תשמרו על עצמכם!

The Macker Girl

New member
../images/Emo32.gifתשמרו על עצמכם!

אתמול בלילה, חבר'ה מהשכבת גיל שלי החליטו לעשות רייסים ברחבי פרדס חנה. במכונית אחת נהג שמעון תורג'מן ואיתו היו עוד שני בנים, רותם ודקל. רותם למד איתי בשכבה כשהיינו בכיתה י', ואז חזר ללמוד בתיכון הקודם שלו, שבו לומדים שמעון ודקל. בזמן התחרות, שמעון ניסה לעקוף את המכונית השנייה, איבד שליטה על הרכב, והמכונית התרסקה היישר לעץ שהיה מולם. שמעון תורג'מן נהרג במקום. רותם ודקל נפצעו קשה. רותם הועבר לבית החולים "הלל יפה" בחדרה, בעיקר עם בעיה של צלעות שבורות. הוא עדיין מוגדר כפצוע קשה, אבל יציב. את דקל, לעומת זאת, העבירו במסוק לבית החולים "תל השומר" והוא עדיין עובר ניתוחים מכיוון שהוא נפגע בראש. הוא במצב אנוש, ואף אחד לא באמת יודע מה יהיה איתו. הילדים האלה אפילו לא בני 18! את הלקח אני אתן לכם להבין בעצמכם...

בהביבו

New member
צליל, צר לי לשמוע שזה קרה..

אבל מי חשב שכל הדברים האלו לא יחזרו על עצמם שוב ? פשוט עצוב, שבמדינה שלנו משום מה נערים שאפילו 18 לא מלאו להם, ולפעמים אפילו הרבה פחות מזה מקבלים הגה לידיים, ולפעמים תחת שליטתם או לא (שתייה וכו) עושים שטויות על הכביש, שעשר שניות טוב להם, הם נהנים ו0,0 שניה אחת אחריי זה הם מצטערים וייצטערו לכל החיים על מה שקרה. לא נותר לי אלא לקוות שהפצועים יעברו הכל בשלום, ויעברו שיקום כל-שהוא למען חזרה לשיגרה ביומיומית. שוב - צר ל שדברים כאלו עוד קורים. תנחומיי.

בהביבו

New member
אני מוכרח להודות שאני מנגב את הדמע,

ות. ועוברות לי צמרמורות בגוף. שמעון תורג'מן - היה גם כן שחקן בקבוצת הנוער של קבוצת מכבי-חיפה. יהיה זיכרו ברוך !!!

baby babylon

New member
באמת רע מה שקרה

ואני לא רוצה שדבר כזה יקרה לתורג'מנו אבל אני שונא את מכבי חיפה, הפועל תל אביב לשלטון ביד רמה!

בהביבו

New member
שני דברים.

לא נהרוס את הרישור הזה בגורמים אחרים. דבר שני, ואני נאלץ לאמר זאת.. לא יידברו בפורום מוקי (מכבי חיפה) די על הפועל ת"א. ונמשיך לדון בזה בשירשור אחר שייפתח.

choul

New member
אהבתי בן:))

ואני מצטער שאני לא שם אייקון של נר אבל בשבילי זה לא נראה משהו רציני לשים אייקון זה שכשקראתי את זה הרגשתי עצוב מספיק לי במקום אייקון...=\

MiToOsH

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo104.gif

*מחזיר אותי כמה חודשים אחורה*

דקל??? מבית אליעזר???

תמיד חייב לקרות משהו שיזעזע ... וזה הכי עצוב בעולם! יהיה זכרו ברוך
והחלמה מהירה

baby babylon

New member
וואי אחותי

במיוחד בשבילך שמתי לב לפיכוע בחיפה שגם עשו עליו שיר אני מקווה שהלינק נכון זה של די אם ועוד אחד קו 37

למעלה