שרשור בדיחות

../images/Emo32.gif שרשור בדיחות ../images/Emo6.gif

[סתם בשביל הכיף שלי]
אישה מגיעה לרופא עם תינוק לשם בדיקה. האחות מכניסה אותה לחדר הרופא ומבקשת ממנה להמתין. עם הגיע הרופא, הוא בודק את התינוק ביסודיות, שוקל אותו, ומגלה שהתינוק סובל מתת-משקל חמור. הוא פונה לאישה ושואל: האם התינוק ניזון מהנקה או מתחליף חלב? "הוא יונק בלבד" עונה האישה. "בבקשה חשפי את החזה שלך, גברתי. האישה חושפת את שדיה, הרופא בודק את שניהם ביסודיות רבה: מעסה, לוחץ, סוחט, ממשש... לבסוף הוא מבקש מהאישה להתלבש. "לא פלא שהתינוק סובל מתת משקל" אןמר הרופא,"אין לך חלב כלל". "אני יודעת" עונה האישה, "אני הסבתא", אבל אני כל כך שמחה שבאתי...

ועוד אחת

זוג צעיר עובר דירה הגיע בבקר המשאית עם שני סבלים והתחילו להעמיס פתאום מקבל הבעל שיחת טלפון - להגיע דחוף לעבודה. אין ברירה הוא מסביר לאישה הבלונדינית שלו בדיוק מה לעשות והולך. לקראת סוף היום כשגמרו להעביר את הכל לדירה החדשה ניגש סבל אחד לאישה וביקש טיפ ללא שום שהיות הכניסה אותו האישה לחדר התפשטה ונתנה לו לדפוק אותה סיפר הסבל הראשון לסבל השני ואז גם השני בא לאשה ושאל מה עם הטיפ? וכמובן הסיפור חזר על עצמו שמע זאת הנהג וניגש לאישה ושאל מה הטיפ שלו ואז ניגשה האישה לחדר הוציאה את הארנק שלה ונתנה לו 150 ש"ח תפלא הנהג ושאל למה הוא לא מקבל מה שהסבלים קיבלו ענתה האשה: בעלי לפני שעזב נתן לי הוראות מדוייקות בסיום העבודה תתני לנהג טיפ 150 ש"ח וכששאלתי אותו מה עם הסבלים הוא ענה: שהסבלים יזדיינו

לא לשוביניסטיות../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

‏אזהרה: הקריאה היא באחריות הקורא ואסור שייקרא ע"י פמיניסטית!!!
למה יש הרבה תאונות אחרי שגברים שותים?
כי הנשים צריכות לנהוג הביתה
איך הופכים חתולה חמודה לכלבה עצבנית?
מתחתנים איתה
מה המוטו של רווק מושבע?
עדיף קרטון חלב במקרר מאשר פרה במטבח
למה נשים מזייפות אורגזמה?
כי הן חושבות שלגברים באמת אכפת
מדוע לאישה שמורה המילה האחרונה בויכוח?
כיוון שכל מה שיאמר הגבר אחרי זה יהיה התחלה של ויכוח חדש
מה ההבדל בין אישה לעיט?
העיט לפחות מחכה עד שתמות כדי לאכול את הלב שלך
מה משותף לאישה ולקונדום?
שניהם מבלים יותר מדי זמן בארנק מאשר על הזין
מה משותף לגבר וללב?
אם הוא לא דופק, הוא מת
מדוע אין רופא גברים כמו שיש רופא נשים?
כיוון שלהיות גבר זה לא מחלה
כמה גברים צריך כדי לפתוח בקבוק בירה?
אף לא אחד.‏ הבירה צריכה להיות כבר פתוחה כשהאישה מגישה אותה
מה הסיבה לכך שאשתך יוצאת כל רגע ורגע מהמטבח בכדי לצעוק עלייך ולהטריד אותך?
כי השרשרת בה קשרת אותה, ארוכה מדי.....

למעלה