19/10/2003 בוקר טוב
ג גבר בדרכו שלו Member 19/10/03 #2 בוקר טוב.אחרייך המנהלת חיכיתי וחיכיתי והנה אני שני. חחחחחחחחח שבוע טוב למשפחה החדשה שלי.
O oehhe New member 19/10/03 #4 שחר פז לכל אפילו אני, איזוב קיר שכמותי מברך את כל קוראי הפורום (בעיקר את מכרי הטובים) בברכת: יום נעים שבוע טוב והרבה הרבה שגרה. oehhe
שחר פז לכל אפילו אני, איזוב קיר שכמותי מברך את כל קוראי הפורום (בעיקר את מכרי הטובים) בברכת: יום נעים שבוע טוב והרבה הרבה שגרה. oehhe
ע עלמה 3 New member 19/10/03 #7 בוקר טוב לחברי היקרים ../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif שבוע נפלא ומלא בבשורות טובות עלמה
י יונה לבנה 1 New member 19/10/03 #10 עלמה,מחזיקה לך אצבעות 20 במספר ממתינה לתוצאות טובות בשביל הנשם שלנו.
ש ש ח ר של י ו ם חדש New member 19/10/03 #12 ערב טוב פורום יקר../images/Emo68.gif וככה, בדיוק כמו בתמונה המצורפת, אני מרגישה היום...
R rolan New member 19/10/03 #13 אוי ואבוי, הייתי באה לעשות הנשמה אבל פיכס...... שלד... תגידי זה בגלל ההליכון .... פחחחחחחחחח זה נראה ממש כמו - קנ"ב...
אוי ואבוי, הייתי באה לעשות הנשמה אבל פיכס...... שלד... תגידי זה בגלל ההליכון .... פחחחחחחחחח זה נראה ממש כמו - קנ"ב...
ש ש ח ר של י ו ם חדש New member 19/10/03 #14 רולנית שלי, קנ"ב..... הרסת אותי. מה את חושפת בדיחות פרטיות כאן... הראש כואב לי מהמחשב ואני הולכת לנוח ממנו קצת. היום היה לי יום מפוצץ במחשב. כל היום.
רולנית שלי, קנ"ב..... הרסת אותי. מה את חושפת בדיחות פרטיות כאן... הראש כואב לי מהמחשב ואני הולכת לנוח ממנו קצת. היום היה לי יום מפוצץ במחשב. כל היום.
B blonda3 New member 19/10/03 #16 גם לי....../images/Emo132.gif שתרגישי טוב שחרית..... מקווה שאת לא מרגישה ככה בגללי....
B blonda3 New member 19/10/03 #17 תני נשימה......../images/Emo2.gif הנשמה מפה לפה אי אפשר לעשות דרך המחשב......
B blonda3 New member 19/10/03 #19 תני נשימה......../images/Emo2.gif הנשמה מפה לפה אי אפשר לעשות דרך המחשב......