תראו איזה סקסית ג'סיקה אלבה

../images/Emo32.gifתראו איזה סקסית ג'סיקה אלבה

אני אומר לכם אחים שלי תיראו איזה פצצה היא ג'סיקה אלבה פשוט שווה לאללה אתם חייבים לראות אותה אני אומר לכם מראים אותה כמעט בעירום שווה לכם

חחחחחחחחחחחח אופיר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

וואי הייתי בטוחה שאשכרה התחרפנת ושמת לנו תמונה של מישהי בעירום ועוד שניה מוחקים אותך....
חחחחחחחחחח

crazy cottage

New member
אמממ אני לא נכנסת ^^../images/Emo163.gif

עד שלא אומרים לי מה יש בפנים..חחחח

שלום לכווולם!!!

לא נותנים לי להכנס (משום מה)לקומונה שלי...(גלאט צאט) אז באתי לפה...איך פה..?

HiLi88

New member
../images/Emo58.gif...../images/Emo183.gif

את האמת לא חשבתי שזה יהיה כזה חשבתי בכיוון אחר אבל לא משנה
יש כזה אחד גם עם מצא את ההבדלים, שמתרכזים ממש בלמצוא מהם ופתאום קופץ משהו...

כן יש גם כזה שצריך לעבור עם../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

העכבר על החלק הצהוב ובשלב השלישי יש חלק ממש צר ואז קופצת התמונה

חחחחחחחחח אימאאאאא יוווו

אופפפפפירררררררר חחחחחחחח יא מניאקקקקקק אני מתתתתתתה על ג'סיקה היא כזאת יפפפפה , יו!! היא השחקניתת שאני הכי אוהבת , אז אני כולי מתלהבת יה יש תמונה יפה שלה , חחחחחחחח ונכנסתי ........... אבלללללל ...... הרמקולים שלי היו סגורים חחחחחחחחחחחחחחחח אז לא נבהלתתתתתי P: ו..... אני מכירה את זה של המצא את ההבדלים יו זה כזה מפחייייד.. כי אני מתקרבת כזה למסך למצוא ת'הבדלים פתאום קופץ משו ייייאבההה ואני מכירה גם ת'זה עם העכבר חחחח שעוברים עם העכבר ואסור לגעת בפינות ואאאז בשלב שלישי אימא חחחחחחחח

ToXic BoY17

New member
פחח תיארתי לעצמי../images/Emo188.gif

שזה מה שיקרה. חח זה אפילו לא הפחיד אותי מרוב שאני רגיל לקטעים האלו
ידעתי שאפילו שיש לך מוח מעוות מאוד, לא תשים פה תמונת עירום!

אני גם לא יכול לשים

זה נוגד את החוקים שכחת וזה כדי למשוך אנשים שיכנסו אז המוח שלי לא מעוות כמו שאתה חושב אני מציע לך שתתעסק בספרות

כי הפסדתי שנה

אז רק סיום הלימודים אני אתגייס סהר עוד מעט קשיש עם ילדים ואני לא יודע בעצמו מתי הוא מתגייס אבל יש לו גזר דין מאוד קשה הקוקו שלו חח

מה זאת אומרת?

לא גמרת בית ספר שנה שעברה? סהר אמר שהוא מתגייס עוד איזה חודש-חודש וחצי לא זוכרת בדיוק...

למעלה