שרשור בחירות

hatul

New member
יוווו... האורות... הצבעים.....

כולכם גיבורים.... איזה יופי.... העולם מגניב..... וואו.... תשמע.... איזה סאטלה... אחי... תעזוב אותך מלחמות, רעב... בוא תתפוס ראש.....

marik

New member
אל תסחף...

ש"ס כבר באמת יותר גרועים... אבל אני הולך על שינוי! וזה סופי!

white star

New member
אני גם מצביע שינוי

ואני עדיין חושב שעלה ירוק זה בעעעעעעע

Yaniv-DC

New member
ואני חושב

שגם ההודעה הזו וגם ההודעה של עלה ירוק (המתפרסמת באין מפריע אחת לשבוע) צריכות להמחק. יש פורומי מפלגות ויש פורום לבחירות 2003 ויש פורום אקטואליה. אין ביכולתי למצוא שום קשר בין הפורום הזה להודעות התעמולה, ומוטב יהייה שלמרות הבחירות המרטיטות לא רק מנהלי הפורום אלא גם ובעיקר גולשיו ישמרו עליו כקהילה למטרות שלשמן הוקם ולא "ילכלכו" אותו בתעמולה מיותרת.

Revolution kid

New member
תראה..

בלי שום קשר לעובדה שמרצ מדברת לקהילה שלנו, זאת לא תעמולה, אנני פועל בתור חלק ממנגון הבחירות של מרצ, אני רק מביעה את דעתי בתור אדם פרטי

white star

New member
הבעת דיעה זה באופ טופיק לא?

חוץ מזה אם הייתי רוצה לראות פוליטיקה הייתי הולך לפורומי המפלגות השונות. אותו הדבר לגבי - אני מצביע וחבר שינוי אל אני לא פותח הודעה להצביע אליה. זה לא הפורום לזה

Revolution kid

New member
ואם זאת היתה הודעה של שינוי?

היית מגיב באופן דומה? אני לא חושב, סתם, מאד קטנוני.

Yaniv-DC

New member
אני אגיב באופן דומה לכל הודעה

של כל מפלגה. כפי ש-white star אמר - זהו לא פורום פוליטי או מפלגתי. אני בהחלט רואה הודעות כאלה, שתמיד יעוררו רעש והמולה (מי אמר שני ישראלים 7 דעות?) מזיקות לכל פורום שאינו פוליטי באשר הוא. אם הייתי רוצה לדבר על פוליטיקה, בעד ונגד וכו´ - יש די והותר פורומים לעשות זאת. בטח לא בהודעה ראשית שדוחקת הודעות מעניינות יותר אחורה.

white star

New member
אם זה לא השתמע מתגובתי...

אני לא מעוניין בשום הודעה הקוראת לבחור במפלגה זו או אחרת. וכן הייתי מגיב אותו הדבר. בשביל זה אני מעיף מבט לפעמים בפורום שינוי

../images/Emo32.gif שרשור בחירות ../images/Emo32.gif

חברים, מי בוחר במי ולמה תשאירו לפורום "גאוה" או לפורומים שעוסקים בפוליטיקה. כפי שהם לא לוקחים מאיתנו נושאים לדיון בואו לא ניקח מהם. סבבה? איתי ומאי

../images/Emo34.gifבואו ונתחבר לצבעים שלנו...

הקבוצה מיועדת לגילאי 14-20. אין צורך להיות חבר ב"מרצ" בכדי להיות חבר בקבוצה

amet

New member
אדוני המנהל

רצית להוכיח שאתה אסרטיבי אז קדימה לעבודה תמחק את ה......הזה! כבר מיצנו את נושא הבחירות על גבנו לא?????? תודה המזכירה מתי אני אבל דרגת בכירה

Kingomri

New member
לפני שתמחקו

מעבר לכך שיש כאן הד-ליין פוליטי, וזהו לא המקום הקבוצה הזו היא משהו יפה מאוד, נוער הומו-לסבי שמפנים את כוחו ומתאגד פוליטית, בשביל לשנות, בשביל להשפיע, בשביל הדמוקרטיה אני יודע שיש ויכוח ארוך על הקול של ההומואים, אבל זה לא העקרון כאן. מה שחשוב זה שאנחנו מתחילים לפעול למען עצמנו, בצורה בה אנחנו מרימים את ראשנו מתוך קהילה פוליטית גדולה. וזו אולי יריית ביניים לקבלה של כלל החברה אותנו. חוצמזה, אביב נטר שלנו, הוא - הוא - הוא זה שמארגן את הקבוצה אז מגיעות לו טפיחות על השכם (שמעת אביב? תסתובב!!!) ושנשאיר את ההודעה הזו כאן.

shirhayam

New member
גרררררררר../images/Emo46.gif

מילא התאחדות למשהו טוב... מילא עבודת צוות אבל למה למה מרץ?????? לירוי - תמחוק תמחוק:))))

white star

New member
בולשיט

נוער הומו-לסבי מתאגד רק למען המטרנ של הקהילה - סבבה. מודע הקוראת לתמוך במרצ(בייחוד אחרי שדחקה את נציגי הקהילה) זה בחירות וזה צריך להיות משורשר לפינת בחירות

למעלה