תרבות הזבל

../images/Emo32.gif תרבות הזבל

ואני רוצה להיטפל הפעם להופעה הספק ביזארית ספק זקוקה לאשפוז, של הבחורה ה-מ-כ-ו-ע-ר-ת שהופיעה אתמול ב"חלומות בהקיציס" בטענה התמוהה שהיא היא הגירסה הישראלית של קיילי מינוג. סיי וואט? כן, כן. על שום מה ולמה האנורקסית טוענת ל
? אה, יש לה עדשות כחולות. והיא גם מ"חור" בשם חיפה בעוד שקיילי מחור בשם אוסטרליה. והיא גם יודעת לרקוד (ריקודי בטן אמנם, אבל..) וכששאלו אותה עם מי קיילי עשתה דואט היא ענתה רוּבִי ווילָאָמס. אכל, הופרדה בילדותה.

KM-AIR

New member
יותר גרוע מכך

"רובי וויליאם"!! זה היה פשוט מזעזע!!! והסיפור עם האזיקים שתפסו אצלה??? כאילו הלווו?? זה היה בשנת 1989 כשעוד באמת היתה לה תדמית נקייה. היום, על איזה תדמית נקיה היא מדברת??? אפילו ה"ריקוד" שהיא רקדה, לא היתה בו אף לא תנועה אחת מ- cant get you out of my head!! הטלפון אצלי בבית לא הפסיק לצלצל, ואני הייתי צריך לתת הסברים מי זאת המפגרת הזאת שצריכה לקבל מספר שיעורי קיילי בסיסיים אצלי.

KM-AIR

New member
אני מדבר עליה...

לא על הרקדניות שמאחוריה... הם דווקא קלטו את הרעיון של "ריקוד הרובוטריקים"... שאגב, במקור- למי שלא יודע בוצע לראשונה בסיבוב ההופעות הקודם שלה בשיר light years

גם אני מדבר עליה

העמידו אותה עם הגב לקהל, נתנו לה לעשות כמה תנועות ממיטב ז´אנר רקדניות הבטן, ואז הקהל בבית היה אמור לנחש מי היא. לו הם היו אומרים אום כולתום, זה היה הרבה יותר קרוב מלהגיד קיילי.

ג´רי ,אתה צודק , אבל....

אם אתה עוקב אחרי התכנית ,בטח הבנת שבפינה הזו אנשים בעיקר עושים מעצמם צחוק ולכן למרות שאתמול הפינה היתה מגוחכת מתמיד -אל תיקח ללב. הרי גם אני יכול לאמר שאני 2 טיפות דיאט קולה רובי וויליאמס ושיש לי ידידה שדומה לניקול קידמן שהיה לה חבר שמזכיר את טום קרוז. רוצה ? תאמין, לא רוצה ? חצחק

זה בסדר, יש לי חוש הומור

ואני אף הייתי מאלו שכל שבועיים התייצבו לצילומים בעונות הראשונות (שהיו מצחיקות). רק עצוב לי קצת שהתוכנית אבדה מקסמה..

חולוני

New member
זה בגלל השעה המוקדמת.

יש דברים שאפשר להגיד ב 23:30 ושאסור להגיד ב 22:30, אם אתה מבין למה אני מתכוון..

עוגייה

New member
לאאא, היא הייתה מזה דומה לה../images/Emo6.gif

במיוחד עם השיניים הבולטות, הפרצוף העקום, הקול המזעזע והתנועות האיומות... אין ספק שאם הייתי רואה אותה ברחוב הייתי צועקת
"היי, זו קיילי מינו(ג) הישראלית!" או שלאאאא.... ואתם צודקים, העונה הראשונה וגם קצת השנייה היו הרבה יותר טובות.

מה לעשות.....

לא נותר לי אלא להסכים אתכם. אכן התופעה שהתארחה אתמול אצל קיציס הייתה יכולה להתאים יותר בפינת החיה לאימוץ אבל זה כנראה מה שיצא מהארץ כגבר הקרוב ביותר לקיילי

חולוני

New member
שמעת פעם על דבר כזה "פריק שואו"?

וכנראה שהפעם הפריק שואו של קיציס היה מוצלח למדי, אם גרמו לך לדבר על זה. גם הייתה פעם בקיציס "סידני לאופר הישראלית" שדווקא נראתה דומה, וגם שרה די דומה למקור..

היה גם ואן דאם הישראלי!

איזה אחד שחולם על ואן דאם בלילה... (העביר בי צמרמורית) אולי אני אלך לשם בתור עציץ שולחן שוודי הישראלי!
חולת נפש

חולוני

New member
כן, הואנדם היה מפחיד..

הכי אהבתי את זה בעונה שעברה שטען שאריק איינשטיין גנב לו את כל השירים..ובעצם אלו שירים שלו.. זה היה קורע.

אהה כן זה: "יושב לי על הדגר.."

בכלל העונה שעברה הייתה דה בסט! הביאו אנשים יותר מצחיקים, עכשיו מביאים את כל המעריצים האובססיבים... אבל אין, אין, אין, כמו פרידמן!
חולת נפש

אהה כן זאת עם הצלוליטיסט!

אני ואחותי נקרענו מצחוק שראינו אותה!!! והיא גם דיברה כמו איזה אחת עם איי קיו מתחת ל40... פרח´ולה חסרת חיים. והכי הרג אותי שהיא רקדה וחזרה על אותן תנועות כל חצי שנייה! דיייייייייייייייייייייייייייייייייי!
חולת נפש

נשמתי.. מה פה קורה פה???

אני בד"כ לא קורה את הזוועתון הזה שנקרא חלומות בהקיציס. זה פשוט לא מצחיק אותי. זה ירוד, זה וולגרי, זה משעמם, זה מביך. עד כאן דבר הביקרות
אבל.. אתמול הכלתי לישון דיי מוקדם, וכנוהל שגרתי, העברתי מגיא פינס לערוץ 2 (כדי לקום בבוקר עם תוכנית הבוקר.. כן, אני בחורה קינקית). העברתי בשניה שניתן הרמז וגיא פינס פיצח למרבה הפתעתם (אני גם פיצחתי, ואמרתי קיילי ישר עם הפינס) ככה שיצא לי לראות 2 דק´ מדודות מהדבר הזה ומהבחורה האומללה הזו, אבל.. אנורקסית??? ראית איזה זוג רגליים ותחת היה לה? ככה לא נראית בחורה אנורקסית, עם העובדה המצערת שהבחורה נעל, גוף חטוב לעילא ולעילא יש לה, אנורקסיות ממש לא נראות ככה.. מעניין מה תגיד עליי כשתראה את כל מרבצי השומן שלי...

נשמה, אותך כבר ראיתי ב../images/Emo44.gif

ואני עצמי לא נמנה על העולם הרזה, אבל אחרי הדיאטה החריפה שגזרתי על עצמי כל אדם שהוא לא רפי גינת נראה לי רזה.

וואלה? ראית את זה? את הביזיון???

אבל נשמתי.. זה צולם באוגוסט.. מאז עברו עליי חודשים רבים עתירי קלוריות ונטולי אימוני כושר..

חולוני

New member
וולגרי וולגרי, אבל מצחיק.

אני לא יודע מה איתך, אבל "חלומות בהקיציס" משמשת לי אסקפיזם מהנה ביותר.. אמנם העונה הראשונה והשניה היו הרבה יותר טובות (במיוחד כשפרידמן היה סטלין וסן נסראללה..), אבל גם כיום אין לטלוויזיה שלנו דברים יותר טובים להציע.. וגם זאת הלייט נייט האחרונה שנשארה.

למעלה