שרשור שאלות- אני אתחיל

orianush

New member
../images/Emo32.gif שרשור שאלות- אני אתחיל ../images/Emo32.gif

אף אחד לא רוצה אז בואו ננסה אולי מישהו בכל זאת ירצה.. תשאלו אותי כל מה שבא לכם.. ועכשיו שקיבלתי ניהול אולי יש לכם עוד שאלות.. בקיצור תזרמו.. תשאלו מה שאתם רוצים.. מה שלא יראה לי אני לא אענה אבל אני אשתדל לענות על הכל אולי תכירו אותי יותר חח

טוב...ביקשת-קיבלת!!../images/Emo13.gif

יש לך כלב/חתול? אם לא, היית רוצה חיה כלשהי? מה הצבע האהוב עלייך? מה הדבר האחרון שעשית לפני שישבת על הכיסא? מה התוכנית הבאה שאת הולכת לראות? מה השיר האחרון ששמעת? יש לך אח/אחות? כמה? אם יהיה לי עוד אני ארשום..יאללה זזזתי ביי

orianush

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

יש לך כלב/חתול? אם לא, היית רוצה חיה כלשהי? לא, אין לי.. היו לי שהייתי קטנה.. ולא אני לא רוצה.. נחמד לי בלי חיות
מה הצבע האהוב עלייך? תכלת, כחול מה הדבר האחרון שעשית לפני שישבת על הכיסא?
מה התוכנית הבאה שאת הולכת לראות? "אחד נגד 100" מה השיר האחרון ששמעת? "בואי תגידי"- רגב הוד יש לך אח/אחות? כמה? יש לי אח נשוי עם ילד בן 8 חודשים בערך, ואחות נשואה עם ילד בן שנתיים וחצי והיא בהריון (עוד בן)

סבבה..עוד כמה שאלות..../images/Emo13.gif

מה השיר האהוב עלייך(לא של יוסי) בעברית? מה השיר האהוב עלייך באנגלית? אוהבת את קרן פלס? מירי מסיקה? רואה כוכב נולד? מה הסרט האחרון שראית?

orianush

New member
תשובות...

מה השיר האהוב עלייך(לא של יוסי) בעברית? זאת שאלה מאוד קשה.. יש המון המון שירים.. מה השיר האהוב עלייך באנגלית? אין שיר ספציפי.. אני בקושי שומעת מוזיקה באנגלית אוהבת את קרן פלס? לא מירי מסיקה? אני אוהבת כמה שירים שלה רואה כוכב נולד? כן מה הסרט האחרון שראית? "מקום בלב" אם זה נחשב..

למעלה