תכירו את פייפר וליאו,

TheRainMaker

New member
../images/Emo32.gifתכירו את פייפר וליאו,

האוגרים החדשים בביתי
[ליאו זה מי שקדימה יותר]

TheRainMaker

New member
../images/Emo2.gif גט א רום!

הם כאלה סטריאוטיפים, הזכר כל היום טוחן אוכל ונח, והנקבה כל הזמן מסדרת את הנסורת בבית שלהם ואח"כ מוציאה עצבים בריצה על הגלגל

flying eagle

New member
../images/Emo207.gifוסליחה שאני משרשרת על החמודים

האלה פה, אבל מכיוון שלא נראה שלערוץ 3 יש כוונה כלשהי לשדר את מכושפות שוב בזמן הקרוב, חשבתי לפנות לערוץ AXN בבקשה אולי הם יוכלו לשדר את הסדרה אצלם. אז אם אתם איתי, תעזרו לי להציף אותם בבקשות לשידור הסדרה
http://www.axn.co.il/site/contact.asp ולכל אלה בלווין, אני לא מכירה את הערוצים שיש אצלכם אבל אם יש לכם ערוץ דומה אז נשמח לעזור לכם להפיץ אותם בבקשות כאלה גם

always be me mc

New member
אבל מאמי מכושפות זו תוכנית דרמה

ולא אקשן. למה שיקבלו את זה? סתם תוהה כבר יותר מתאים להם לשדר באפי אם כבר
אבל שיהיה

flying eagle

New member
זאת לא רק תוכנית דרמה

יש בה גם אקשן - כל הלחימה בשדים וזה... והיא סדרת אקשן באותה מידה שסמולוויל, מלאך שחור ואאוריקה הן אקשן. יש בה יותר אקשן מב"גולשים בזמן" ומ"המירוץ למיליון" ומ"אפקט הפחד". שאת כל הסדרות האלה הם משדרים (ובאמת, יש שם סדרות שאני לא מבינה מה ביניהן לבין אקשן...)

always be me mc

New member
אל תשווי מלאך שחור למכושפות

במלאך שחור יש הרבה הרבה יותר פעלולים וגם באפקט הפחד זו סדרה עם פעלולים ועל פעלולים ואדם שמצליח לעבור אותם ולפעלולים חלק הרבה יותר מרכזי בתוכנית מאשר מכושפות(במכושפות הכוחות הם יותר אקסטרא לדרמה לדעתי) למרות שיש משהו במה שאת אומרת על סדרות אחרות(כמו גולשים בזמן.. הזוי אכן) אה וגם בנוגע לסמולוויל לדעתי את טועה הדגש במכושפות הוא הרבה הרבה יותר על הדרמה מאשר על כוחות ועל נער עם כוחות ועל נער שמתפתח מבחינת כוחות ועל אנשים שזוכים בכוחות על כמו שיש בסמולוויל כשהמטרה שלה בסוף היא על טבעית(שהוא יהיה סופרמן וינצח את הרעים) הדגש במכושפות הוא על נשים ואחיות וזה עניין משפחתי ותוכנית משפחתית לכאורה ובפעם האחרונה שבדקתי ערוץ 3 היה ערוץ המשפחה וכדומה. גם מה שהבית של מכושפות בישראל זה ערוץ (הוט) 3 ויהיה מוזר אם יהיה אחרת

flying eagle

New member
אין לי כוח להתווכח

רק אני אגיד שמלאך שחור גם שודר בארץ לראשונה בערוץ 3 וגם זה היה קצת מוזר לי כשזה עבר בית
כמו שיהיה מוזר שבאפי או אנג'ל יעברו פתאום.... אולי שישדרו באפי באמת?...

yoad123

New member
מכושפות זה המון אקשן../images/Emo70.gif

יותר אקשן, פעלולים ואפקטים מחצי מהתוכניות העלובות שיש להם שם.

always be me mc

New member
מה הקשר?

