שרשור היכרות

KaUrO DoNo

New member
../images/Emo32.gifשרשור היכרות

סורי שפתחתי עוד שרשור אבל לא ידעתי לאן לשרשר =/ בכל אופן אני בפורום חודש ואני בקושי מכירה פה אנשים חשבתי שיהיה נחמד אם נעשה שרשור היכרות קצר: שם,גיל,מאיפה אתם,תחביבים,תוכניות לחופש. אני אתחיל שם: הילית |הדגשגיל: 18 וחצי עיר: אילת :תחביבים מוזיקה,מחשב,טלויזיה,לצאת,טיולים,בעלי חיים ואוכל..והרבה
תוכניות לחופש: להיות עם המשפחה גם באילת וגם בצפון/מרכז,לסוע לנופש עם החבר,להתחיל ללמוד לנגן על סקסופון,לסיים סוף סוף ללמוד נהיגה ולאכול הרבה לפני הצבא!

KaUrO DoNo

New member
../images/Emo4.gif

אין שיתוף פעולה אה? טוב לפחות ניסיתי
אגב מחר אני נוסעת לת"א לתחקיר בטחוני...מקווה שאני אחזור בשלום.

KaUrO DoNo

New member
תודה

וסורי פשוט לא ראיתי שרשור כזה מאז שהגעתי והצטרפו עוד כמה חדשים אז חשבתי שזה יהיה נחמד להכיר בין כולם. לא נורא

Angelus

New member
נצל"ש - בהצלחה לפיסיקאים ../images/Emo10.gif

ולסוציולוגים. זהו, זה נגמר היום. ניוטון - no more

f10

New member
סיימתי עם היחידה וחצי של י"א

ב י"ב ישאר לי עוד על חשמל וכל מיני (לא יודע בדיוק מה החומר)

Angelus

New member
סיימת את החלק הכיפי ../images/Emo13.gif

עכשיו - חשמל. פרקי הבחירה עוד מילא, אבל חשמל זה זוועה. זה סיוט. צריך לכלוא את כל הוגי הדעות בחשמל.

f10

New member
בשבילך

שם: f10 גיל: 16 (עוד חודשיים 17, אבל עד אז.. אני בן 16) עיר: גבעתיים תחביבים: מוזיקה, מחשב, טלויזיה, לצאת, אוכל (עד פה העתקתי משלך) + כדורגל, טניס, כדורסל, מכבי תל-אביב. תוכניות לחופש: לא יודע, אולי נהיגה או משהו. כנראה הרבה טניס + לקיים את כל התחביבים שהוזכרו למעלה.

Nitzan122

New member
עונה

שם: ניצן גיל: 15 עיר: רעות תחביבים: טלוויזיה, מחשב, רכיבה על סוסים תוכניות לחופש: לטוס לסאמר קאמפ, לנסוע לאילת, להיפגש עם חברות, לראות סרטים...

עונה לך

שם: עדן עיר: יהוד תחביבים: מוזיקה בעיקר, ספרים, אוכל, לישון, אוכל, לישון, טלויזיה, וזייהו. תוכניות לחופש: אילת עם חברות, בטן גב, ים, לישון ולמצות את החופש עד הטיפה האחרונה שלו.

זה לא אישי

הבן אדם ששבר לי ת'לב והרס לי ת'חיים גר ביהוד.. זה טבעי כזה שאני אשנא את המקום שמזכיר לי את האפס הזה
.

f10

New member
חבל לבזבז את הכוח שלך על שינאה

לא יודע מי זה, אבל אלא אם כן הוא אוהד הפועל על תבזבזי את האנרגיות שלך על שנאה. פשוט על תשימי עליו. יאללה מכבי!

קל לדבר

אבל הבן אדם הזה פגע בי כמו שלא נפגעתי בחיים שלי, לא ידעתי שיש סוג כזה של כאב עד שלא הכרתי אותו.. והוא עשה את זה עם הנאה רבה. אז.. נכון שדי התגברתי עליו כבר, אבל עדיין קשה שלא לשנוא. וראיתי אותו לפני כמה דקות עם החבר החדש שלו P: (החבר מכחיש שהם ביחד אבל רואים....<כאילו, הוא עוד לא גילה שהוא הומו, זה שאהבתי>)

למעלה