שרשור עוף יצירתי

Drorrrrrr

New member
../images/Emo32.gif שרשור עוף יצירתי ../images/Emo60.gif

כאן תשרשרו כל מיני דברים שאתה כתבתם סיפורים, מונולוגים, שירים, כל מה שאתם רוצים בהצלחה

Charmed 4ever.

New member
דרוררר ../images/Emo54.gif

אתה המוכשר פה! בכתיבה... אני מוכשרת בדברים אחרים.. ולא מהססת להודות בזה ולהיות "צנועה"...
יש לי סחרחורת.. אני מציירת פרופיל... של אישה.. ואין לי מודל... אז אני מציירת את הפרופיל שלי ולהסתכל במראה מהצד פלס לצייר באותו זמן עושה סחרחורתתתתתתת

Drorrrrrr

New member
חחחח תעלו גם ציורים שלכם ../images/Emo60.gif

הכל הכל הכל נראה עד כמה מוכשרים אתם! יאללה נו! תודה ניצי

Charmed 4ever.

New member
מחר אני לוקחת ../images/Emo54.gif

את הציורים לבי"ס להראות את החדש לחברים שלי... מחרתיים אבא יקח לעבודה לסרוק... וביום חמישי אני אשים...
או אפילו ברביעי בערב...

Drorrrrrr

New member
סבבה ומה עם השאר? ../images/Emo60.gif

אני יודע שאתם יצירתיים! אנשים!

האמת.. זה עיבוד של תמונה../images/Emo110.gif

לקחתי תמונה רגילה (נדמה לי שהייתה של מנגה) ושיחקתי איתה קצת בפיינט-שופ

Charmed 4ever.

New member
יקיריי... אני גאה להציג... ../images/Emo54.gif

ציוריי! אז הראשון, שמצורף להודעה הזו, הוא ציור שאפילו מתקשר ללהקה, תבינו לבד איך (ותודה לדרור... שבטח לא יזכור למה כי זה היה מזמן...). הציור שיצורף להודעה הבאה הוא ציור של חצי אלף חצי פיה ממין נקבה והשלישי הוא ציור שסיימתי ממשממש לאחרונה של אישה בפרופיל ועשה לי המון כאב ראש בגלל שהייתי צריכה לדעת איך נראה פרופיל באמת אז הסתכלתי במראה מזווית העין.. אבל זו לא אני מצויירת שם.. ממש לא... היא די דומה להופ מ"ימי חיינו" לדעתי.. ו... סריקה לא תמיד נראית טוב כמו מציאות... לכן אל תגדילו ציפיות...

Drorrrrrr

New member
אלף? ../images/Emo60.gif

לדעתי הפנים הרסו כי ככה הציור נורא יפה אבל הפנים של הפיה עצבנו אותי כנראה זה ה"אלף" מה זה "אלף"?????

Drorrrrrr

New member
לא יזכור עאלק ../images/Emo60.gif

זוכר מצוין חמודה והפתעת אותי וגם זה נראה מאוד יפה שרואים בצד ימין את המחברת כתב מחובר
ממש יפה אהבתי

Charmed 4ever.

New member
לא אני כתבתי... ../images/Emo13.gif ../images/Emo54.gif

ואלף אלה בני-לילית... שר הטבעות... יש להם אוזניים מחודדות והם יפים מאוד והם חיים חיי נצח... והפנים שלה יצאו נורא... הנה השלישי... נקווה שהוא יעלה הפעם...

MolsBolsRules

New member
אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

ההההההההההההההההההההההההההה לגולאס שליייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אההההההההה בובההההההההההההההההההההההההההההההה LOL ניצנוש את ממש מוכשרת

למעלה