19.11.03 בוקר יום ד'

עלמה 3

New member
../images/Emo32.gif 19.11.03 בוקר יום ד' ../images/Emo42.gif

הזברה קמה ..לבשה את הפיג'מה ....
בוקר טוב לכולם
יום נפלא, מלא ניסים ונפלאות ובשורות טובות
הרבה בריאות, חיוניות וחיוכים.... לכולם כולם כולם כולם גם לקונפה ב- ק' הידיעה

ליזי38

New member
בוקר אור

לכולם, בוקר לחוץ מה הולכת לאולטרסאונד ראשון. בוקר של חיוכים וצחוק בלבד.

*יערית

New member
תפתח חלון......../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif

מקווה ששלומות לכולכם/ן שיהייה בהצלחה יונצ'וק בבדיקות עם אביך בהצלחה לליזי באולטרסאונד..וואו איזו התרגשות
והרבה בריאות לפרנקלין ..זו חברתי החדשה
יום מלא וגדוש בבשורות טובות והרבה אהבה
הלו עזריה..מה קורה
יש או אין
?

azaria

New member
לאט לאט.

דברים כאלה לא הולכים מהיום למחר. מתקשרים, מדברים בטלפון, נפגשים, ראיון ראשון, ראיון שני, דיוני שכר ותנאים, עידון דקויות, חתימת חוזה, ואז סוף סוף אפשר להניח שכנראה באמת יש עבודה. אם כי עדיף להמתין כמה שבועות לאחר תחילת העבודה בשביל להתחיל לנשום לרווחה... ואתמול היתה רק הפגישה הראשונית. אז נחיה ונראה. אבל תודה על ההתעניינות והדאגה. (יש עוד כמה אופציות שנפתחו לאחרונה... כנראה מרפי בחופש או משהו...

ליזי38

New member
../images/Emo7.gif

חזרתי מהאולטרסאונד לא נצפה דופק עוברי, עדיין ממררת בבכי. מחר בדיקת דם נוספת אולי בכל זאת אשמור על אופטימיות

אויייייייייי, ליזי,../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

צר לי כל כך. ליזי. זה קשה. אני יודעת. עברתי את זה פעמיים. זה שובר נורא. אבל יש לך פיקצ'ו ועוד שלושה אינדיאנים. נסי להרגע ולנוח היום. קחי המון חיבוקים.

*יערית

New member
אוייש ליזי../images/Emo57.gif

מקווה שמחר יתברר אחרת... אין לי מילים
תחזיקי מעמד

ליזי ,אופטימיות

כבר שמעתי על בדיקות לא מוצלחות שבסוף התגלו כטובות מאד. לכי לנוח ותרגעי אני בטוחה שעוד יגיעו בשורות טובות אחרי בדיקת הדם. הייתי בסיפורים האלה ותודה לאל יצאנו מהם בשלום ובטוב מאד. בהצלחה גם לך

היום בתפוז אנשים ../images/Emo91.gif

היום ב-21:30, מיד לאחר שידור התוכנית "ספיישל מסך הזהב" בערוץ E! בהנחיית גלית גוטמן, תגיע גלית להתארח בפורום ערוץ E ותענה לשאלותיכם. אפשר להכניס כבר עכשיו שאלות לפורום.
בפורום משחקי השכונה מתארח היום ב-18:00 רונן זוהר, סמנכ"ל השיווק של גלידות שטראוס, שישבור את כל המיתוסים לגבי הממתיק הרשמי של החורף: הקרמבו. כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול אתם יכולים לשאול כבר עכשיו בפורום.
היום ב-20:00 פורום כלבים מארח את מאלף הכלבים המקצועי יוסי סמואל שיענה לשאלותיכם ואיך אפשר בלי ה-
הערב ב-18:30 פורום ערוץ YTV מארח את ירון כפכפי, המורה שמלמד את החבר'ה של פרוייקט Y מה זה להיות כוכבים על אמת. אילו סודות הוא יגלה לנו? כל זאת ועוד בצ'ט של פורום YTV
תפוז אנשים מחלקים לכם כרטיסים זוגיים להקרנת הבכורה של הסרט in america. דרמה מרגשת של הבמאי ג'ים שרידן, מי שעשה גם את "בשם האב" ו"כף רגלי השמאלית". כל מה שצריך לעשות הוא להכנס לאתר של In America, לענות על שתי שאלות ולזכות, אז... קדימה!

למעלה