שרשור עוף!

Drorrrrrr

New member
../images/Emo32.gif שרשור עוף! ../images/Emo60.gif

יאללה דברו! ספרו! שתפו!

Charmed 4ever.

New member
../images/Emo32.gif לשרון ויוני!!! ../images/Emo54.gif

יש תמונות!!! יש תמונות!!! יש תמונות!!! יש תמונות!!! יש תמונות!!! יש תמונות!!! יש תמונות!!! יש תמונות!!! יש תמונות!!! יש תמונות!!! יש תמונות!!! יש תמונות!!! יש תמונות!!! יש תמונות!!! יש תמונות!!! יש תמונות!!! יש תמונות!!! יש תמונות!!! יש תמונות!!! יש תמונות!!! יש תמונות!!! אני לא נורמלית!!! יוני... יש לי תמונה ממש טובה שלך.. ושרוני! יש לי תמונות שלך עם לין ואיתי!!! כלכך רולזייייייייייייי!!!!!!!! אני צריכה עוד תמונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Charmed by love

New member
מתוך ה36 שצילמתי יצאו:../images/Emo15.gif

9!!!!!!!!!!!! את קולטת?????? 9 מתוך 36!!!!!! מצלמה מטומטמת!!!! בגלל שהפלאש לא עבד!!!! ויש רק 9 תמונות, כולן מהיום השני, מהפארק\מקדונלדס.

Charmed 4ever.

New member
מה?!?!?!?! ../images/Emo54.gif

אווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף טוב... לא נורא... תשלחי לי!!!

Charmed 4ever.

New member
כן... ../images/Emo54.gif

שיר אמרה לי שהיא דיברה איתך...
אניוואייז.. זה כנראה יהיה בפארק הבנים או משו כזה... ואני עדיין לא בטוח יכולה לבוא....... רק אם יהיה מזג אויר בסדר...

beetlejus

New member
איכס! זה מאחורי הבית הקט שלי...

לא...! לא רוצה... אבל יש אפשרות שהם יקפצו לקניון... בכל מקרה הדר אני מתכוון להגיע לאיזה שעה אז אם את באה דברי איתי...

Drorrrrrr

New member
עכשיו אני יודע איך להגיע ../images/Emo60.gif

לביתך הקט ולאנוס אותך באמצע הלילה

michelle alex

New member
דרור!

אתה לא חייב להיות ציני אני באתי לפה לא לריב וחוץ מזה אני מאוד רוצה את האימייל שלו (הפרטי) ואים תיתן לי אני ישיג לך הרבה דברים שקשורים לדה קולינג בימיוחד לאלקס, כמו למשל: תמונות שהוא היה בתיכון בחתונה של אחותו שהוא היה בתיכוןוביסודי!!!!!! ויש לי גם קטעים חיים מהופעות שלהם...אז לדעתי שווה לך לתת לי ואני מבטיחה שאני יעשה מה שתגיד וגם אתן לך מה שאתה רוצה קראתי שאתה חושב שאני יתריד אותו אני מבטיחה שאני לא טוב????תנסה לענות מהר

Drorrrrrr

New member
לא ציני....../images/Emo60.gif

דבר ראשון את לא צריכה לפתוח הודעה חדשה או שאת יכולה פשוט לשלוח לי מסר.. את לא תקבלי את המייל הפרטי שלו כמו שאף אחד לא קיבל את המייל הפרטי שלו ממני. יטריד זה ב-ט´, אלכס זה ב-כ´ לא רוצה ממך כלום
הנאה מרובה בפורום שלנו דרור

michelle alex

New member
../images/Emo23.gifדרורוש

אני יודעת שאתה שונא שאני פותחת הודעה חדשה סורי אבל זה לא קשור להודעות הקודמות אז הייתי חייבת...בקיצור אני רוצה ךבקש ממך משהוא אפשר?

Adrienne

New member
מישלוש כפרה... כנסי... ../images/Emo168.gif

היי חומד! מה קורה? אני יודע שזה אמור להיות במסר... אבל לא בא לי למסרים... אז ככה: קודם כל, למקרה שלא שמעת\קראת\ראית - ברוכה הבאה לפורום
אני מקווה שתהני פה כמו שאנחנו נהנים... (ואם אתם לא נהנים - קפצו לי
) פחחחח... סתם... דבר שני, שמתי לב שאת לא כל כך מעודכנת במה שקורה, במה שצריך לקרות ובמה שאסור לקרות... אז אני אספר לך... קודם כל, תקראי את הודעת המנהל... רשום למעלה ליד הניק שלי "הודעת המנהל\ת" תלחצי על זה ותקראי... ידע = כוח. אחרי שקראת בטח שהבנת שיש לבינתיים 2 חוקים בפורום - לשרשר, ולא לריב. על 1.5 מהחוקים הצלחת לעבור(והיית עוברת על 2 לולא דרור
). שירשור זה להוסיף תגובה להודעה קיימת בשביל לא להציף את הפורום, מה שאומר שאם את רוצה להגיד משהו ויש כבר הודעה באותו נושא את תלחצי מתחת להודעה "הוספת תגובה" ותרשמי שם את מה שאת רוצה. חוץ מזה שיש לך מן עניין כזה שאת תמיד מגיבה לתחילת השרשור מה שמפריע לקריאה הרציפה... בבקשה תנסי להגיב להודעות שהם גם תגובות ולא רק להודעות הראשיות. בקשר לריבים, אם אומרים לך משהו ואת כועסת\עצובה\פגועה את תמיד יכולה לפנות אלי או אל מי שנפגעת ממנו ולדסכס על זה בצורה תרבותית. מה שאת לא תעשי זה לפתוח הודעה חדשה ולהתכתב בטונים גבוהים(אני מנחש שאת מבינה את הכוונה שלי)... אם דרור לא רוצה להביא את הכתובת של אלכס הוא לא יביא אותה... יש פה מספיק אנשים שמכירים את דרור ואותי ואת כל הפורום מספיק זמן בשביל להיות החברים הכי טובים שלנו וגם הם לא קיבלו את הכתובת... את לא יותר טובה מהם... אחרי שהבנו אחד את השני - אם יש לך כל מיני בעיות אני תמיד פה לעזור... יש לך אנשים שאת לא תמצאי בשום מקום אחר בפורום הזה וחבל לעצבן אותם מההתחלה... תחשבי על זה זאת רק הצעה ידידותית... בברכת אושר והצלחה, איתמר "שוקשוקון" המנהל...

למעלה