שרשור התפקדות ובקשה לצידו

../images/Emo32.gifשרשור התפקדות ובקשה לצידו

לחברי, באי הבית הזה: עוד מעט אנחנו חוגגים 6 חודשים לפתיחתו המחודשת של ביתנו. ממתי מעט שישבו אתי בחדרנו המואר, גדלנו לקהילה אוהבת, חובקת, תומכת ולא אגזים אם אומר - אהובה. עברתי אחד לאחד על כרטיסיכם האישיים, על מנת לעדכן את עמוד הפורום, ולהכניס חידושים בקטגוריית "חברי הפורום". לצערי, מעטים מכם הוסיפו לכרטיסיהם האישיים תמונות המייצגות את מי שהם (בהחלט לא מדובר על צילומים אישיים, ראו למשל את כרטיסי האישי...) ולכן איני יכולה לשנות את הקטגוריה. בנוסף, מכיוון שמשפחתינו גדלה, הייתי מאוד שמחה לו יכולתם לשרשר להודעה זו, מספר מילים על עצמכם: ואני אתחיל: ברבורה לבנה. מעשנת כפייתית. אחות במקצועי - וזו גם דרך חיי. אוהבת את העולם הזה, את נפלאותיו, את מי שאחראי על פלאיו, ואתכם.

מי אני

יש משהו נעים באנונימיות כאן ובקבוצות שלנו. אני חושבת שהבלוגים נותנים מושג עלינו. אבל לא מפריע לי לספר קצת. אני בשבוע הבא בת 51. יש לי ארבעה ילדים וגם חתן חדש! (יהיה בקרוב) אני מגדירה את עצמי פסיכוסומטית והגעתי לצעדים בנס גדול ואני בהחלמה נכון לעכשיו. אני עוסקת ברוחניות מהבקר עד הערב חוץ ממתי שהמשפחה שלי מפריעה לי.... השאר בבלוג שלי.

שכחתי להוסיף

שאני נורא אוהבת את הפורום הזה, אני מרגישה כאן בבית, כמו שמרגישים בפגישות!

סלינוש

New member
טוב

סלינוש - אכלנית כפייתית פחדנית כפייתית מעשנת (גם כפייתית?) כפייתית בת 20 באוגוסט הקרוב. אוהבת? את המשפחה, את הכלב הנפלא, לצייר, אומנות, לקרוא, אינטרנט, חברים, סלין דיון, תינוקות, אתכם. לא אוהבת? הרשימה ארוכה מידי...

אני אהבת עולם

ואני אכלנית כפייתית נכון להיום יש הרבה מאוד דברים שאוכל לספר על עצמי ואני מספרת בבלוג שלי יום יום מה שקורה איתי על רגשות מחשבות ומעשים אבל כאן אספר את מה שניראה לי רלוונטי לפורום הזה ניגמלתי משימוש בסמים קלים ואלכוהול - היתה מלחמה קשה וארוכה כל כך שנאתי את זה, כל כך רציתי לוותר על זה, להיגמל, וזה לקח המון זמן ... מגיל 17 ועד... גיל 34 בערך אחרי כ- 5 שנים בתוכנית הצלחתי סוף סוף לעזוב את ההתמכרות הזאת לגמרי בקשקט - זה היה תהליך זה לא היה קל אבל רק להיום ונכון לתקופה האחרונה זה לא מנהל אותי, אני לא חושבת על זה וזה כבר לא חלק מחיי נגמר ונסגר אני קצת יותר מחמש שנים נקייה משני אלה (אלכהול וסמים) תוכנית קוד"א היתה הראשונה בתוכניות שנים עשר הצעדים שעזרה לי וניגמלתי מהתמכרות חמורה ביותר שהיתה התמכרות רצינית למין מזדמן שסיכנה אותי פעמים רבות התמכרות זו התחילה בגיל צעיר להחריד (12) וסוף סוף נגמלתי ממנה לפני כ-8 שנים אחרי כשלוש שנים בתוכנית קוד"א אני מודה לאלוהים על ההחלמה שלי - לא אומר שאני אדם שונה לחלוטין, אלא אדם הרבה יותר בוגר, ומאושר - הגרעין נישאר אותו גרעין, רק אין לי צורך להשתמש.... עכשיו עומד בתורו האוכל ומחכה ל"זמן של אלוהים" בתוכנית למדתי לאהוב ולקבל את עצמי בדיוק כפי שאני למדתי לעבוד עם עצמי על דברים שמציקים לי התבגרתי התחברתי לכוח עליון בצורה יותר מובנית ממה שהיה קודם כי גם כשהייתי קטנה הייתי רוחנית... כילדה קטנה ראיתי "חזיונות" ראיתי מלאכים והאמנתי בכוחות הזכרונות מאוד חזקים כחברה בתוכנית 12 הצעדים למדתי לתעל את הקשר עם הכוחות האלה ואני אסירת תודה על כך אני אוהבת המון את החיים ואת העולם ושמחה להיות חלק מהפורום הזה תודה לכולכם אהבה

seaגל

New member
מתפקדת

עד לא מזמן מכורה לשתייה לגבי הכדורים עדין בתהליך התנקות. כרגע בלי הרבה מילים

OA ענת

New member
מתפקדת

שמי ענת ואני אכלנית יתר ובולמית. בת 34 נשואה לגבר מקסים ואמא ילדים מתוקים... 10 שנים מסתובבת בחדרים של OA, שנתיים בהחלמה.

