נערי שאולין אני מזה אוהבתך את הסידרה נערי שאולין מי שאוהב שיחזיר לי תשובה
א אופיריי New member 29/7/05 #1 נערי שאולין אני מזה אוהבתך את הסידרה נערי שאולין מי שאוהב שיחזיר לי תשובה
א אביב שרוף על New member 29/7/05 #4 וואי כמה זמן לא הייתי פה בן כנס! בן מה קורה אתה מסתדר פה?.. חחח...אני עברתי לקומונה של לירן איזה כייף שם עבודה יפה עשית
וואי כמה זמן לא הייתי פה בן כנס! בן מה קורה אתה מסתדר פה?.. חחח...אני עברתי לקומונה של לירן איזה כייף שם עבודה יפה עשית
ח חולה על רן יצחקיייי New member 30/7/05 #6 כולנו בקומונה של לירן אבל אני משלבת גם להיות פה וגם להיות בקומונה של לירן ושבת שלום לכולם!
M MAI האחת והיחידה New member 30/7/05 #14 מנהלים, קחו סמכות!!! לרוב אתם עושים את העבודה שלכם מעולה, וגם עכשיו! אז תמשיכו ככה!! מה שצריך- למחוק, בלי לחשוב הרבה.. ועשו טובה דברו על ראש גדול אנשים.. ולא על שטויות אחרות!
מנהלים, קחו סמכות!!! לרוב אתם עושים את העבודה שלכם מעולה, וגם עכשיו! אז תמשיכו ככה!! מה שצריך- למחוק, בלי לחשוב הרבה.. ועשו טובה דברו על ראש גדול אנשים.. ולא על שטויות אחרות!
מ מאי פריצנוולדן New member 30/7/05 #23 מה הקשר?! לי קוראים מאי,אני אוהבת פלוריסיינטה חיברתי בין השמות חח...זה לא ברור?!
D dj salmix New member 30/7/05 #7 ../images/Emo32.gif 1 גדול מישהו ראה תסוף של שו שמו 2?? היה גדול... אל תגידו שלא אמרתי
• •°• i LOVE sims2 •°• New member 30/7/05 #8 מי אוהב הטיטאנים../images/Emo35.gif../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif
P Pinky a New member 30/7/05 #9 היי..יוכלת לנצל"ש.. או לשאול בשרשור כי זה לא קשור ממש לפורום.. קראת את חוקי הפורום
° °•°עדידוש°•° New member 30/7/05 #15 ../images/Emo53.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מישו יכול לשים פה קישור להורדות של שירים מראש גדול?
../images/Emo53.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מישו יכול לשים פה קישור להורדות של שירים מראש גדול?