שרשור חופש רשמי

aniviel

New member
../images/Emo32.gif שרשור חופש רשמי../images/Emo70.gif

אז מבחינת החופש, איפה אתם עומדים? נשארו לכם עוד מבחנים? אתם מתחילים כיתה ב1 בספטמבר או שסיימתם? מה התכניות לחופש? כל מה שבא לכם לספר, לכאן

אגולס

New member
אז ככה...

סוף סוף סיימתי תבגרות האחרונה (היא הייתה אתמול אני מקווה שהלך טוב...) לשנה הזאת ונשאר לי רק את י"ב. סידרתי לעצמי עבודה באיזה קניון מול הפארק ברעננה... ואולי אני נוסע לארהב. זהו, מקווה שאהנה. קובי.

The Girl Who

New member
תהני!! ../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif

אני כ"כ אוהבת את לונדון...
מקווה שגם אני אוכל למצוא עבודה לחופש.

Nerade

New member
../images/Emo13.gif

לצערי, אני ממשיכה עם הכיתה שלי שנה הבאה, סניף.
נמ. לפחות נטרתי מלשון לעולמיםםםםםםםםםםםם!^______________________________________^ וו--הו!^_^ (חוץ מהבעה, אבל זה קל, ובטח שזה לא עם גרוניות מעצבנות.^-^) יש לי הרבה יותר מדי דברים לחופש.
התנועה הזאת סידרה לי בערך שלושה טיולים רק ביולי, מחנה של שלושה ימים (קיבינימט. מחנה. עם החניכים. לשלושה ימים.
זה מפחיד.*.*) באוגוסט, ועוד כמה טיולים באוגוסט, ועוד כמה פעילויות...
זה בעעעעעע...
אבל לא נורא, יהיה כיף.^_^ אני מקווה.
יש לי עבודה די הזויה
- אבא שלי רוצה שאני אעבוד בחקלאות..
חיחיחיחי.
(אנחנו חקלאים בין השאר, למי שלא הבין.
)

Nerade

New member
אהה, כן, ואיך שכחתי...

הביצפר שלי נתן לנו טונות של שיעורי בית.
אוף, קיבינימט. והיום גם גיליתי שיש לנו שיעורים במחשבים, ולא נגענו בחומר הזה כבר חצי שנה, תודה רבה.
ובכל מקצוע יש לנו מבחן על השבוע הראשון של הלימודים.
קיבינימט עם זה. אני רוצה חופש.

ChipiM

New member
../images/Emo140.gif

נאמ... יום חמישי הזה אני יוצאת למחנה קיץ (כן כן, אני בצופים...).. אנ חוזרת ביום שישי שבוע אחרי... וזה אומר שאני לא אהיה בפורום הרבה זמן :-| אני אתגעגע!!! ושבשבוע אחרי שאני חוזרת יש לי עוד איזה קורס לעבור, שהוא חמישה ימים (ועוד פעם אני לא אהיה פה :-| ) חוצמזה יש מסיבה שידיד שלי מארגן בבית שלו, יהיה סבבע!!!
אממממ אין לי עוד מבחנים... אני אהיה בכיתה י' שנה הבאה!!!
(רק שעדיין לא החלטתי סופית לאיזה בצפר אני הולכת.. חחחחחחחחחח) אמממממממממ זהו!
{אה וכמובן שאני אפגש עם חברים ונסתובב במקומות, אולי גם נצא לכינרת לישון על החוף אם כל ההורים יסכימו...}

adva g

New member
עוד יומיים בגרות אחרונה!!

סוף סוף! ב30 ביוני אני מסיימת ללמוד רשמית! איזה כיף לי! תוכניות? המממממ, לנסוע עם חברות לטבריה לכמה ימים (מה לעשות, אילת יקר!)לבקר קרובי משפחה שכבר הבטחתי להם עוד משנה שעברה שאני אבוא אליהם לכמה ימים, לעשות מועד ב' במתמטיקה כנראה
אולי אולי אולי לטוס לחו"ל לאיזה שבוע, אם אמאבא יסכימו לממן את זה. ובעיקר לנצל כל רגע עד הגיוס, ב26 בספטמבר

adva g

New member
זהו!!!!!! I AM FREE

סוף סוף זה קורה! איזה כיף! אני חופשייה! סיימתי היום את הבגרות האחרונה שלי!!!!!!!!!! איזה אושר!

The Girl Who

New member
יאיי../images/Emo13.gif

אני ממש מקווה לטוס החופש...אין לי מושג לאן. אבל אני רוצה לונדון עוףקורס..
הממ..גמרתי את כל הבגרויות לחופש זה...אמנם יש עוד שנתיים שלמות בביצפר....*בוכה* אין לי הרבה תכנונים לחופש...יש לי עדיין לעשות עבודת יחידה לספרות..בעעע...
אבל חוץ מזה אני סתם מתבטלת להנאתי.

חופש..../images/Emo54.gif

טוב אז אני נוסעת להונגריה מחר בלילה.. לא נשארו בחינות תודה רבה..וכן ב1 בספטמבר מתחילים כיתה יא' אבל לא נורא..נסתדר רק עוד שנתיים ומסיימים הכל..

למעלה