תראו עד לאן..

rainbow demon

New member
../images/Emo32.gif תראו עד לאן..

הנוער של ימינו מדרדר , שימו לב לריבועים האדומים אגב, זה לקוח מהדף הראשי של ZONE באתר וואלה... עצוב

CaerBannog

New member
../images/Emo32.gif תראו עד לאן...

הנוער של ימינו מדרדר , שימו לב לריבועים האדומים אגב, זה לקוח מהדף הראשי של ZONE באתר וואלה... עצוב

rainbow demon

New member
טפח לעצמך את האגו

תחשוב שאתה משעשע מישהו... אתה משווה בין מטאליקה לבין כמה אמירות שטחיות באתר נוער ראשי? אגב אני יכול לקחת ממך כסף על גניבת זכויות יוצרים של העתקת ההודעה.

CaerBannog

New member
לאו דווקא

אני בעיקר אומר שאין לך זכות לשפוט אנשים ותחומי התעניינותם, ויתרה מכך לשים את זה בפורום פינק פלויד ותודה רואי, גם אתה בסדר

rainbow demon

New member
ואני אומר..

שלא אתה תקבע לי אם לשפוט אנשים מסוימים או לא.. ואין פה שום קשר לפורום פינק פלויד או לא. הבעתי את דעתי וזכותך להסתייג ממנה אבל לא ללכת נגד הבנאדם. אבל נו טוב, מה אני מצפה מישראלים?

edlessme

New member
מה אתה מצפה מהישראלים??!?

יא חתיכת סנוב!!! גם אתה ישראלי! גם אתה חלק מההווי הזה שאתה מזלזל בו כל כך הרבה... גם אתה מקורבנות ההומור של יצפאן, מאוכלי הקבאב עם החומוס והנידחפים בתור. אל תתנשא, ביוחד לא מעל העם הזה והארץ הזאת!

meandmeandme

New member
אמממ.. בקשה קטנה...

אם יהיה אפשר להפסיק את הדיון הזה עכשיו זה יהיה נחמד. אני רואה את זה מסתיים בצורה לא נעימה.. ואם בכל זאת אתם בוחרים להמשיך את הדיון, תנסו לעשות את זה עם כמה שיותר סימפטיה.

CaerBannog

New member
זה לא היה אני, ולא רוח הדיון שלי

אני דבר בצורה נעימה ככל שאני יכול, אבל אתה חרא מתנשא, כאילו, סתכל, קודם אתה מתנשא על ילדים שמה שמעניין אותם זה מי יותר כוסון, וחכ על העם והתרבות הישראלית ואני פשוט שואל אותך למה? אתה אומר "מה אפשר לצפות מישראלים" למה, כי אנחנו חברה ביקורתית ובורה? אני רק אומר שתסתכל על עצמך קצת, אני לא חושב שזה תת רמה לדאוג בקשר למי יותר מושך בליגת העל, כי זה מה שמעניין אותם , כמו שאותנו מעניינים הפלויד וזה לא נחות ממך, או מאיתנו, ואני לא חושב שדרך החשיבה והסתכלות שלך, בה אתה ועצמך יותר טוב מהעם הישראלי, ומהנוער המתרדר היא פשוט לא במקום, כל אדם מעצם היותו אדם, הוא שווה ערך ונפש לכל אחד אחר

CaerBannog

New member
תרחיק אותי

ורק בגלל שאתה לא יכול להתנסח כמו בנאדם, יאללה תרחיק

meandmeandme

New member
אוקי עכשיו רצייני...

אנחנו לא מרחיקים אף אחד. אבל השירשור הזה נגמר פה

למעלה