שרשור היכרות

Tinty

New member
החבר שאהבת ופגע בך הומו?

ברצינות, אפשר לכתוב על זה סיטקום ("בוחש בהכחשה"?)

s h a r u s

New member
עונה ומשהו מוזר ביותר...

שם:שרון עיר:יהוד (האהם) תחביבים:מוזיקה,לשיר,לרקוד,אני מאוד אוהבת משחק ומחשב?! אהה וטלויזיה.. ועדן אולי אני מכירה אותך איזה כיתה את?

חחח תראי איך זה הולך..

נכון שיש יא' 20 (הייתי חלק ממנה), אבל אין 20 כיתות בשכבה שלנו. אני חושבת שיש 17 או 18.. כי נגיד 6 או 7 -1 זה המסלול הבינתחומי 8 - 12 זה הומניסטי. 13 - זה מב"ר ואז יש את 20 - שזה גם בינתחומי. אז בין כל אלה יש גם את המסלול מב"ח שאין לי שמץ כמה כיתות יש שם.. אני רק יודעת שזה לא בדיוק 20 כיתות

f10

New member
HOLY SHIT!

למה את יודעת את זה
וזה די מצחיק שאת לחא יודעת כמה כיתות יש בדיוק בשכבה שלך
בגבעתיים תמיד היו לנו 2-3 כיתות בבית ספר, ו-4 כיתות בתיכון (אין חטיבה)

s h a r u s

New member
לא לא מכירה...

ואני בכלל בחטיבה רגע את היית לפני שנתיים בסביונים או פסגות? ומה השם שלך? עדן?

איימיס

New member
אני!

שם: עמית גיל: 16 עיר: זה לא בדיוק עיר... זה יישוב. קורנית. תחביבים:מוזיקה, טיולים, טלויזיה, אוכל, אופניים וחברים תוכניות לחופש:לנסוע לים עם חברים, לעבוד הרבה, להדריך בתנועה (הנוע"ל
) ולטייל...

עכשיו אני:

אלמוג 17 ת"א טניס, כדורגל, סרטים (זה הבילוי הכי אהוב עלי) ומוזיקה כרגע החופש שלי לא ממש התחיל כי יש לי בגרות בשבוע הבא אבל אחורי זה (הלכתי על הגזרה הגבוה) אני אנצל את הזמן הפנוי שיהיה לי בלראות את כל העונה השניה. ודברים אחרים...

ayala65

New member
נאמ נאמ

שם: איילה גיל: 14.5 עיר: חולון תחביבים: יש הרבה.. תבינו לבד :\ תוכניות לחופש: לישון! פור גוד סייק עם האמא הסתומה הזאתי שהעירה אותי .

טוב נו..

גיל: 17 עוד 5 ימים. עיר: ת"א (שליטה!). תחביבים: מוסיקה, הופעות. תכניות לחופש: ניצנים!!!!!!!!

gloom

New member
נו נענה...../images/Emo66.gif

שם:יואב גיל: 15 ונושק ל16 (עוד חודשיים) עיר: ירושלים כמובן תחביבים: ערבים.... (זה התחרז), טלוויזיה, טלוויזיה, קולנוע, HSX, PENTRIX, סודוקו (אני מכור), מוזיקה והופעות ויש לי עוד 101 תחביבים... תוכניות לחופש: ללמוד אספרנטו, לסוע לארה"ב להדריך ילדים קטנים (אני הולך לקרוע להם תצורה מואהאהאהההא), לקרוא את הארי פוטר ה6 באנגלית ולאבד תבתולים שלי (שזה אין סיכוי שזה יקרה אבל זאת מטרה נעלה!)

f10

New member
התחביב שלך הוא ערבים../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

gloom

New member
אז כנראה שתעקפי אותי לא../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

למעלה