תגידו,

../images/Emo32.gif תגידו, ../images/Emo63.gif

חנונים בהכרח אוהבים ללמוד
כי אוף. אני לא מצליחה ללמוד שעה אחת ברצף. שמישו יעזור לי. או סתם יכפכף אותי. בלעט. *גרר. סתם מוציאה עצבים*

Jerald_Admonds

New member
אני נשרתי מהתיכון בכיתה י'

וזה אחרי שהשאירו אותי כיתה. החנון- כישוריו, תחומי העניין שלו ומשאביו הם רבים ומגוונים. יש כאלו שחזקים בלימודים, ויש כאלו שפחות. את לא חייבת לאהוב ללמוד מה שאת לא אוהבת. אבל את כן צריכה ללמוד דברים מסויימים על מנת להגשים מטרות מסויימות. לכן את טורחת ללמוד.

noname202

New member
גמאני לא מצליחה....

אם אין לי כוח גם אם אני אשב בכוח אני פשוט לא אזכור כלום...

אני גיק ואני לא אוהב ללמוד

כי תחומי העניין שלי הם לא מה שמלמדים בבצפר בהכרח אם את אוהבת נושא מסויים - ואותו את אוהבת ללמוד - אז את עדיין בהגדרה של גיקית רוב בני האדם לא אוהבים ללמוד דברים שלא מעניין אותם, גם גיקים לא

PieOMy

New member
לדעתי חנון אוהב ללמוד

אבל לאו דווקא את מה שמלמדים בביה"ס, ובטוח שלא איך שמלמדים בביה"ס.

Tiki Torch

New member
אין אף אדם שבאמת אוהב את מה

שמלמדים בבצפר ובטוח בטוח שלא איך שהם מלמדים את זה...למרות שאני מודה שאני אוהב את שיעורי המחשבים שלי כי...זה פאקינג מחשבים ואני מת עליהם

תלוי מה, איפה ואיך

אני חנון מובהק, אבל כשהייתי שנתיים בטכניון כעתודאי סבלתי כל רגע, פשוט כי הנושא לא עניין אותי.בביצפר הייתי במצב דומה לזה שלך, חוץ מזה שאני אוהב לקרוא אז מה שהייתי עושה כשהמורים היו מבלבלים במוח היה לשבת בשקט ולקרוא את ספרי הלימוד היותר מעניינים(או אם ספר הלימוד היה לא מעניין היה לי תמיד ספר מד"ב בתיק
)

Deep1

New member
באופן כללי כן

אבל את בית ספר שנאתי (טוב, בעיקר בגלל האנשים), אבל היו גם כמה מקצועות מעצבנים - למשל היסטוריה ואזרחות... אוהב ללמוד לבד.

למעלה