10 וקצת שורות על MOSH

Lovley bla bla

New member
../images/Emo32.gif 10 וקצת שורות על MOSH

טוב אז אתם בטח מכירים את מוש מהפורום הזה אז אני רק רוצה להגיד לכם שכאילו אם יוצא לכם לדבר עם הבן אדם, חבל להתווכח, פשוט תסכימו אני למשל הייתי חייבת להתווכח איתו וטעיתי,( אייייאייי יונית באמת באמת לא חכם מצידך) הבן אדם פשוט חכם וכזה מתוק ומדהים פשוט אין אין עליווו!! מוש אתה אחד המקסימים!! "מוש השור חמוד וטוב לו מוש מוש מוש מוש הוא תמיד צודק וטוב לו מוש מוש מוש מוש הוא כזה נפלא ותמיד יש בו הפתעות (חכו תראו)... וכדאי לכם לפגוש את מוש מוש מוש מוש" מוש בטח מה זה מתנפח לך האגו ברגעים אלו..אבל תזכור שזה לא מרצון!!..חחח אז המשך יום נעים לכולם!....

Mosh28

New member
חחחחח איזה לא צפוי!

תודה יוניתוש
גמאני מת עליך

Lovley bla bla

New member
הזוי הזוי ושוב..הזוי

כבר אמרתי שזה הזוי?..חחח מוש זה כנראה ר-ק בגלל שאתה באמת כזה..חחח כי אני לא משקרת..חחחח סתם מתה עלייך מותק

Mosh28

New member
חחחחח גמאני עלייך../images/Emo24.gif

אגב שיר או לירון, לנעוץ בבקשה

הבאר שבעים האלו.

אתם לא נחים. חחחחחחחחח מוש זה לא כמו בפגז פה שאת מפסיד בהתערבות אז משאירים לך הודעות הילול ושבח חחח... אבל מה שכן, מוש כפרעליו איש טוב חחח.. דרך אג, את מי מצאת בסוף? אה כן, וזה השרשור אוף, אז כל מהשלא קשור, לכאן :)

Mosh28

New member
חח כן אה?

די ריק פה יחסית לשם
ואממ אח של מור נתיב נולד בתאריך הזה:) ותודה שירווש אני מת עלייך בקושי ראינו אותך אתמול בבראקה, היה עמוס רצח
ורגע, לא רעיון טוב לנעוץ את זה?

Lovley bla bla

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

הוא לא שילם..אני צריכה לשלם עליו פעם הבאה כשניצא.... =]

י ר ד נ י

New member
12 ימים לבראשית!!!

מי בא? מי בא יום לפני? יאווו אני כה מתרגשת לקראת הופעה של בית הבובות ושל פורטיסחרוף! יכול להיות שחבר שלי עובד בצ'אי שופ! איזה כיף! אני מלאת אנרגיות חיוביות! שתהיה לכם שנה סוכר! נשיקות לכולםםםם

Mosh28

New member
אני כנראה שם!../images/Emo13.gif

ומממ יש מצב את מביאה לי קצת פרטים על הפסטיבל הזה? בומבמלה סטייל או מה? אלעד לא שילמתי לה כלום
ויונית אמרתי לך נסתדר על משו אחר כך או משו
לא רוצה שתשלמי עלי

בראשית בראשית ,,,,,

איזה פסטיבל אאאאח מתה על הפסטיבל הזה. (איך אני אוהבת את התקופה שהייתי בצוות ההקמה באמת אני לא משקרת חחחחח
) אה ודרך אגב מוש באמת משהו משהו חחחחחחחח ויונת שיהיה לך מלא
אושר רק אהבה ושכול משאלות ליבך יתגשמו תמיד אמן אמן אמן אחות יקרה אוהפת אותך מכול
ומאחלת לכם מלא
באמת באמת באמת קבלי ממני ממאי
אה ועוד משהו קטן לא כל מה שאני עושה קשור אליך חמודה עם כול הכבוד כמה אני אוהבת אותכם אנשים יפים יאללה את הלילה הנפלא במיוחד בשבילכם

ואמרתי לכם כמה אני אוהפת אותכם../images/Emo140.gif

חחחחחחחחחחחחחחחח סתם יתלהבתי מההודעה אז רשמתי עוד אחת חחחחחחחחחח
יהההה איזה כיף עם כול סמלים האלה חחחח
אוהפת אותכם מלאאאאאאאא מלאאאא

למעלה