שרשור דסקטופ

SecretDan

New member
חחח כמה אופייני לטברייניות

במיוחד השיחות ועידה למטה חחח וכל השטויות של הערסים והפריקים :ם

goomal

New member
הייתם מאמינים?

יש כמה ערסים בטבריה שלא ברור מה הם עושים בפרום הזה. (כי זה פורום של צופי ים...וגם לא של ערסים) בכל מקרה הסדר עדיפויות שלהם היא שהם לא יצאו לחנוכה דרום 1\8 בגלל יש את ה'ערסים לייב' הזה. עכשיו זה לא שהם לא יצאו לחנוכה ואז אמרו "אוי אם כבר לא יוצאים אז נלך", הם אמרו "אוי יש 'ערסים לייב' טוב עזבו חנוכה" מה עובר לכם בראש?

LostSoul1

New member
טוב אני אחפור..

הנה כמה סיבות שבגללן אני! אישית לא יוצאת: 1- אם אנחנו יוצאות אנחנו יוצאות דרך הצופים [כי אין לנו צופי ים] ולא בא לי לצאת כלכך דרך הצופים כשיהיו שם שבטים של צופי ים.. [זה סתם ידכא ויזכיר את שנה שעברה] 2- אנחנו אמורות לצאת עם השינשינית שלנו, ואני בספק שיהיה כיף כי שנה שעברה יצאנו עם האנשים הכי כייפיים שיש!!! ובכל זאת היה קרר והקור דיכא לי את כל הטיול!! יערה לא יכולה לצאת לטיול כי יש לה תגבורים בלשון ומת' וזה קצת יותר חשוב.. מה שאומר שאם! נחליט לצאת זה יהיה רק אני ושני [כי ספע לא מעוניינת בגלל הקור וההליכות] ואממ 3 אנשים זה לא כזה פאנן

Yaarit4

New member
עזבי מה את בכלל עונה

מי שרוצה שיחשוב מה שהוא רוצה למה את צריכה להביא הוכחות למה אנחנו לא יוצאים:O זה טיול שלנו אנחנו נחליט אם נצא או לאD:

Innocence Lost

New member
אני אישית לא דוחה את חנוכה בגלל

הארסי! החלטתי שאני לא יוצאת לחנוכה דרום לפני שידעתי על ארסי ואני נוסעת לארסי כי אין לי משהו יותר טוב לעשות! חנוכה דרום זה טיול מפגר, איכ, לא יצאתי גם שנה שעברה אשמתי שזה משעמם לטייל בחולות כל היום? זה לא טיול צופי-ים זה טיול צופים מכוער.

Yaarit4

New member
הלו ספספ זה כיף

חבל שלא יצאת שנה שעברה עם אריק ברמן ניר וערן היה ממש כיף:$ גם ההליכות היו לא גרועות ניר עזר לי בעליות הקשות:D

goomal

New member
לזה אנחנו לא יוצאים....

זה לא לשמיניות. וגם אתם לא יוצאים כי אין לכם צופי ים...

Loriella

New member
:]

צולם במסע פתיחת קורס הדרכה בשישי שבת האחרון :) אללה אלבטרוס!!

למעלה