שרשרו לכאן ווקשה

shironet3

New member
לא בטוחה שזה הפורום המתאים..

אבל מחפשת המלצות לספא זוגי איכותי (אבל לא יקר- הייתכן?) באיזור המרכז... תודה!

האמנית שלי מרגלית תציג מחר במכללת קיי

תערוכה חדשה במכללת קיי שבבאר שבע : ביום שני ה-25 בחודש תיפתח בגלריית מכללת קיי (רח יהודה הלווי 33) , במעמד נשיאת המכללה הפרופ’ לאה קוזמינסקי, תערוכת “מארג משפחתי” של האמנית מרגלית שלי. לפרטים מלאים לחצו כאן נתראה מחר :)

zeingezunt

New member
אטרקציה של הופעות

היי, אני אשמח להמליץ לכולם על בר הופעות ותיק ומיוחד במינו הממוקם בשרון. המקום משמש, לא רק כבר משקאות אלא גם כמועדון הופעות אטרקטיבי שמביא אמנים רבים וטובים בהופעות איכותיות. שווה בדיקה, תיהנו, תומר

maestro9

New member
הולכים בשביל ישראל קטע מס' 8

חברים שלום בשבת הקרובה תצא קבוצה מס' 2 לטיול מס' 8 בשביל ישראל. קטע שאינו קשה במיוחד, מפוריה עד למרגלות הארבל. נפגוש בדרכנו, את שלישית הכורדי המרקד, את גי דה לזניאן ואת מיודענו יוסי כהן. מספר המקומות מוגבל. שביל ישראל : www.eretz-hatzvi.co.il/81845/הולכים-בשביל-ישראל צביקה

פייטוש

New member
אזהרה לחברי הפורום חשוב

קיבלתי שיחת טלפון בה נאמר לי שמדברים מפיקוד העורף ומעוניינים להחזיר את הערכות מגן לאזרחים, ורוצים לאמת פרטים אישיים של כל משפחתי. היה להם את כל הפרטים על משפחתי, כתובות מדוייקות , מס' הנפשות בכל בית אב . אני רק אמרתי שזה נכון ובנוסף ביקשו את מספרי הפלאפונים שלהם בסוף השיחה התחלתי לחשוד ולא הסכמתי להמשיך לדבר איתם, התקשרתי לפיקוד העורף לברר, ושם אמרו לי שהם שמעו על התופעה, השיחה לא היתה יזומה על ידם, פרצו לתוכנה של פיקוד העורף וכנראה עושים בה שימוש, בכל אופן בפיקוד העורף ביקשו ממני ליידע את כל מכריי שאם הם מקבלים שיחת טלפון מפיקוד העורף לא לשתף פעולה . זוהי תרמית, והנושא נמצא בחקירת המשטרה.

2in love

New member
טו בשבט- יום חמישי...

לכבוד חג טו- בשבט אנחנו חוגגים אהבה : www.2inlove.co.il ערב ספיד דייט מדהים ויוצא מן הכלל "גנה 71" תל אביב!!! ! המון פנויים ופנויות בגילאי 27-38 שמחפשים אהבה הרבה יותר סיכוי למצוא אהבה מה בתוכנית? 3-5 דקות בספיד.. לכל זוג (20 גברים, 20 נשים) ולבסוף... שעה של הסתובבות חופשית- אתם בוחרים את מי תפגשו!! מספר המקומות מוגבל, ההרשמה בעיצומה!! יום חמישי בשעה 19:00 בדיוק!! עלות- 120 ₪ לנרשמים עד יום שלישי ו/או למי שכבר היה באירועים שלנו 160 ₪ מחיר רגיל. מייל- [email protected]

מגיע לך דוז פואה ../images/Emo47.gif

מקסים
אתה מוזמן להביא מצגות שכאלו בכל עת בעקבות השטפונות וגבי המים שישארו בנגב יש להניח שהשנה הפריחה שם תהיה רבה.

עשינו את קטע 7 בשבוע שעבר

נחל מירון + נחל עמוד < הספקנו רק את מחציתו > נחל עמוד חוויה מדהימה

אין פורום מתאים יותר

אני לא יודעת לגבי המרכז אני בדרך כלל יורדת דרומה לנווה מדבר שגם במבצע כרגע של כאל (למרות שלא על הספא עצמו :/ ).והוא מקום מצויין.

למעלה