תרומתי לגלרייה

@יעל@

New member
וזוהי תרומתי:

אחרי שסופסוף סופסוף יש לי מצלמה דיגיטלית וצילמתי את עצמי: (הרקע לא היה מי יודע מה אז לקחתי את התמונה ועם התוכנה של המצלמה "גזרתי" אותה...)

gadi7

New member
חברים יקרים , התמונות יפות אבל...

ועכשיו סיפור קטן שתבינו למה אני מתכוון בגן של הבן שלי, יובל, בקשו להביא תמונות. כולם הביאו. תמונות שמראות את החדר של הילדים ואת כסא הגלגלים שלהם, וגם קצת מהילד. בסוף גם אני שלחתי תמונה, שמראה הפלא ופלא: רק את הפנים של יובל + חלק מהכתפיים ועדיין לא סיפרתי לגננת שאני צלם. אז באסיפת הורים היא בקשה מכל ההורים להביא תמונות "כמו של יובל". כל הסיפור הנ"ל בשביל להסביר שכדאי קצת לקצץ פרטים מיותרים בתמונות שהעלתם.אני הולך לצרף את תמונותיהם של ילדי על מנת להמחיש על מה אני מדבר. אתם תראו ילדים נחמדים, מחייכים. אילו לא הייתם יודעים לא הייתם מנחשים שאלו שני ילדי CP. את התמונה שלי קצת קשה לצרף, כי כאמור הסנדלר הולך יחף... אפשר לצרף תמונה של אשתי במקום...

gadi7

New member
ועם קצת מאמץ...

בכל זאת מצאתי תמונה שלי ביחד עם אפרת. תמונה שצילם חבר שלי, גם כן צלם.

gadi7

New member
תודה על המחמאה

לא נותר לי, אלא להסכים אתך... שני ילדי דומים לי. אני דומה לאמא שלי ובתי מאוד מאוד דומה לי, וגם מזכירה את אמא שלי. במיוחד בהבעות הפנים שלה. אז אשתי אומרת שהיא עבדה קשה... ובסוף הילדים יצאו דומים לי. זה כואב לה. נחמתה היחידה הוא החיוך של הילדה. לטענתה,החיוך שלה מזכיר לה אותה בילדותה.

של עידודנה יקרה

קודם כל, מה שלומך ושלום הילדה שלך? טוב לראות אותך כאן איתנו. בנושא גדי והילדים, מסכימה עם כל מילה, מקווה לראות אותך איתנו, ליאת.

הבת שלי חגגה יומולדת 4 ביום שישי

היה לי קצת עצוב כשהתבקשתי לספר איזו תינוקת היא היתה בפני כל ילדי הגן, וכל הזכרונות הראשונים שהיו לי ממנה היו עצובים. לאחר צינזור תקופת הפגיה, אובדן הנשימה באכילה, המאבק על כל גרם במשקל, והעיכוב בהתפתחות המוטורית - כבר לא נשאר לי מה לספר לילדים. אבל שטויות, החיוך המאושר שלה מכל הבלאגן של היומולדת היה שווה הכל

../images/Emo49.gifשל עידודנה../images/Emo65.gif

קודם כל, מזל-טוב לרגל יום ההולדת של הבת שלך, בת ה-4. זה באמת לא פשוט לספר לילדים קטנים כל-כך על דברים כאלה קשים, כי הם קטנים מכדי להבין את מורכבותם של הדברים. אני בטוחה שבכל-זאת, למרות שהפעלת על עצמך צנזורה כזו, יכולת לספר משהו ולו הדבר הקטן ביותר לילדים. מה אומר? החיוך והאושר של הילדה באמת שווים את כל זה. לא פלא שהיה לך עצוב כשהתבקשת לספר להם על הילדה. אז החלטתי בשם כל החברים, לעודד אותך בעזרת:
, זה מאיתנו אלייך ולבת שלך, ושיהיה לך רק כח. תזכרי שברגעי משבר, תמיד תוכלי לבוא ולבכות כאן, ליאת.

למעלה