16.11.03
בוקר טוב

rolan

New member
../images/Emo32.gif 16/11/2003 בוקר טוב

חזרת פתאום הנה אתה בבית תן לי רק דקה לנשום גם לך היה ודאי לא קל כן, הוא שב מנסיעתו, הבוקר השכם... זהו, עכשיו אפשר לזרוק הכל מהידיים הרועדות לחזור לשבלול ולגרגרררררררר יום טוב ומוצלח לכולכם--- אצה רצה חזרה למיטה...

עלמה 3

New member
בוקר טוב, מלא ניסים ונפלאות ../images/Emo77.gif|קס

אוהי ברוך שובך, ציפור נחמדת
רולנית, הרבה בריאות נשמה
יום טוב ונפלא לכולם והרבה בשורות טובות לכל השבוע

oehhe

New member
שבתי בשלום

בסך הכל יצאתי לחמשוש יום שישי בביג'ינג יום שבת בשנחאי יום ראשון בבוקר נחתתי בלוד בשלום שבוע טוב לכם oehhe ציפור נוד

עלמה 3

New member
ומה ה'יביתאאאה לנו , מהדיוטי ../images/Emo3.gif

אתה מתבקש לפנק את רולן, במיידי

1נתי 1

New member
חמשוש????.

מה כבר הספקתם ביומיים? כזכור לי המרחק בין ביגינג לשנחאי לא קטן וזמני הטיסות שם לא מהמדוייקים בעולם בגלל אחור בטיסה - אני כמעט ולא ראיתי את שנחאי

מצטרפת לברכות

שבוע טוב, הרבה בריאות לכולם (רולן - מקווה שהשתפר! היה לי מאד עצוב לקרוא את ההודעות על המחלה והבדידות בסוף השבוע...), ברוך שובך ליהודי הנודד, ברכות מאוחרות ליערית ומעוף על התאריך החשוב, מזל טוב לאסתי על הנכד (?) החמישי, ואם יש משהו או מישהו שפספסתי, אני מתנצלת. לא נגעתי במחשב יותר מחמש דקות בסוף השבוע הזה, וגם לפני זה היו לי ימים ע-מ-ו-ס-י-ם (כך צפוי גם השבוע...)

אחרי שבוע של חגיגות ../images/Emo141.gif

הגיע שבוע של דרדקים חולים שבוע טוב לכולם ובריאות גם כמובן

החתולית

New member
בוקר טוב ושבוע טוב

וברוך הבא לתמנון :) לא כתבתי כמה ימים, וכעת הגב שלי מתמרד נגדי בכל כוחו (ככה זה שיש פריצת דיסק שלא מטפלים בה - אמרה החתולית והקדימה את כולם)... האורחים של שבוע שעבר הגיעו השבוע והביקור עבר בהצלחה מופלאה. לא ברור לי למה התרגשתי כל כך, הרי ארחתי כבר מאות אנשים בבית שלי. אולי משום שזו הפעם הראשונה שארחנו כזוג ממש בבית שלי/שלנו :) בשבת נסענו עם הילדון בפעם הראשונה להורים של הבחור (מזה הייתי אמורה להילחץ על אמת). גם הביקור הזה עבר בשלום (אמרה החתולית ונשמה לרווחה, ככה שהפולניות שמעו אותה גם בראשון לציון). אני משערת שההורים שלו עוד יעכלו את הביקור הזה במשך כמה ימים, אבל בגדול הם ראו את הבן שלהם במין סצינה משפחתית עם הילדון, ראו איך השניים מסתדרים (במיוחד כשהם מתאחדים נגדי וחוטפים בגלל זה דיגדוגים ומכות), ראו שיש המון כבוד הדדי וחיבה ענקית, בקיצור - ראו כי טוב. שיהיה לכולנו שבוע טוב, נטול כאבים, נטול שפעות, נטול לחצים, נטול נסיעות לחו"ל, ואם אפשר.... נטול גשם :) החתולית מתנצלת מראש על ברכת הבוקר טוב הארוכה כאורך הגלות שלה.

blonda3

New member
ערב טוב ובלי ניסים ונפלאות בבקשה../images/Emo98.gif

לנו היתה שבת נפלאה שבת עם חברים שעשו לנו טוב על הנשמה
טענו את המצברים ויצאנו לשבוע חדש ולא כלכך קל. אמי החלה לקבל טיפולים היום ואני מאחלת לה שתעבור הכל בשלום.
היו גם כמה הפרעות
אותן אני כרגע מעדיפה לא לפרט כאן ואנחנו ממשיכות בדרכינו הלאה... שיהיה לכולכם שבוע נפלא

*יערית

New member
כבר הגיע ערב../images/Emo29.gif

ברוך שובך אוהי
וואלה ת'געגנו, עכשיו מקווה שרולן בקו הבריאות
ערב מהנה לכולם,לא יודעת מה איתכם אבל אני לא רואה משמאלי ולא מימיני ... איזה יום עבודה מפרך

למעלה