שרשור מודעות והודעות

../images/Emo187.gifאור ירוק לטראנס ../images/Emo39.gif../images/Emo79.gif

הרכב "פסייקראפט" הוא בעצם שני ישראלים מבאר שבע: אלון אלגרסי וניר סדון. הם עובדים יחד החל משנת 1995, למרות שהחלו לנגן בגיל מאד צעיר, בגיטרה ובקלידים. בשנת 2001 יצא אלבום הבכורה שלהם בלייבל העצמאי HOMmega , וטראקים רבים שלהם פוזרו באוספי טראנס שונים. היום ב-20:00 הם יתארחו בפורום טראנס. אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו ולהשאיר שאלותיכם. אבל לפני שתעשו כן, כדאי לעבור גם בפורום אקטואליה, שם מתארח רני חוגרי ממפלגת "עלה ירוק" היום ב-16:00. רוני ידבר על ליגליזציה של סמים קלים, דת ומדינה ועוד! הגולשים מתבקשים לשמור על רמת דיבור נאותה! *************************************************** הפורומים הבאים בתפוז אנשים
:
25/11 ד"ר שמואל רשפון בפורום איידס 25/11 לובו וייזנר בפורום ערוץ ההיסטוריה 25/11 ד"ר צביה גרנות בפורום פרק שני 25/11 מיכאל קליינר בפורום אקטואליה 26/11 מנואלה דבירי בפורום שכול ואובדן 26/11 הפסיכולוג מאיר נעמן בפורום הורים למתבגרים 27/11 אורלי זילברשץ-בנאי וניר ברגר בפורום סרטים 27/11 פיליס גלזר בפורום מתכונים 27/11 בני אלון בפורום מולדת 28/11 המשורר יובל רבין בפורום שירה וכתיבה יוצרת 28/11 ח"כ נעמי בלומנטל בפורום הליכוד

marco23

New member
../images/Emo124.gif היכונו! מחר בבוקר זה מגיע

מחר, יום שישי, בבוקר חוזרת הפינה שכבר מוכרת לכם מפורום "בנים בלבד": "
פינתו של מר-קוקו
"
אותה חידה, שתעלה בפורום "בנים בלבד", תעלה במקביל בפורום זה. אתם מוזמנים לנסות לפתור את החידה ולנחש מיהו הסלב´ המעוות. אז ביי בינתיים... שלכם באהבה,

Pe5tCTRL

New member
הם חסרים לי...

תגידו לאן נעלמה הסדרה "הכי גאים שיש"? אני מתגעגע... יום אחד ישבתי מול הTVזיה ואני רואה חבורה של מטומטמים יורים בכל מיני אנשים... אין חתיכים, אין זיונים ואין חתיכים!

למעלה