שרשרו לכאן

פיסול בחול

שלום, אני מחפשת בדחיפות מפעיל/ה שמתמחים בפיסול בחול לפעילות בחוף הים עם ילדים בני 8. מישהו מכיר? יכול להפנות אותי? אני יודעת שכל שנה מתקיים פסטיבל פיסול בחול בחוף בית ינאי, אבל לא הצלחתי להגיע למארגנים או לאמנים כדי לקבל פרטים של מישהו שירצה לשמש כמפעיל. שמעתי מחברה שלפני מספר שנים בכיתה שלה עשו פעילות כזו עם מפעיל והיא הייתה מוצלחת ביותר. אגב, אתרתי את מספר הטלפון באחת הכתבות, אבל מגיעים לפקס בלבד. תודה רבה.

udig7

New member
אלהן , אני אודי חמודי הליצן אני..

רק רציתי ככה , להגיד שעם אתם מחפשים מפעיל או אטרקציה אני בשמחה יכול לעזור לימי הולת , בריתות , חתונות , מברק מזמר ועוד. ומה בתוכנית שלי : אני הוא אודי חמודי הליצן. מילדותי התחברתי למופעים, לבידור (קסמים וליצנות) ובעיקר לבמה. אני מאמין בכך שלמפעיל צריך להיות ידע וקשר מורחב והדוק עם הילדים, אני יכול להעיד על עצמי כמי שרכש בתקופה ממושכת ניסיונות רבים בנושא. היום, לאחר תקופה ממושכת בה אני עובד כליצן אני מרגיש כי אני חי את החלום. אני מאמין במשפט כי לעיתים החלומות יותר מציאותיים מהמציאות. ולכן עם הזמן רכשתי גם ציוד וגם ניסיון : בתוכנית שלי : -מופע קסמים (הכוללים 5 קסמים ) -ליצן מתנפח -כובעים , פאות, ודברים מצחיקים. -הפעלה עם פונפונים של מעודדות -בובת ענק של פו הדב -מנהרה , מצנח , משיכה בחבל , חישוקים. -קונפטי , זיקוקים -בלוני צורות -פרסים לכל הילדים -משחקים ושירים -קעקועים ואיפור לכל הילדים -מכונת בועות סבון / מכונת בועות מתוקות . ועוד : אפשרות ל: * דוכני מזון : פופקורן , סוכר מתוק . * מתנפחים * פנייטת שוקולדים להיטט!!! * קעקקועי נצנצים * DJ מקצועי ותאורה. ההפעלה היא של שעתיים ומתאימה לכל כיס. האתר : http://udi-chamudi.coo.co.il/ אודי חמודי הליצן - 052-6783074. וחוץ מזה עם אתם צריכים להתייעץ בקשר לאירוע , או כל דבר אחר אני כאן :) או במייל [email protected] :) אודי גביזון.

LiRoOoZ

New member
וילה למסיבות

ידיד שלי רוצה לעשות מסיבת יומולדת+גיוס בוילה.. אנחנו 50 אנשים, ומחפשים המלצות לוילה במרכז .. חשוב שתהיה מבודדת כלומר שלא יהיו בתים מסביב כדי שנוכל לשמוע מוזיקה כל הלילה וכאלה... עדיף שתהיה גם בריכה... החדרים לא חשובים ומה שחשוב זה שיהיה מרחב גדול להכניס את כל האנשים... אם למישהו יש המלצות אני אשמח לשמוע :)

לא מכירה מפעילים

מכירה והיטב את הפעילות הלכה למעשה. בזמנו לפני שנים שהילדודס היו צעירים וכל יומהולדת היתה מבצע סיני מינמום
ארגנתי להם יומהולדת בים. בקיצר...תארגני כלים מפלסטיק גדולים. באירוע פיסול בחול המשתתפים מקבלים עט חפירה < לדעתי מיותר ומסוכן בפעילות עם ילדים > מצאי עם ילד היומהולדת נושא שמדבר לנפשו. תני לילדים להתחלק לקבוצות < בין 4-6 ילדים בקבוצה > תכיני מראש מקל עם מספר הקבוצה ותתחמי כל אזור בסרט. אם לא בא לך להיות המפעילה בפועל של האירוע, מצאי נער/ה שמדריך בתנועת הנוער שיהיה אחראי על הפעילות. קלי קלות והנאה ענקית לילדדוס

האירוס

New member
בגדים - יד שניה

האם מישהו מכיר חנות שבה אפשר למכור ולקנות בגדים יש שניה באזור ראשון לציון, נס ציונה ורחובות? תודה.

החשפנית והשמפניה עלינו ../images/Emo195.gif

לא תאמין הראש היהודי הרי ממציא פטנטים ויש אתרים רבים העוסקים במטרה הקדושה הזו לאפשר לכם להשתולל עד דלא ידע כחתוב תלחץ כאן גיוס קל ונעים ויום הולדת שמח

למעלה