שרשור קיטורים

korpiklaani

New member
../images/Emo32.gifשרשור קיטורים../images/Emo46.gif

אני חושב שלרגל החום הכבד הזה . שרשור זה מתבקש... יאלה תתפרעו ותקטרו כאוות נפשכם , על כל מה שמציק לכם. לי ממש ממש חם ונמאס לי!!!!!

Limbonic Art

New member
האמת

מילא אני סובלת מחום , אבל החתולה שלי ממש, אבל ממש עם כל הפרווה שלה חם לה והיא מסכנה על הריצפה כל הזמן

Grom18

New member
זוועה!

גם אי אפשר לישון בחום הזה! וגם 4 ג'וקים נכנסו לפה וגם הריח נוראי מהריסוס , אבל מי כבר רוצה לפתוח חלון ? בשביל שיכנס עוד מקק מעופף דביל?!

Tristitia

New member
החום קצת ירד ../images/Emo178.gif

הלימודים מאוד מעצבנים אותי והבוס המפגר שלי

Xylophone

New member
אהאהאהאהאהאהאהאאהאההאהאהא

ישבתי בשקט בסלון ופתאום אני שומעת רעש כמו של מסוק. מסתכלת לכיוון החלון ו-אהאהאהאהאהאהאהא לכיוון שלי עף ג'וק עעענננקקקקקקקקקקקק אבל ממש ענק. נכנס אלינו כאילו זה הבית שלו. טוב שהוא לא נשכב על הספה והדליק טלוויזיה.... חוץ מזה איאפשר לישון, חם חם וחם!

אוי איכס! התקשרת למשטרה?

שיבואו יצילו מהמטרד הנוראי הזה.. הענקיים הכי נוראים, הם והפופקורנים הקטנים שתופסים ולא עוזבים.

Limbonic Art

New member
אה?../images/Emo13.gif

איזה פופקורנים קטנים שתופסים ולא עוזבים? מממ...

korpiklaani

New member
אמממ...

רק לי יש מכת לטאות בבית ? ג'וקים זה לא נורא , פשוט מעיפים עליהם נעל ומוציאים עליהם את העצבים
חיה טיפשה ! שתשלם שכירות לפני שהיא נכנסת הבייתה ככה!!!

gabriel1349

New member
אני עובד עם חבורה של אדיוטים וחסרי אחריות

זה מספיק מקומם לכל השנה

יש ~כל כך~ הרבה חומר לבגרות בהיסטוריה מחר

ואני לא מספיקה >____< ובנוסף, קניתי אתמול בשבוע הספר, ספר תווים ממש מגניב של סשה ארגוב, באותו הסגנון של יוני רכטר למי שמכיר [מצד אחד, הקול הראשי. מצד שני, הליווי המלא לפסנתר. לא עיבוד, ליווי מלא! ^^] וממש מתחשק לי כבר ללמוד מתוכו את "השמלה הסגולה" ו"וידוי", אבל כל זה צריך להדחות לאחרי הבחינה, וממילא לא יהיה לי הרבה זמן אחריה כדי לשבת ולנגן ><

למעלה