17.10.03

עלמה 3

New member
../images/Emo32.gif 17.10.03

יום שישי... את יודעת
יש בעיר מסיבה........
בוקר לכולם מ- קול ישראל.. יום נפלא וקסום

בוקר נפלא לכולם, הנה ספירת מלאי...

איזה כיף, היום מפגש!!!! מחכה ומתרגשת כבר משש בבוקר... והנה כל מי שמגיע בטוח: רולן ואוהי יונה לבנה סול יערית ומעוף עלמה ומורכב גבר בדרכו שלו עין 3 ממונט ובן זוגה בלונדה אולי בשניים ואולי לא יוסי פינקלשטיין החביב שלנו אני ורגיעון כמובן ו.... קרן אור אהובתי, והאור של קרן, בעלה. יששששש!!! אתמול בערב הם הודיעוני שהם מגיעים ושימחו אותי כל כך. קדיממהההההההההה!!!! מחכה ומצפה. ועדיין, אם יש מישהו שמתלבט ורוצה לבוא, הבית פתוח והרשות נתונה. בואו, כולכם מוזמנים.

rolan

New member
בוקר נפלא

עלמושקה תודה, זה נהדר
גרררררררררר
מתרגשת לקראת הערב...

*יערית

New member
בוקר../images/Emo32.gif

מחרימים את ה
שלי
יש מסיבה...מקוים לצבור שעות שינה של צהריים לפני ההגעה...יש התרגשות..יש...

*יערית

New member
למה אתן מצחקות עלי../images/Emo10.gif

אין
היום...ככה זה כש
לא נמצא בבית ועובד סביב השעון ועצמו
אבל יש התרגשות..יש

עלמה 3

New member
יערית מי מחרים ../images/Emo35.gif

אני הוזמנתי לארוחת צהריים אצל חמתי, אני צריכה להגיע עם סיר דגים. בגלל המפגש הפכתי את כל הסדר.. ואנחנו מתרגשים

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

מכאן ,לא חשוב לאן לא נזוז מכאן יחד נישאר ואולי מכאן, בוקר יעלה אני לא אתפלא שאני עוד כאן
כאן הכל התחיל לא יגמר לעולם כאן שוב נשבעים מתפללים עם כולם
לא נהיה לבד אוספים את התקוות הלילה עוד מותר לנו לבכות..... מכאן יש לי אור לבן אם אני עוד כאן זה תמיד סימן שיבוא רק טוב אלוהים לקח אלוהים נתן אור כחול לבן כאן הכל התחיל לא יגמר לעולם............. לא נפסיק לשיר לעולם

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזה שקט

מה אתם מבשלים? השקט שלפני הסערה...... מה קרה ? פעם אחת מבקשים ממכם פשטידה אז אתם הרוסים? יאללה מוסיקה
יחד כל הדרך יחד לא אחרת יד ביד נושיט לטוב שעוד יבוא.......בוא יבוא.

*יערית

New member
השיר הזה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

כמה זמן שאני מחפשת את המילים ולא מוצאת.... פליז,פליז..אני רוצה את כל השיר..אלא אם כן אלו כל מילות ה
עוד 5.5 שעות למנייאק

יערונת

כנסי לקאזה ,שם השיר מכאן הביצוע של ,לא נפסיק לשיר. אם הייתי מצליחה להוריד עבורך הייתי עושה זאת אך לצערי אין לי שמץ. בהצלחה מתוקה שלי,איך אני שמחה לפגוש אותך היום יפתי.

*יערית

New member
הוא ישן עבורי../images/Emo13.gif

אני ושינה כלל לא הולכים יחד.... מה גם הערב הוא ערב ארוך עבורינו, אחורי המפגש יש לנו עוד מפגש יום הולדת של חבר במקום אחר בת"א...צריכה הרבה כוחות לערב הזה
שבת שלום
בעוד 5 דק'......אין סיגריות

למעלה