחה לראות משהו אחר ממטר!!

shiri_b

New member
אני יודעת! אני מתה להיות אחרי כל

הבגרויות השנה כבר! אני רוצה חופש!!!!

ברודי

New member
אני לא יודעת כמה חופש יהיה...

סביר להניח שאני לא אעשה בסוף כלום ממה שתיכננתי, אבל ת'כלס גם החופש הזה הוא לא כ-ז-ה חופש. אני מתחילה להאמין שהחופש אף-פעם לא יגיע. (אווו..הדרמטיות.)

ענבר1

New member
בול את חיה בסרט...

"אני מתחילה להאמין שהחופש אף-פעם לא יגיע" בעע איתך בואי נתחלף

ברודי

New member
זה היה בכוונה מסטולה.

חוץ מזה שבחיים לא הייתי מתחלפת איתך, תימניה קטנה ומעצבנת. צריך לקחת אותך לאיבוד!!!

THEchosen1

New member
הופ הופ הופ ... מה תימניה???

יש בעיה עם תימניים ???? *רמז אפי* !!! אני עצמי ואנוכי תימניות .. אבל אני לעומת רוב הקהילה שלנו לא שחורה .. צהובהה..

למעלה