שרשור בהצלחה לשירי בארוויזיון!

loner in love

New member
../images/Emo32.gifשרשור בהצלחה לשירי בארוויזיון!

כמו שאתם ידועים היום שירי שלנו מייצגת את המדינה שלנו [בכבוד, אם יורשה לי] בארוויזיון, עם שיר שלדעתי הוא מדהים!! [למרות שעוד לא שמעתי את הגרסה באנגלית] אז בואו נאחל לה המון המון בהצלחה! שירי, אנחנו אוהבים אותך בישראל ומקווים שתעלי!!!

PunK RocK 1o1

New member
חחחחחחחחחחח

עכשיו אני יכולה להגיד לך: עשית העתק הדבק! YOU'RE BUSTED! [את עשית את זה בכוונה?*מריםגבה*
]

DesertRose7

New member
../images/Emo106.gif בהצלחה ../images/Emo104.gif

אני למזלי פתחתי את הטלויזיה בשיר ה-4 אז לא נשאר הרבה עד שירי היא באמת ביצעה אותו מדהים! יש לה קול עוצמתי
וכמובן לא לשכוח את המלווים שלה - האחים לבית מזיג - אייל וגיא גיא על הגיטרה ואייל בפסנתר פשוט מוכשרים ברמות מעל ומעבר
אני מקווה שלארוזיון עצמו נגיע - יש סיכוי!
מחזיקה אצבעות..

just jenny

New member
עלינווו!!!!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo104.gif

מלכהה!! בקרוב עוד ננצח

DesertRose7

New member
היא באמת הייתה מדהימה ../images/Emo45.gif

כמו שכבר אמרתי.. יש לה קול מדהים

=]

עם כמה שהיו שולחים שירים מזוועים לארוויזיון... השיר הזה היה ממש מדהים. ראיתי יחד עם אמא שלי חח אמא שלי דיברה עד כמה שהיא נראית יפה והשמלה שלה יפה... ואנחנו מהמדינות היחידות ששרו חצי בשפה שלהם ועלינו =] יאאי! מה שנותר זה לאחל בהצלחה בארויזיון במוצ"ש. נממ בסוף כזה הראו מי מייצג את המדינות שכבר המקום שלהם הובטח מראש..אז javine הזאת מייצגת את מולדתנו הרוחנית UK. חחח איזה מצחיק שזאת היא...בחיים לא הייתי מתארת =] טוב אממ כן, חסל סדר ארויזיון. 3>

DesertRose7

New member
פיכס ג'אבין..

לא סובלת אותה! היא אפילו לא נותנת לי סיבה לראות! שנה שעברה היה אחד ממש חמוד ושיר סביר אז ראיתי
(לא זוכרת איך קוראים לו) אבל ג'אבין מזעזעת.. היה עדיף את אנדי לי סקוט וגארדין אנג'ל שלו

M c F l y

New member
היא הייתה כ"כ מדהיממממהההה

והשיר בכלל מדהיים אני מעדיפה את השירה שלה באנגלית מאשר בעברית
וכ"כ שמחתי ששמעתי שהיא עלתה..
סופסופ יש מישהו שמייצג את ישראל בכבוד הראוי!

היא כזאת מלכה!!!../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif ../images/Emo80.gif

היא נתנה הופעה מדהימה! אני פשוט הייתי בשוק.... הייתה לה נוכחות מדהימה על הבמה והקול שלה כל כך יפה ועוצמתי מה שעוד יותר הכניס אותי לשוק.... והשיר פשוט מדהים!
ראיתי את זה עם חברות שלי ופשוט כולנו היינו בהלם ממנה והיה קטע שהיא צעקה כזה פתאום כל הגוף שלי היה צמרמורות.... והיא גם ניראתה הכי טוב מבין כמעט כל המתמודדים שלי לפי דעתי היו חלק שהיה עדיף בשבילם שלא היו עולים בכלל על הבמה כדי למנוע ת'פאדיחות שהם עשו לעצמם.... כמו אלה שהעלו סבתא לנגן על תוף וכל האלה שלבשו אוהלים ושמלות ערביות ותלבושות מוזרות כאלה ושרו שירים מוזרים הם פשוט פידחו את עצמם ברמות.....
בקיצור שירי הייתה אתמול פשוט שולטתתתת! והלוואי וננצח מחר!

loner in love

New member
היא באמת מלכה ../images/Emo47.gif

היא נתנה הופעה פשוט מדהימה אתמול... הרבה זמן לא הייתה הופעה כל כך טובה שלנו בארוויזיון... היא פשוט מדהימה... השיר מדהים, היא נראתה מדהים, והקול שלה... אוי איזה קול!!! פשוט אי אפשר לתאר! הקול שלה ממש הוסיף לשיר עצמו... לא יודעת מה איתכם, אבל אני כל כך התרגשתי גם ממנה וגם מההופעה שכמעט בכיתי השיר ממש יפה... לגמרי לא שיר ברמה של ארוויזיון. פשוט שיר ברמה. נקודה. גם הייתי ממש גאה לראות כל כך הרבה דגלי ישראל כל הזמן... זה שוב הזכיר לעצמי כמה שאני גאה להיות ישראלית
שירי המון המון בהצלחה גם בגמר!!!

למעלה