שרשור בחירות מסכם ברחובות

yoavl1

New member
../images/Emo32.gif שרשור בחירות מסכם ברחובות

מאחר וישנם פה פעילים של נוער מרצ, ושל מפלגת העבודה ואולי מפלגות נוספות שלא ידענו עליהם, מי מעוניין לספר לנו מה הוא עשה ביום הבחירות

goldyboy

New member
אהלן ../images/Emo9.gif

יש לי הודעה: פורום אלימות נפתח מחדש, במתכונת שונה, עם תכנים חדשים ותוספות, וזו ההזדמנות לבקש מכם אישורי פרסום. מס´ הפורום הוא 327 ואתם מוזמנים כבר עכשיו להשאיר הודעות שם ולמלא אותו קצת שנוכל להעלות אותו לאויר. יש שם כבר סקר חדש שאתם מוזמנים לענות עליו ובקרוב אירוח ראשון. יש למה לחכות. תודה מראש, גולדי. ותודה למנהל הפורום על אישור הפרסום

so called osnat

New member
אני מתה בגלל זה....

מט בבוקר עד 19:30 בערב הייתי בדוכן של מרצ ליד קציר.......זה היה מייגע

המממ....

אני היייתי עם מפלגת העבודה.... בקלפי בבן צבי... והצלחתי לתלות שלט של מצנע עם קרעים של שלט של הליכוד (כי נגמרו לי האזיקונים והחוטים), זה היה אחו שרמוטה יצירתי
היה מעייף והסנדוויצ´ים שקיבלנו בבוקר היו מזוויעים.... אבל ןלסיכום היה נחמד....

Weird Eyal

New member
אני הייתי משקיף

מטעם עלה ירוק בבית ספר עירוני ג' בחיפה (שם רינוש תלמד שנה הבאה
)

Weird Eyal

New member
ברחובות אמרו לי שהיו כמה...

אני מחיפה
גם כאן בקושי היו פעילים כי זה לא בתשלום אלא רק התנדבות ונוער מתחת לגיל 16-17 זה מסובך מה גם בכלל נוער זה מסובך עם המפלגה הזאת....

אני יודעת מי אתה... בערך...

אני מקן רחובות וגם הייתי יום לפני הבחירות במפלגה כשבאת בדיוק עם גל... לפני שהלכתי גם אמרתי ביי לדורי הוא גם ישב ליידך באותו זמן.... הא וזה טניה, השם שלי.

yoavl1

New member
כןןןןןןן, טניה היפה... מכיר אותך

אז תגידי שאת טניה....
מה ככה? הכל טוב?

La Gamba

New member
מכיוון שלא היה שרשור כזה בפורום אחר

.... בערב הבחירות הייתה לנו "מסיבה"- פיצה וסרט, וכל העניין היה אמור להסתיים בבוקר, כך שאמרתי להורי שאפשר לנעול ולהבריח את הדלת, כי אני לא מגיע בלילה. רק שזה הסתיים הרבה יותר מוקדם, בשלוש וחצי בבוקר, אז נשארתי שם את הרגע האחרון, ליוויתי את כולם הבייתה, ואז הגעתי הבייתה בארבע לפנות בוקר. זה היה מפחיד! קודם כל, אני גר בבית פרטי, עם גינה צנועה של 21 עצים אפלים... ניסיתי להיכנס מהדלת הראשית, לא עבד, היא הייתה עם בריח... הדלת האחורית (שהיא גם הכניסה לחדר שלי ושל אחי הקטון)-נעולה. ניסיתי לפתוח את החלון ולהעיר את אחי שיפתח לי את הדלת, לא עבד. ניסיתי פלאפון רועש, דפיקות על החלון, צעקות לעבר אחי (לא חזקות מדי, כדי שלא יעירו את השאר) אך הכל לשווא... ואז נאנחתי חסר תקווה ומחכה לאור הבוקר, הציפייה הייתה מפחידה, ככה כשאתה מרגיש לבד בעולם קר אפל ומונכר, לא הבדלתי בין מחשבה דימיון פנטזיה ומציאות. הרגשתי שרודפים אחרי, היו לי סיוטי מפד"ל ומולדת, חלמתי שהבית שלי זה הקלפי ושחייבים להכין הכל... זה היה הזוי! ומפחיד! כמובן שהכל נעלם כשבעה חמש התקשרתי להורי שיפתחו לי את הדלת, אך הכל חזר אלי בשינה. איזו מציאות מפחידה! (אגב, אני לא גר ברחובות, מצטער, רק באתי לבדוק אם פרסמתם את ההודעה הזו על צער בעלי חיים)

אני בנוער מרצ {../images/Emo34.gif../images/Emo9.gif} ו...

ביום הבחירות הייתי כבר ב-6 בבוקר בדוכן שליד דה שליט, אחרי שהזיזו אותנו אלף פעם (הדוכן+ כל הכרזות והשלטים) והייתי שם כל היום כמעט עד 8 בערב... את הזמן העברתי בוויכוחים עם ליכודניקים ושינויניקים...
והגיעו לשם גם יהדות התורה ועלה ירוק, זה היה ממש מבדר.. ואח"כ הלכנו לסניף לשמוע את התוצאות, שהיו הרבה פחות מבדרות..

ממממממ...../images/Emo4.gif

אין עדיין תגובה רשמית... אני באמת מקווה שלא יבטלו אותנו... אבל מה שבטוח זה שיבטלו סניפים קטנים בגלל שבאמת אין תקציב.... למזלינו- אנחנו סניף די גדול ופעיל (ונושם וחי בועט.. *גאה"* ) אז הסיכויים קלושים שיסגרו אותנו..

leahle

New member
רק דבר אחד לא ברור לי...

כולם פה מספרים שהם פעילי מרץ או עבודה, לא ראיתי אחד/ת מהליכוד או בכלל מהימין, לפי זה הייתי חושבת שזה דעת הרוב, איך זה שלא ראו את זה בתוצאות של הבחירות בעיר רחובות??

yoavl1

New member
ברחובות התוצאות היו

כ-30 אחוז ליכוד 15.5 אחוז לשינוי 15.4 לשינוי 5.4 למרצ כנראה שפעילי הימין לא מתעסקים עם אינטרנט....

למעלה