שרשור פורים שמח

../images/Emo32.gif שרשור פורים שמח

הנה אנו יוצאים לחופשת הפורים..אז שיהיה לכולם חג שמח.. וכן למה אתם מתחפשים?

clyps

New member
../images/Emo6.gif

לא התחפשתי! נסעתי עם רותם בר ונדב לת"א! הסתובבנו בדיזינגוף סנטר.. רותם רצתה לקנות עגילי טיטניום ללובים אך ויתרה.. לאחר מכן, הזזנו את םלג גופנו התחתון (והעליון הצטרף בלית בררה) לעבר האוכל.. שם פגשנו חברה שעברה לת"א בשיא המקריות....(
) אכלנו פסטה, נדב שפך את כל הצ'יפס ונהנתי (בעיקר מזה) וזהו. ומחר אני מקווה להגיע לת"א. וזהו. ואני מחכה לתמונע!!!
שיר

חג פורים שמייח לכולם!!!

אנד אה מרי כריסמס!!! הו הו הו!!! (הייתי חייבת, עכשיו אני אשתוק...) הומממ... למה התחפשנו? לילדים שמבריזים מבצפר ונוסעים לת"א... אכן כן... ומה אני אגיד לכם חבר'ה? יצא ממש אמין!!!

Raphael2

New member
פורים שמח לכולם!!!

אני יתחפש לאסטריקס (למי שמכיר.. ולמי שלא זאת דמות מצויירת)

clyps

New member
רוצים לשמוע משהו נחמד?../images/Emo6.gif

היום הייתי בעזריאלי, ופגשתי את מנור! ואת מי עוד פגשתי בשיא המקריות???? את נייייר!!!! והיא נתנה לי פיסה מעומר2, כי עומר האמיתי בשואה

בית הופעות חדש בקפה ביאליק

היי לפורום קורין ראיתי לנכון לפרסם כאן את ההופעות האקוסטיות בקפה ביאליק בחודשיים האחרונים התארח אצלנו אלי סורני בליווי חגית שפירא הגיטריסט והבסיסטית המוכשרים של קורין. אשמח אם תתעדכנו בלוח ההופעות המפורסם בעמ' ההופעות באתר ערוץ המוסיקה 24. הערב תופיע יעלי דקלבאום מהבנות נחמה בהופעה אקוסטית עם חומרים מתוך אלבום הבכורה שעתיד לצאת בקרוב. ב 30.3 תופיע שילה פרבר בהופעה אינטימית מומלץ להזמין מקומות מראש בטל. 03.6200832 מחיר כרטיס : 30 ש"ח. נשמח לארח את קהילת הפורום בקפה. :)

למעלה