תשלום שכ"ל- אונ' ת"א

../images/Emo32.gifתשלום שכ"ל- אונ' ת"א

התקבלתי כבר לפני חודש לת"א ושילמתי את המקדמה. עד עכשיו לא קיבלתי מהם שום בקשה לתשלום שכ"ל או קביעת מערכת שעות וכל שאר הדברים שצריך לעשות. התקשרתי אליהם כמה פעמים והם אומרים שהכל בסדר וזה בדרך (ומשום מה גם לא מזיזה להם בדיוק העובדה שאפילו לא עודכן אצלי במידע למועמד ששילמתי מקדמה).. רציתי לדעת אם גם אצל אנשים אחרים זה ככה ואם זה קשור אולי לעובדה שעוד לא עשיתי את המבחן בפיזיקה שצריך לעבור ע"מ להתקבל. להמשיך לנדנד להם? טנקס

יעלד12

New member
להתקשר למרכז למרשם...

היי, מה שאת אמורה לקבל זה רק פנקס תשלומים. אם טרם קיבלת, תתקשרי למרכז למרשם והם ידאגו לשלוח. ובאותה הזדמנות תגידי להם שזה לא מעודכן אצלך ששילמת מקדמה. זה לא קשור למבחן בפיזיקה... אני גם עושה אותו ושילמתי כבר הכול. בהצלחה (לא לדאוג! הם עושים המון פאשלות) יעל.

התקשרתי כבר 3 פעמים...

אותה התשובה כל הזמן- "הכל בסדר, אני מבין שאת דואגת כי זה רפואה אבל הכול בסדר"..פשוט מטומטמים... טוב, כנראה שאין ברירה, מחר ננדנד להם מחר שוב..

nightriders

New member
אל דאגה

אין לך מה לקבוע מערכת שעות. מערכת השעות קבועה למעט מספר מעוד מצומצם של קורסי בחירה. ואין שום קשר למבחן בפיסיקה. בקיצור- צאי מהלחץ

לוקח להם זמן לפעמים

אבל הם אף פעם לא שוכחים אותך, אל תדאגי, מניסיון. בכל מקרה, בשכר לימוד מטפל מדור שכר לימוד במרכז למרשם והוא לא קשור לפקולטה עצמה. במערכת השעות מטפלות מזכירות הסטודנטים בפקולטה לרפואה עצמה, ואני בטוחה שברגע שיהיה צורך, תקבלי הודעה על כך שאת צריכה להירשם לקורסים (למרות שאין לך יותר מדי בחירה, המערכת די קבועה מראש).

ira87

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo206.gifגור שניצל מהסגר

מחפש בית חם. גור שהוצאתי מההסגר העירוני בצפון, כרגע נמצא בבית אומן בקיבוץ יקום במרכז הארץ. הגור שהה יותר מחודש ימים בהסגר נוראי וניצל ממנו אתמול. הוצאתי אותו מההסגר מגורל הרבה יותר מר מ"סתם" הרדמה, הצלחתי לעשות את זה ממש בדקת התשעים . ביום שישי הוא הועבר למרכז הארץ, והבן אדם יכול לטפל בו אך ורק בסביבות 3 שבועות. לכן אני חייבת למצוא לו בית קבוע, וחם שבו יזכה סוף כל סוף לשלווה לה הוא כל כך זקוק. הגור המקסים הזה לדעתי הוא מעורב ברועה גרמני בן כ-6 חודשים, הוא מקסים, מתפנק ונורא אוהב אנשים, כלבים ואפילו מסתדר גם עם חתולים, למרות כל מה שעבר עליו לשמחתי הוא עדיין לא איבד את האמון שלו בבני אדם. אוהב לשחק ולרוץ על הדשא. הוא מלא אהבה ושמחת חיים מסתדר עם כולם: ילדים, חתולים, כלבים ואנשים. רוצה כל הזמן לשחק ונותן הרבה הרבה נשיקות וחיבוקים. מגיע לו לזכות בשלווה ובנחת ובמשפחה חמה ואוהבת, אחרי שכל כך סבל בכלוב קר מברזל בלי לראות יד מלטפת או בכלל בן אדם, והיה כמעט נידון לגורל מר ואכזרי... אשמח אם תוכלו להפיץ את ההודעה הזו בכל מקום אפשרי על מנת למצוא לו סוף סוף את הנחת ואת השלווה שכל כך מגיעים לו אחרי כל מה שעבר. המון תודה מראש בשמנו.

למעלה