המטרה של הסדרה היא לא האקשן בעיקר, העיקר הוא הקשר בין האחיות בעוד שבסדרות האחרות האקשן תופס מקום יותר מרכזי מנושאים אלה

flying eagle

New member
אבל באמת יפריע לך אם ישדרו שם

מכושפות? כל עוד ישדרו בערוץ שקיים אצלי, לא אכפת לי איזה ערוץ. אפילו ערוץ 1 או חינוכית 23 או הערוץ המקומי. אז מה אכפת לך, תכתבי להם גם, השתתפי במהפכה! חחחחחחחחחחחחח

always be me mc

New member
תשובות:

א. רוב הסיכויים שהמהפכה תכשל... ב. אני מעדיפה להשקיע את מאמצי להביא לשידור באפי שלעומת מכושפות אין לי(כמעט) את כל העונות שלה בשלמותן בוידיאו/DVD והייתי רוצה להנות ממנה שוב
(במיוחד עונה 3
) ג. אני לא משתתפת במהפכה שאני לא מאמינה בה. ד. שיהיה לכם
בכל זאת. אתם לא צריכים את עזרתי יש מספיק מעריצי מכושפות גם ככה
אה כן ואתם באמת יכולים לדמיין את מכושפות בין אפקט הפחד למלאך שחור? כי לדעתי זה הזוי..

pilot promo

New member
סליחה על ההתערבות בויכוח אבל..

אני מוצא(כמה שיראה לך חסר שחר לחלוטין)דימיון מאוד גדול בין מכושפות למלאך שחור. בהנחה שאני לוקח את כל הסדרות שאני אוהב(ויש הרבה!!!)ומקטלג אותן את מכושפות בלי מחשבה שנייה אני שם באותו הז'אנר עם מלאך שחור. מכושפות היא סדרה עם הרבה מאוד פנים-היא מצחיקה,היא סדרת פעולה היא מרגשת ואני חושב שזו הסיבה שרובנו אוהבים אותה.בנוסף לכך לא עבר פרק אחד בכל הסדרה שלא התפוצץ\נעלם\הועף באוויר\כל דבר לאיזשהוא חפץ ו\או שחקן בסדרה... אני לא תופס את ההתנגדות החריפה שלך שמכושפות לא תשודר בAXN
עם כל האהבה שלי לבאפי (שאגב התחילה ממש לא מזמן) אין שום סיבה שגם מכושפות וגם באפי לא ישודרו בAXN לדעתי הוא מסוגל להיות בית לסדרות האלו בדיוק כמו ערוץ 3. ואם אני אכנס לנעלייך-ביפ במהותו הוא ערוץ צחוק-למה שישדרו שם את באפי????(אני לא רוצה שתפתחי על הנקודה הזו דיון אבל תחשבי על זה...)

always be me mc

New member
תאמין לי שזה תמוהה לי עניין הביפ

למרות שתמיד אמרו שבאפי זה מצחיק לך תבין בדיוק למה.. ומי אמר שתמכתי בכך שבאפי תהיה בערוץ ביפ? ואל תשווה מכושפות למלאך שחור. במלאך שחור הסדרה היא פעולה יותר מכל דבר אחר.. פחות דגש על רגשות וכדומה(חוץ מלהט חח), ויותר הרבה יותר פעלולים.. הכל תמיד תזזיתי ונועד להיות כזה(גם המוזיקה המלווה מתאימה לסוג הז'אנר שהדביקו לזה) במכושפות לדרמה יש תפקיד יותר חשוב מהכוחות, יחסי האחיות והאחיות עם הגברים הם משהו שיותר חשוב מהכוחות וזה ההבדל. ההבדל הוא במידה שבוחרים להתרכז בכל דבר. מלאך שחור בנויה על אקשן מכושפות בנויה על האחיות שהן במקרה מכשפות לכן האחיות וכל הדרמה הנלווית לזה מקבלות מקום לפני הכוחות ולפיכך הסדרה היא דרמה לפני שהיא אקשן ומלאך שחור היא לא סדרה לכל המשפחה לעומת זאת מכושפות(במיוחד בעונות הראשונות) היא כן לפיכך היא מתאים לה יותר להיות בהוט 3 מאשר בערוץ אקשן שצופים בו אינדבידואלים ולא כל המשפחה ביחד. זו הבעיה עם מכושפות. מזניחים את הקטע עם האחיות בעונות המאוחרות ואתם חושבים שהסדרה היא פעולה בעיקר ולא דרמה. קשה..

למעלה