הפקה במסגרת מגמת תיאטרון
אנחנו מעלים את "הסנדלרית המופלאה" מאת פדריקו גרסיה לורקה. אני משחק את הסנדלר, בעלה של הגיבורה. במערכה הראשונה אני עוזב את אשתי, וחוזר אליה במסווה בשנייה. בנוסף לזה אני גם מפיק, מה שאומר בעיקר שאני מתאם חזרות וזוכה להרבה כאב ראש ולחשבון פלאפון מנופח, וגם עוזר מחקר, מה שאומר שאני קורא הרבה דברים מאת המחבר ועליו, וממליץ לבמאית על מאמרים שרלוונטיים למחזה שלנו. למחזה אנחנו הוספנו כמה חידושים. קודם כל, יש לנו במת זירה, במרכז האולם, מה שגורם לנו להסתובב כל הזמן ויוצר הפקה תזזיתית וכיפית. בנוסף לזה, כמעט כל החפצים שלנו הם מדומים. וכאילו זה לא מספיק, כל שחקן של נמצא על הבמה נשאר באולם ובדמות שלו. אנחנו מנסים ליצור הרגשה שההצגה מתרחשת בכפר חי ופעיל. כרגע אנחנו הגענו בדיוק לרגע השיא של המחזה, קטע שבו אני חוזר לאשתי ומספר לה, ולכל הכפר, את הסיפור שלו דרך תיאטרון בובות. אנחנו מתכוונים להשתמש בשתי שחקניות במקום הבובות. זה קטע מדהים (הבמאית אומרת שהיא בחרה במחזה רק בגללו) ואני מתרגש ממנו. עוברי אורח תמימים מוצאים אותי הרבה פעמים משנן את השורות שלי ומתאמן על התנועות. סתם למקרה שמישהו מעוניין, אנחנו מופיעים היא בשני למרץ, בקיבוץ עמיר.