שרשור עוף ונושאים קטנים

סופר המד"ב לארי ניבן מגיע לישראל

אגודה ישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה ואוניברסיטת בר אילן שמחות לארח את סופר המדע הבדיוני הידוע לארי ניבן. הסופר יגיע לארץ בחודש מרס ובמהלך ביקורו יתארח בשני כנסי מדע בדיוני ופנטסיה. אוניברסיטת בר אילן תארח את לארי ניבן בכנס "ממלכות הדמיון: פנטסיה ומדע בדיוני בפרוס האלף השלישי", שיתקיים באוניברסיטת בר אילן בימים 18–19 במרס. ב-20 למרס יתארח לארי ניבן בכנס "המרחב המוכר" שיתקיים במכון ויצמן. הכנס יעסוק ביצירותיו של הסופר. להתנדבות בכל אחד מהכנסים, צרו קשר בכתובת [email protected]

אפק7

New member
שלום.

קניתי עכשיו את הטרילוגיה באנגלית(וגם את The ultimate hitchiker's guide^^) אז אני אקרא אותם ואבקר פה. אם אני לא טועה זיהיתי פה גם כמה אנשים מ"שיר של אש ושל קרח" לא?

../images/Emo32.gif פותחים שער ליצירה מקורית

במטרה לעודד יצירה מקומית בתחומי אמנות שונים, יתקיימו בכנס "עולמות" גם השנה שתי תחרויות נושאות פרסים תחרות הסיפורים "מלחמה ושלום", ותחרות הפילקים. תחרות הסיפורים הקצרים של עולמות, שנושאה, כנושא הכנס, "מלחמה ושלום", נותנת במה ליוצרים צעירים וותיקים כאחד. השנה תיערך התחרות בחסות מרקורי, מגזין לסיפורת בדיונית, המספק במה חדשה לכותבי מדע בדיוני ופנטסיה. תחרות הפילקים של עולמות נערכת זו השנה השנייה ברציפות. התחרות מיועדת לכל אוהבי השירה והפזמון באשר הם. בתחרות יחסרו המשתתפים מילים חדשות ללחנים מוכרים, על בסיס נושאים הלקוחות מתחומי המדע הבדיוני והפנטסיה. השירים שיעלו לשלב הגמר יבוצעו בהופעה חיה במהלך ארוע "נולד לפילק" שיתקיים במהלך הכנס. את הפרסים לתחרות תרמה חברת התקליטים "פרומיתאוס רקורדס", המתמחה בהוצאת אלבומים של פילקרים.

האבק

New member
יש שם משהו שקשור לפולמן?

בכל מקרה תודה על הקישור, אבל אני לא חושב שאני אגיע לאף אחד מהכנסים

זה באותם ימים לא במקרה.

זה היה אמור להיות כנס משותף (במקומות שונים), אבל התפצל.

Moiraine

New member
וואי מגניב!../images/Emo2.gif

חיחי שווה ללמוד באוניברסיטת חיפה! וזה בימים שלישי רביעי אז יש לי קצת זמן פנוי:) ואני יכולה אפילו לחזור יום חמישי הביתה לרחובות מה שבמכון ויצמן! אממ אם מישהו מתכנן להגיע וצריך הכוונה מוזמן לשאול אותי.

Moiraine

New member
אגב.

מי שמתבאס מכך שלא יכול להגיע לכנס בחיפה- יהיה שידור ישיר של יום שלישי באתר של האוניברסיטה. http://video.haifa.ac.il/live/hecht/ אבל כמובן שאין תחליף להיות בכנס עצמו:)

למעלה