מכיוון שלא היה שרשור כזה בפורום אחר
.... בערב הבחירות הייתה לנו "מסיבה"- פיצה וסרט, וכל העניין היה אמור להסתיים בבוקר, כך שאמרתי להורי שאפשר לנעול ולהבריח את הדלת, כי אני לא מגיע בלילה. רק שזה הסתיים הרבה יותר מוקדם, בשלוש וחצי בבוקר, אז נשארתי שם את הרגע האחרון, ליוויתי את כולם הבייתה, ואז הגעתי הבייתה בארבע לפנות בוקר. זה היה מפחיד! קודם כל, אני גר בבית פרטי, עם גינה צנועה של 21 עצים אפלים... ניסיתי להיכנס מהדלת הראשית, לא עבד, היא הייתה עם בריח... הדלת האחורית (שהיא גם הכניסה לחדר שלי ושל אחי הקטון)-נעולה. ניסיתי לפתוח את החלון ולהעיר את אחי שיפתח לי את הדלת, לא עבד. ניסיתי פלאפון רועש, דפיקות על החלון, צעקות לעבר אחי (לא חזקות מדי, כדי שלא יעירו את השאר) אך הכל לשווא... ואז נאנחתי חסר תקווה ומחכה לאור הבוקר, הציפייה הייתה מפחידה, ככה כשאתה מרגיש לבד בעולם קר אפל ומונכר, לא הבדלתי בין מחשבה דימיון פנטזיה ומציאות. הרגשתי שרודפים אחרי, היו לי סיוטי מפד"ל ומולדת, חלמתי שהבית שלי זה הקלפי ושחייבים להכין הכל... זה היה הזוי! ומפחיד! כמובן שהכל נעלם כשבעה חמש התקשרתי להורי שיפתחו לי את הדלת, אך הכל חזר אלי בשינה. איזו מציאות מפחידה! (אגב, אני לא גר ברחובות, מצטער, רק באתי לבדוק אם פרסמתם את ההודעה הזו על צער בעלי חיים)