תשמעו..

• פותח הנושא kfm
  • פורסם בתאריך

kfm

New member
../images/Emo32.gifתשמעו..

אני יודעת שאתם שונאים לדבר על אקטואליה, ולא משתפים פעולה.. אבל זה פשוט דבר שאני חושבת שהוא חשוב מדי וגם לא קשור לדעות פוליטיות.. אז תשקיעו שתי דקות לקרוא קצת זיוני שכל, אבל על דברים באמת חשובים..... עוד 4 ימים יהיה 10 שנים לרצח רבין. קראתי בוואי נט וגם אני יודעת מנסיון, שרוב האנשים בגיל שלנו לא יודעים בכלל פרטים בסיסיים על הרצח, וממש אבל ממש לא מייחסים לו חשיבות. הם חושבים שזאת "מסיבה של שמאלנים".. זה חשוב שנזכור את הרצח הזה מהסיבה הפשוטה והחשובה ביותר והיא שלחוסר שליטה עצמית ולאלימות במדינה שלנו אין גבול. אם זה דקירות במועדונים ואם זה שלטים עם תמונות של הילד ההוא מהשואה שמרים ידיים וחייל נאצי מכוון לו אקדח לגב, ויש לו טלאי כתום על המעיל.. חופש הביטוי הוא אחד הערכים הכי חשובים בדמוקרטיה, ואנחנו צריכים לזכור שאין לנו שום זכות שבעולם לעשות את מה שיגאל עמיר עשה- לסתום פיות ע"י רצח. להפסיק תהליך פוליטי ע"י רצח. מי שלא מסכים- בי מאי גסט, אבל בקלפי. זהו, אולי זה לא היה המקום המתאים, אולי כן..לא יודעת. תודה בכל מקרה אם קראתם.

Yuvalenko

New member
אני ימני קיצוני פנאטי פונדמנטליסטי

אבל אני מסכים.
למה לא מגיבים פה על פוליטיקה?? אתם יודעים שבפורום אקלים ואטמוספירה על כזו הודעה היו מגיבים בתוך שעה לפחות 80 תגובות?

Testicles

New member
אולי כי בפורום אקלים האנשים יותר

חמי מזג! חחחחחחחחחחחח! סתם, יכול להיות שהם פשוט יותר... סוערים! חחחחחחחחחח! אבל עכשיו ברצינות... אולי פשוט יש בינהם הרבה... משקעים! חחחחחחחחחחחח! אבל באמת... אולי זה בגלל שפה כולם יותר צעירים.

Yuvalenko

New member
../images/Emo13.gif

יכול להיות ששם לא אכפת להם שהרוחות יסערו... או שאולי הם מרגישים ששיחות אקטואליה בפורום ההוא יכו גלים ברחבי הארץ.. או שפשוט בפורום הזה חסר ה"ברק" !
כן אני יודע , גל, הרסתי.

kfm

New member
דווקא מעניין אותי מה את חושבת..

בא לך לשתף?
(על כל נושא שבעולם- התנתקות, רבין..לא משנה..רק כדי להבין את הכיוון שלך..)

greeneye

New member
בקשר לרבין..

ואל, בקשר לדעות הפוליטיות של רבין אין לי הרבה מה לומר, כי הייתי בכיתה א', והידע שלי בנושא לוקה בהמון חסר. לגבי מקרה הרצח שלו, אני מגנה בתוקף, ו..נו, כמו כל בן אדם נורמאלי, חושבת שזה לא בסדר שרוצחים אדם, לא משנה איזה אדם, בגלל דעותיו הפוליטיות. רצח על רקע דעות הוא בעצם שלילת דמוקרטיה. ו..זה רע. בקיצור. התנתקות- אני נגד. אבל לא בקיצונות. אני נגד, אבל חושבת שצריך להשמע אל החוק, ואם הוחלטה החלטה להתפנות, מותר להפגין ולהביע דעה, אבל צריך להתפנות. אני נגד התנגדות אלימה, כמו שרוב המתנחלים הפעילו, ובמקומם, עם כמה שכואב לעזוב את הבית והסביבה בה גדלתי, הייתי לוקחת את הדברים שלי ומתפנה מרצון. אולי הבעיה איתם נעוצה באמונה ובאידיאולוגיה. העניין הוא, שאני לא מאמינה בארץ ישראל השלמה מבחינה דתית, כי אני לא מאמינה באלוהים. אבל אני גם לא מאמינה שאפשר לחיות בדו קיום עם הערבים, ואני לא מאמינה בשלום, לא בזמן הקרוב לפחות. הם נשלטים בידי טרוריסטים, שמטרתם היחידה כרגע היא לסלק/להשמיד את היהודים החיים בישראל. עוד משו?

kfm

New member
הממ..הבנתי את הכיוון שלך

תודה:) אממ אם בא לך עוד אז חופשי אני אשמח לקרוא

kfm

New member
כן יובל, ואני בטוחה שאתה היית הראשו

ן שהיה מגיב שם..נכון מר פנאט?

Testicles

New member
אגב,

הייתי בעצרת ב-95', הייתי בכתה ה'. ובסוף העצרת אני ואמא שלי חיפשנו שירותים, והגענו לאיזור שבו היה הירי והייתה התקהלות ומהומה שם (לא ידענו מה קרה, כי היה רעש. לא שמעו את הירי). ושאלנו מה קרה, ואיזה מאבטח אמר לנו שהיו שם מכות. ורק בחזור שמענו ברדיו.

למעלה