yuyu4

New member
התפקדות

אני יולה. אכלנית כפייתית, ונוטה גם להתמכר לכל מיני דברים "במקום": אינטרנט, קריאה, קניית ספרים... אני גם דוחה דברים בכפייתיות. אחות במקצוע, קצת משוגעת לדבר, עובדת במשרה מלאה וגם לומדת. בת 41, נשואה באושר, אמא לששה ילדים בני 21 עד 5. אני מאד שמחה שמצאתי את הפורום הזה ואוהבת אתכם.

יעל :-)

New member
מתפקדת גם

אני יעל בת 23+ לקראת סיום היותי סטודנטית בתחום המדיה הדיגיטלית. אני בתקופה קצת לא מוגדרת וחסרת מסגרת, ולכן מוצאת עצמי לרב חסרת שליטה אל מול עולם האינטרנט והפורומים. אוהבת את הבית הזה ואת החברים בו.
ו...ברבורה, אשמח להבין מה זה קטגוריית "חברי הפורום"? פספסתי משהו?

האמת...

שגם אני מתגעגעת מאוד... תמיד פה לכתוב לא תמיד מוצאת לנכון או לא יודעת אבל אני פה כל כך פה..... אוהבת

מכתב....

משהו שכתבתי בפורום אחר.. והחלטתי לפרסם גם כאן.... עלול להיות טריגר... ~~~~~~~~~~~ ושוב כותבת כשהלב מלא דמעות של פחד אני רוצה לצרוח אלייך שתשמעי חזק אני לא רוצה להיות אנה אני לא רוצה להיות אנה את שומעת אותי? לעזאזל את שומעת? כל פעם מחדש אני מתחננת בפנייך שתניחי לי אני לא רוצה חברה כמוך כל פעם מנסה לבגוד בך לפגוע בדרכייך ואמונותייך ואת סופגת הכל סולחת לי על הכל את לא מוותרת עלי ואני בכל פעם בלילות של בדידות מחבקת אותך חזק כדי לא להיות לבד וכשאני מול המראה אני רואה אותך את ההשתקפות שלך את הצורך שלך את המישוש האובססיבי הזה של העצמות אני רואה את החיוך הגאה הזה שלך ואת קצות שפתייך שזוממות שוב ואומרות שיש עוד לאן לרדת... את מבלבלת אותי את משגעת אותי את אוחזת בי ואני בך לא יכולה להאשים אותך תמיד אני אשמה בדיוק כמוך אני אשמה כי בחיוך הזדוני שלך מסתתר החיוך הזדוני שלי בעינייך הבורקות מסתתתרות עיניי המתות בצילך מסתתרת אני את ואני הופכות לאחת ואני לא רוצה אני לא שחררי אותי מאחיזתך תני לי להמשיך הלאה בלעדייך בבקשה בלעדייך יש לי כל כך הרבה עכשיו בחיים יש לי כל כך הרבה אנשים מדהימים סביבי אל תתני לי לאבד את זה את תמיד טענת שאת אוהבת אם את אוהבת באמת תרפי ממני תשחררי אין לי בקשה אחרת רק תשחררי אותי מחיבוקך שחונק אותי...

ארטור

New member
מי אני......

ארטור, מכור עם 17 שנה, חודשיים, עשרים וארבע יום נקי ובהחלמה. 28 שנה בארץ. עלליתי מארה"ב.מאז עבדדתי בהתחנה לטיפול בילד ובמשפחה ב"אורנים מעל 25 שנה. לפני 14 שנים התחלתי לעבוד ולנהל טיפול במכזי גמילה. לפני 8 שנים התחלתי לעבוד עם מכורים להימורים ולאוכל ואכילה. הפורום חשוב לי מאוד להחלמתי. אני נשאוי עם 3 בנים ודקל ננסי(תמונה מצורפת). אני מנגן גיטרא(spelling?)ותופי קונגו.

PhEoNiX FiRe

New member
גם אני כאן (בערך)

בת 30 סטודנטית למדעי ההתנהגות וחינוך מיוחד נאבקת עם משקל יתר כמאט כל החיים שלה. כאן .. בעיקר פסיבית סוף שבוע נעים ורגוע עוף החול

למעלה