שרשור שלא קשור לפורום.

../images/Emo32.gif שרשור שלא קשור לפורום.

כאילו, חוץ מזה שהוא מופיע בפורום.
רציתי להמליץ בחום על oפר שבדיוק קראתי, "בזוית לא נכונה" של חוה חבושי, והוא מoפר על התבגרות של נערה שגדלה עם בעיות ברגל. בoפר היא מoפרת כעיקרון על החברה הכי טובה שלה מירה, על התמודדותה עם הטיפול ברגל, ועל ההתאהבות שלה באיש מבוגר. בהחלט מומלץ מאוד, oיפור שנגע ללבי ומתאים לקרוא אותו בגילאים האלה (14-15) טוב, נצל"שו, שרשרו תגובות, תעשו מה שבא לכם. זהו עוד שירשור

גמאני רוצה לפרסם ספרים! D:

ובכן- נתחיל: סדרת ספרים מאת ליאת רוטנר: *קיץ אחד ביחד- הספר הראשון *תנו לגדול בשקט- הספר השני *לנצח בגדול- הספר השלישי ועוד ספר שהיא כתבה, אבל לא קשור לסדרה- "הרמת מסך" מומלץ בחום! O::::: הו, וגם... אני ממליצה לכם בחום לקרוא גם ספרים של הרלן קובן! הוא כזה... סגיד *____* רשימת ספרים שלביינתים יצאו בעברית: *הנעלמים *התמימים *אל תגלה *הבטיחי לי *משחק מסוכן *היער *ההזדמנות האחרונה *דיו חיוור אלו לביינתים הספרים שיצאו עד כה בעברית. הם מעולים! O: הרלן קובן הוא המאסטר של ספרי האימה והאקשן. ממליצה בחום רב! אוי! איך יכולתי לשכוח! ג'ורג'יה ניקולסון!!! D::: *אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות- הספר הראשון *רוקדת בתחתונים- הספר השני *נונגה נונגה- הספר השלישי *זה בסדר אני לובשת תחתונים ממש גדולים- הספר הרביעי *ואז הוא נפל לי בתוך היד- הספר החמישי

מoכימה איתך,

הoדרה של ג'ורג'יה היא הדבר הכי מצחיק שאי פעם קראתי
וזאת לא פעם ראשונה שאני שומעת שהרלן קובן הוא מאoטר , אנoה בעצמי!

Dark Neko

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אחלה ספרים. מצחיקים נורא. D:

skaramoosh

New member
לאמא שלי יש את כל הספרי קובן

היא מתה עליו
. וג'ורג'יה ניקולסון ^^ אני חושבת שעזרתי קצת בהפצת הספר הזה, וייתכן שהפצתי אותו קצת יותר מדי *אהמ אהמ תחזירו לי את הספרים שלי אהמ אמה אהמ *

מה שמזכיר לי... ^^"

אני חייבת להחזיר את הספרים של ג'ורג'יה לספרייה... >.>" אבל... אני כ"כ נהנת להסתכל עליהם! O: נגה!!!!!!!!!!!!!!!!! D:::::::::::::: אהובת ליבי *___* תביאי לי את הספרים!#%$@#^%#$ >< חייבת... לגמור... לקרוא... את כל... הספרים!

Dark Neko

New member
אני רעה. ../images/Emo123.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אני אחזור לך כשאני אסיים.

skaramoosh

New member
מכוערת, תעשי לי טובה

את בחיים לא תגמרי לקרוא אותם, אז תחזירי לי אותם עכשיו. ואם אני לא טועה, יש לי כמה גם אצל בתאל?

Dark Neko

New member
תקראו מנגות.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

Death Note [לא בשבילך, בתאל.] למרות שאני סבורה שאף אחד מכם לא ירצה לקרוא חוברת קומיקס באנגלית, אבל רק שתדעו - זה גאוני. החוברת הספציפית הזאת, מחברת המוות גאונית. הממ...אני אפרט בקצרה. זה מספר על תלמיד בן 17, ילד חכם מאוד שתמיד מצליח בלימודים ובלה בלה בלה~ הוא תמיד חושב על "כמה שהעולם משעמם" ושומע בחדשות על עוד אישה נאנסת, עוד אדם רוצח, עוד גניבה מחנות. יום אחד הוא מוצא מחברת שכתוב עליה "Death Note" [מחברת המוות] והוא בודק את התכולה שלה. במחברת כתוב שאם ייכתב בה שם של מישהוא הוא ימות אחרי 40 שניות. אותו ילד, יאגאמי ראיטו מחליט לכתוב במחברת שמות של רוצחים, אנסים, גנבים וכו' ולהפוך את העולם לעולם טוב יותר. לאחר כמה זמן המשטרה רואה שיש מקריי מוות חוזרים ונשנים והם מתחילים לחקור את העיניין. מי שחוקר את העיניים שמו L [אל] והוא לאט לאט מתחיל לגלות את ראיטו. בהחלט מנגה מעולה, שווה לכל אחד. ומי שלא טוב באנגלית יש קבוצות תרגום באינטנרט להורדה. D:

Dark Neko

New member
אחרי שאני אסיים את הוול הראשון.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

ויש מנגה אחרת שאת צריכה לקרוא.
גנג'ו נו סאיזה לשילטון! O=

למעלה