../images/Emo32.gif תכנסו ותגיבו ../images/Emo3.gif
טוב, זה לא קשור, אבל זה פשוט עיצבן אותי ואני צריכה להוציא את זה החוצה... הטיול השנתי שלי יוצא על כל ההצגות של "הם יורים גם ביונים" ואני כבר שנה רוצה לקחת חברות שלי שיראו את זה, וחוץ מזה- איזו מן צורה יש לטיול שנתי ביום זיכרון לרבין? אז כתבתי מכתב למנהל שלי, אני מן הסתם לא אשלח אותו, והוא גם לא יצא משו (כתבתי באמצע שיעור עם אותו מנהל
) אבל אני אשמח לשמוע מה דעתכם...[חחח מזה נסחפתי שם... מהשעמום] אדון מנהל שלום
הנדון: רבין, עציצים, ועוד כמה דברים שעל סדר היום. ספרתי היום כמה עציצים יש לנו בקומה (בשכבה) היו 65 תודה ששאלת. לקומה מתחתנו יש 66. מי שישמע יגיד בית ספר גדול... לא בית ספר. ג'ונגל. כל מ"ר יש שניים שלושה עציצים. בכל מקרה, לא בגלל זה אני כותבת לך אני כותבת לך בגלל הטיול שלנו. הטיול השנתי. על רבין, שמעת? הוא היה פעם ראש ממשלה באיזו מדינה...ישראל נראה לי... זקן אחד, בארץ קטנה ולא מוכרת. קרה שם משהו, לא בטוח ששמעת. בסוף הוא מת. נדמה לי שכתבו על זה פעם בעיתון. הבעיה בסיפור הזה, מר מנהל יקר, שאתה כנראה לא זוכר אותו. כי אחרת, איך תסביר את העובדה הפעוטה שהטיול השנתי שלנו הוא ביום הזכרון לאותו רבין, לאותו אירוע? [אתה יכול להתחמק ולומר שאתה נוהג ע"פ תאריכים עבריים. אבל נו באמת... מדינה שלמה נזכרת באותו יום ודווקא אז אתה צריך לטייל בארץ?] חסרים ימים בשנה? אני לא זוכרת יותר מדי דיבורים על רבין בבית הספר אולי בגלל שאף פעם לא הזכירו את זה, אולי אני פשוט לא זוכרת, במקרה כזה כנראה שדיברו רק כדי לצאת ידי חובה, בלי להקדיש מחשבה... ואז זה נשכח במהירות בשנה שעברה ראיתי הצגה לזכר רבין, בתאטרון "הבימה" הצגה שמיועדת לבתי ספר, ובמקרה הגעתי לשם הצגה מעולה, מרגשת, וגם מצחיקה. שמדברת פחות על רבין ויותר על הפילוג בעם, שלא צריך להיות. השנה רציתי ללכת שוב, לקחת כמה שיותר חברות וגם את אחי הקטן, שיקבלו "קצת תרבות" ואולי יצאו עם משהו נוסף. אבל אני לא אוכל לעשות את זה בגלל הטיול השנתי. אז ביום הזיכרון של רבין כולנו נצא לתור את הארץ. בכיף. נהנה זה בטוח. אבל היום ישכח, אולי אפשר לומר אפילו "יתפספס"... את כל זה אני מספרת לך כרקע לבקשה שאני אבקש עכשיו. זו בקשה גדולה שאני לא בטוחה שתוכל למלות גם אם תרצה, מה גם שוודאי לא תרצה. לדחות את הטיול יהיה נפלא, אבל לא מציאותי. לכן אני אבקש, מר מנהל יקר, שתלך לתאטרון, כן, תאטרון. ותבקש שיעלו את ההצגה הזו שוב לבית הספר שלנו, שכל בית הספר יראה אותה. אה ו...אל תגיד שאי אפשר, וזה עניין של תקציב כי אני אומר לך לספר את זה ל130 העציצים שבבניין שלנו. (זה אפילו לא כל הבניין!!!רק שתי קומות! וכל עציץ-עציץ! אבן! )
טוב, זה לא קשור, אבל זה פשוט עיצבן אותי ואני צריכה להוציא את זה החוצה... הטיול השנתי שלי יוצא על כל ההצגות של "הם יורים גם ביונים" ואני כבר שנה רוצה לקחת חברות שלי שיראו את זה, וחוץ מזה- איזו מן צורה יש לטיול שנתי ביום זיכרון לרבין? אז כתבתי מכתב למנהל שלי, אני מן הסתם לא אשלח אותו, והוא גם לא יצא משו (כתבתי באמצע שיעור עם אותו מנהל