17.11.03בוקר טוב

עלמה 3

New member
../images/Emo32.gif 17.11.03בוקר טוב../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

בוקר נפלא לכולם
רולן , מקווה שהיום את מרגישה יותר טוב, הרבה בריאות
יום גדוש בניסים ונפלאות מלא בבשורות טובות

איזה יום שמח יום של הפתעות

העולם מלא ניסים ונפלאואואות...........לכולם רולנית יקרה,בריאות והרבה מקווה ש......התפוצץ עלמתי,שיהיה לך נס הבוקר ולא יהיו פקקים בדרך לעבודה נשיקות

rolan

New member
בוקר טוב לכם יקיריי ויקירותיי

הלוואי והיו לי בשורות טובות... מתנצלת על שאיני נמצאת כאן מספיק, הישיבה מול המחשב קשה לי מאוד. אני משתדלת לקרוא את כולם, לא מגיבה מהסיבה הנ"ל. ברוכים הבאים החדשים הנחמדים, קראתי גם את מה שכתבתם וזה נפלא, זה עוד פן חדש לדיוני הפורום, שכבר דנו בהם בעבר, אתם שופכים עליהם צבע ואור חדשים. תודה לכולם על ההתעינינות ואיחולי ההחלמה, זה ריגש ומרגש אותי מאוד, יקח עוד קצת זמן ואחזור למיטבי. יום מוצלח וטוב לכולם, ולי?.... ניסים ונפלאות ממש לא יזיקו - אמן!!!

blonda3

New member
רולן החלמה מהירה../images/Emo140.gif

לא ידעת שאת חולה... תרגישי טוב ותהיי בריאה

azaria

New member
בוקר טוב. תחזיקו אצבעות כבר מעכשיו

מחר אני הולך לראיון עבודה. אולי זו ההתחלה של סוף האבטלה? נקווה לטוב.

ליזי38

New member
בוקר טוב../images/Emo39.gif

בוקר מלא
. החלמה מלאה ומהירה לכל המרגישים לא טוב הצלחה מלאה לכל מי שזקוק היום להצלחה והמון אהבה לכולנו

*יערית

New member
מעכשיווווווווו../images/Emo57.gif

מחזיקה חזק חזק....מקווה שלא תעלב אני משלבת את אצבעות רגליי..למה יש הרבה כביסות לקפל וגם יש סקשן היום...כך שרק אצבעות רגליי משוחררות מאחיזה
בהצלחה איש

עלמה 3

New member
עזריה, מחזיקה לך אצבעות, ../images/Emo45.gif

והצלחה בראיון העבודה, אמן ואמן
אני מבטיחה לשבוע הזה ניסים ונפלאות והפתעות והתחלות חדשות. המאמאאא עלמה

החתולית

New member
בהצלחה עזריה...

מחזיקה אצבעות - זה פחות או יותר הדבר היחיד שאני יכולה לעשות בלי שיכאב :( החתולית לא מפספסת הזדמנות לקטר... :)))

azaria

New member
תודה לכל המחזיקים והמאחלים.

כולל כל מי שעוד יברך ויאחל ויחזיק וכו. (כי כל פעם שחשבתי להודות מצאךי שנוספו עוד כמה. אז אם אחכה עד לסוף האיחולים לא יהיה לדבר סוף.)

*יערית

New member
בוקר אור,בוקר טוב ../images/Emo42.gif|

בוקר טוב ילדודס
מצטרפת לברכות של קודמותיי הנפלאות{מישהו ראה את שחרית שלנו?} שבוע של בריאות...לרולן ולשחר
ניסים ונפלאות עבור כולם.....
ו
חזק יתקבל בשמחה

הנה אני, הנה אני, בוקר נפלא../images/Emo42.gif

לרולן, בריאות. ליבי איתך. אני מבינה שיש לך כאבים עזים. טפלי בעצמך, אנחנו נשמור על הבית.
עזריה, מחזיקה אצבעות בידיים וברגליים, שיהיה בהצלחה, מכל הלב
יעריתק'ס, מקווה שאת משלימה שעות שינה. את עובדת קשה מדי לאחרונה. ליזי, המשך הריון קסום ונעים ועלמה, שתגיעי מהר לעבודה ותדווחי שלא היו פקקים. יונה, מקווה שישנת טוב הלילה... לכולם, לסול שאני בקושי רואה כאן, לקרן אור שעובדת קשההההה, לבמבי, לאוהי, למורכבי, לבלונדה, לפרינסס, לכוללללללללם, גם לחדשים וגם למי שהתפספס לי עכשיו בגלל בעיות סקלרוזה לעת זיקנה... יום נפלאאאאאא. שלכם, יעל

ליזי38

New member
שחר מתוקה

איזה עבודה? בכלל עוד לא חזרתי לעבודה ונראה לי כשאחזור בינואר ולאחראית שלי יוודע שאני שוב הרה היא מתפלצת

למעלה