שרשרו אותי כאן ועכשיו

T a l14

New member
../images/Emo32.gifשרשרו אותי כאן ועכשיו../images/Emo70.gif../images/Emo32.gif

מזמן לא היה
... ראיתם טלונבלה בע"מ היום (מה לעשות אני מתמכרת
)? אם כפיר היה נשאר רק עוד דקה!...

DesertRose7

New member
אני פשוט מצאתי עוד אדם שחושב כמוני

שצריך להחזיר את בוורלי הילס!!! מה זה טלנובלה בע"מ והשיר שלנו ליד בוורלי הילס?! ומי שרואה אחיות או לא להיות..זה פשוט גדול שלואלרי קוראים ואלרי קלי טיילור כי השם שלה בבוורלי היה קלי טיילור.. חח.. הצחיק אותי

bustedit

New member
ווואאיאייייי

אני פשוט חולה על אחיות או לא להיות!!! תכנית כזאת חמודהההה והן שתי מהממות! החברה של ולארי פשוט הורגת אותי מצחוק עם הטמטום שלה והאובססיה לדוקטורים!

DesertRose7

New member
כשברקע יש טלנובלה בע"מ

ומדברים על בוורלי הילס באותו רגע.. מותר הכל

loner in love

New member
את הכנסת את בוורלי הילס

בהקשר של טלנובלה בע"מ זה לא קשור אחד לשני

sarahhh

New member
אני מסכימה

חייבים להחזיר את בוורלי הילס אבל אי אפשר להשוות לסדרות ישראליות זה ביכלל לא קשור ביניהם לבין בוורלי הילס. וואי גדול אף פעם לא סמתי לב לזה באחיות או לא להיות

T a l14

New member
ראיתם היום?

זה היה כזה מגניב הביאו לה את לוק פרי ועשו את כל מה שקרה בברלי הילס כחלק המעבר של וולארי! זה היה גדול! היה קטע שוואלרי עומדת ליד הלקר שלה ואז לוק פרי מגיע ומדבר איתה ואז רואים איש אחד שהולך במסדרון, אז לוק עושה לו-היי ברנדון! והוא ממש נראה כמו ברנדון מאחורה! זה היה מגניב ברמות! וגיליתי שלוק ישאר עוד קצת(בערך עד הפרקים האחרונים של העונה) הוא כזה חמוד!

may90

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif

40 300 70 40 40 30 10 זה בגימטריה
ל-משעמם לי

bustedit

New member
נצל"ש- כנסו מהר../images/Emo46.gif

אוקי הפעם טום עצבן אותי ביותר! קראתי בראש1 איזשהי כתבה שממש עיצבנה אותי והחלטתי לכתוב לכם אותה והיא הולכת כך: "ואנחנו עוד חשבנו שהם חברים טובים. טום פלצ'ר ממקפליי הסביר לאחרונה שהפירוק של באסטד דווקא מתאים לו בול, כי עכשיו מקפליי היא להקת הבנים הכי חמה בבריטניה! "מאז שבאסטד התפרקו קיבלנו המון ביטחון", מגלה טום. "אנחנו נמצאים כעת במרכז הבמה ומרגישים שאנחנו נושאי הדגל של הפופ הבריטי"." הכתבה הזאת הכעיסה אותי מאוד כי טום פשוט כפוי טובה! בלי באסטד מקפליי בחיים לא הייתה מצליחה ככה ומי יודע אם היא בכלל הייתה מוקמת! הבנאדם לא יודע להעריך ועוד טוען שהוא די שמח מהפירוק! חוצפןןןן
נו, מה אתם אומרים על זה?

beyonce3

New member
מה אני אומרת.........?

שקודם תרגעי...חחחח...לקחת את זה יותר מדיי קשה,כולה אייטם!...וטוב שראש1 נזכרו לשים את זה באמת!....פירסמו את זה ממזמן בסאן,מה שאומר ש-99.98% זה לא נכון!הסאן הוא עיתון רכילות בריטי,בהחלט לא אמין!....אבל בואי נודה,שבאסטד התפרקו,ולכן כל תשומת הלב עכשיו מופנת למקפליי.ובואי נגיד שטום באמת אמר את זה,את באמת חושבת שהוא התכוון לרדת עליהם,או לגרום לזה להיראות כאילו הוא כפוי טובה?!...זאת בסה"כ דיי האמת..בין אם הוא אמר את זה או לא..מאז שבאסטד התפרקו,איך נגיד את זה???מקפליי באים במקומם.הם לא תחליף לבאסטד,בהחלט לא!...אבל עכשיו הם מרכז העיניינים יותר...למרות שנראה לי שטום אמר משהו דומה...והסאן שינו את זה.כי ראיתי קטע של מקפליי מראיון שהיה להם ב-CDUK...והמנחה שאלה אותם על אוגנדה ובלה בלה..ובסוף היא שאלה מה הם חושבים על הפירוק של באסטד..?.....והם ענו דיי באדישות שזה דיי עצוב,אבל זה המצב.אז היא שאלה אם הם יודעים..והארי כזה השתעל ועשה *אהמ...אהמ*...וחייך...וטום אמר משהו על היחסים שלו עם ג'יימס וזהו...והסאן בטח סתם שינו את זה,ואמרו שטום אמר.............איילין,את עדיין נושמת?ג'ני,אם קראת עד פה..מגיע לך צל"ש!

may90

New member
וואי אלה

את בטח מצליחה יופי במבחנים בהיסטוריה

beyonce3

New member
איך ידעת?../images/Emo12.gif

בכל המבחנים אני מקבלת 100,ואם לא זה...אז 90+...הכי נמוך שלי היה 87....בעעעעעעעעעעעע............בהיסטוריה כאילו.חעחעחעחעחעחעחעחעחע..חוצמזה..מה הקשר פתאום למבחנים בהיסטוריה...??????

למעלה