תרופות סבתא - מכירים ?

Rebeccan

New member
../images/Emo32.gif תרופות סבתא - מכירים ?

יש לי שיעול כבר כמה ימים כאבים נוראיים, אני מתעוררת באמצע הלילה כדי לנקות גרון ניסיתי תרופת סבתא של ליקר + דבש - זה מקל לכמה שעות, אבל זהו הלכתי לרופא - זה משהו ויראלי, לכן אנטיביוטיקה לא במקום. ובכל זאת - מכירות / מכירים משהו ביתי שאפשר להכין להקל על השיעול ? הקול שלי הוא כלי עבודה - חייבת להחלים ולהרגיש טוב עד רביעי בבוקר המון תודה לכולם - אשמח לכל עזרה

מאיוש י

New member
רבקה בצל ודבש אותי תמיד מציל

אני בטוחה שאת מכירה את הסירופ הזה לחתוך בצל לפרוסות לשפוך עליו כמה כפות דבש ולסגור בצנצנת אחרי 3 שעות בערך לקחת כף כל שעה זה ממש עוזר לי. תנסי מכשיר אדים קרים זה גורם לליחה לצאת.

Rebeccan

New member
../images/Emo51.gif מאיוש

הכנתי - ממתין בצנצנת בפורום מתכונים הציעו עוד כמה דברים מכשיר אדים אין לי ..... לא אלך לקנות עכשיו תודה תודה

מאיוש י

New member
לא חייבים מכשיר אדים

תעשי כמו פעם שהיינו ילדים תרתיחי מים בסיר וכשהם רותחים כסי את ראשך במגבת ושימי אותו מעל לסיר בזהירות כשהמגבת מכסה את ראשך ואת הסיר כדי שלא יברחו האדיפ ופשוט תנשמי אותם. אם יש לך שמנים אתרים תשימי כמה טיפות פנימה עדיף שמן אקליפטוס ותעשי זאת בזהירות בהצלחה. דבר נוסף יש כדורים או סירופ שקונים בבית טבע זה נגמר לי ואין מולי את האריזה ואני לא זוכרת לפי הזיכרון איך זה נראה אבל זה עזר לי מאוד בזמנו אם את יכולה תנסי משהו טבעי מבתי טבע יש להם דברים טובים.

Rebeccan

New member
../images/Emo4.gif מעדיפה בלי תרופות כימיות

אני לא מגיבה טוב לכדורים מכל סוג וצבע וכנ"ל לגבי מרבית הכימיקלים (כך הגוף שלי מלמד אותי) תודה

מאיוש י

New member
רבקה דיברתי על תרופות טבעיות

לא כימיקלים גם אני משתדלת לא לגעת בתרופות מה שאמרתי לך אלו תרופות טבעיות ממיצוי של צמחים שיש בבתי טבע טבעי לגמרי

Rebeccan

New member
גם זה כימי ....... מנסיון

אני לא מגיבה טוב לדברים האלה

מאיוש י

New member
רבקה מצאתי משהו בשבילך

זהו אתר נפלא רשום בו ששתית תה מעלי פיגם עוזר לשיעול כנסי ותראי דרך אגב נעמי כהן הייתה המורה שלי לביולוגיה לפני הרבה שנים http://www.metaplim.co.il/a.asp?p=5325

Rebeccan

New member
לאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif לא סובלת ת'ריח של הפיגם

אולי יעזור למישהו אחר (וחבל לפתוח שרשור נפרד .....)

למעלה