שרשור חברתי

n i v1

New member
../images/Emo32.gif שרשור חברתי ../images/Emo190.gif

מה אתם עושים בסופשבוע?

CaptainOok

New member
בונה אתר לכנס פסח - עולמות 2006...

ומכין לפעולה את מערכת מתנדבים.נט שכתבתי לפני שנה עבור עולמות 2005, שתהיה מוכנה לכנס השנה.

newKiticat

New member
יצאתי אתמול ל

לD&D ברבדים (היה אחלה אגב!), ונורא נהנתי. היום, ממשיכה לקרוא את הספר השני של HOMECOMEING, ומחר עושה את התיקונים על הסיפור הקצר שלי, מסיימת את הספר, ואולי אמשיך לראות את העונה הראשונה של DS9. ומחר בערב, אולי אני אשב אצל חברות, ונדבר ונאכל... (כהרגלן של בנות..)

EBow

New member
אני מעלה חתולים באוב ../images/Emo54.gif../images/Emo121.gif

אני אמשיך בפרוייקט סידור החדר.

על השולחן שלי נערמו ערמות זוועתיות שלא זזו ממקומן כבר שנתיים. אמנם התחלתי לסדר כבר לפני שבועיים - אבל זה לא נגמר עדיין, רחוק מזה... וחוץ מזה, אני גם אנסה להוציא את החברות שלי מהבית. ואתכונן נפשית ליום א'.

papal

New member
לומד לבחינות

טקסטים קנוניים בתקשורת וגם מכין הצעת מחקר שקשורה להתהוות ארגון סביב הערצת מסע בין כוכבים בישראל אההמ אההמ(מי אני?) פרטים בקרוב

ואוו! למה אתה לא מספר כלום?

ספר ספר, זה מעניין אותי.
איזו הפקה? באיזו מסגרת? מה תפקידך שם?

הפקה במסגרת מגמת תיאטרון

אנחנו מעלים את "הסנדלרית המופלאה" מאת פדריקו גרסיה לורקה. אני משחק את הסנדלר, בעלה של הגיבורה. במערכה הראשונה אני עוזב את אשתי, וחוזר אליה במסווה בשנייה. בנוסף לזה אני גם מפיק, מה שאומר בעיקר שאני מתאם חזרות וזוכה להרבה כאב ראש ולחשבון פלאפון מנופח, וגם עוזר מחקר, מה שאומר שאני קורא הרבה דברים מאת המחבר ועליו, וממליץ לבמאית על מאמרים שרלוונטיים למחזה שלנו. למחזה אנחנו הוספנו כמה חידושים. קודם כל, יש לנו במת זירה, במרכז האולם, מה שגורם לנו להסתובב כל הזמן ויוצר הפקה תזזיתית וכיפית. בנוסף לזה, כמעט כל החפצים שלנו הם מדומים. וכאילו זה לא מספיק, כל שחקן של נמצא על הבמה נשאר באולם ובדמות שלו. אנחנו מנסים ליצור הרגשה שההצגה מתרחשת בכפר חי ופעיל. כרגע אנחנו הגענו בדיוק לרגע השיא של המחזה, קטע שבו אני חוזר לאשתי ומספר לה, ולכל הכפר, את הסיפור שלו דרך תיאטרון בובות. אנחנו מתכוונים להשתמש בשתי שחקניות במקום הבובות. זה קטע מדהים (הבמאית אומרת שהיא בחרה במחזה רק בגללו) ואני מתרגש ממנו. עוברי אורח תמימים מוצאים אותי הרבה פעמים משנן את השורות שלי ומתאמן על התנועות. סתם למקרה שמישהו מעוניין, אנחנו מופיעים היא בשני למרץ, בקיבוץ עמיר.

איזה כיף לך. ../images/Emo6.gif

אני מקנאת בך. פעם גם אני ביימתי הפקות והתרוצצתי לכל עבר, ועבדתי עד 12 בלילה עם השחקנים שלי, ולא ישנתי בלילות מרוב דאגה לערב הבגרות הממשמש ובא. איזה כיף לכם!!! איפה זה קיבוץ עמיר? אולי באמת אבוא... כתוב לי מסר או מייל בנושא
הרבה בהצלחה. תהנה

HyperNovA

New member
סוגר שבת... ../images/Emo6.gif

אבל כאן באה השאלה... מה אתה עושה בבית ביום שבת בערב ? אחחח sweet sweet "אפטר"
נוסע מחר למעין שבוע תרבות כזה בירושלים של מ"צ

הייתכן שאתה מגיע למוזיאון שלי??

נראה לי שבאה קבוצה של משטרה צבאית ביום א'...! (או שאולי ביטלו?..)

למעלה